Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 my nekouříme, nám bylo řečeno že příčina je nejspíš že je řidič z povolání ![]()
@Hanesi Zjova tak taky se nemusis „stydět“ za úrodu
Nosnice jako nosnice
Nicméně už mě taky pěkně bolí bříško, tesim se až budou „decka“ venku
Koukam, že to máme s léky trošičku jinak, asi co car to jiný pristup. Určitě ví, co je pro nás nejvhodnejsi..
@agiss To jste šikovný, vždyť moderní je nekouřit
Jak řekl můj gynekolog i muj muž si v práci sedí na pytlíku, tak to nemůže být se SPG žádná sláva ![]()
@agiss hele nejdražší byl ten diphireline, tam stála 1 injekce 1500… Elonva (ta byla na 7 dní) byla zadarmo a ten merional 9 ampulek necelou tisícovku ![]()
@parfumela určitě jsou vitamíny jen k prospěchu! znám spousty holek, co se jim spg pak vylepšil - minimálně bych manželovi narodinovala vitamín E a selen a zinek ![]()
@BaruHaska no tyjo, chudák musel pod narzkozu co
Ale tak dál už bude jen dítě!!
Musí
My měli 30 folikulů, nakonec zbyly teda 4 embrya (ze 4 oplodněných
)
@esprit1 no vidíš, to máš super výsledek!! A jak byly veliké? už se to blíííží ![]()
@Hanesi
Se tady pěkně rozsypete holky
Měli jsme to tak domluvené už přede, že se budou mrazit po dvou - a já se bojím, že to rozmražení nemusí přežít - takže ano, asi bych u rozmražení přemýšlela o dvou…holt buď a nebo…stejně by jedno vyhodili a to by mi hlava nedovolila ![]()
@esprit1 Můj muž si v práci sedí akorát tak na vedení mi někdy přijde
![]()
@Tomička píše:
@esprit1 Můj muž si v práci sedí akorát tak na vedení mi někdy přijde![]()
![]()
Ahojky holky, můžu se přidat? Dnes jsem byla na ET. Jsem z toho malinko mimo
![]()
@Batalina AHoj, no jistě, povídej, přeháněj, dojmy? Pocity? Jak staré embryo jsi měla? ![]()
Pocity… Nic moc… Kvůli cestování jsem si brala Utrogestan a Estrofem s dvouhodinovým zpoděním
Tak doufám, že jsem to nepokazila hned v začátku… Jinak já jsem měla darované vajíčka, protože své žádné nemám… Ve čtvrtek byl odběr a oplození, prodloužená kultivace přes víkend a dneska ET… Odebraných vajíček bylo ůvodně 7, nakonec zbyly jen dvě a ty jsem dostala dneska.
@Tomička píše:
Holkyyy, tak mám ještě 3 sněhuláčky![]()
![]()
No to je skvělý, takže všechny přežili
![]()
@Tomička Když teď koukam na další injekce…
pichas si teď po ET ještě něco do břicha?
@Batalina ahoj, držím palce, ať to dobře dopadne. A jak to funguje s darovanými vajíčky, museli jste hodně doplácet? A to jste si mohli vybrat dárkyni nebo to CAR volí nějak podle sebe?
Já jsem byla dnes na utz, měla bych o víkendu dostat MS a příští týden začínám stimulovat. Mám z toho trošku strach, ale už ať to je, začíná mě to neustálé čekání dost unavovat, strašně se to táhne.
Dopláceli jsme docela dost… Vyšlo to nakonec na 42000.- A to nám 26000 proplatila pojišťovna.. proto už do toho víckrát nejdeme… Sami bychom to neměli šanci zaplatit. Dárkyni vybrala CAR, měli jsme možnost si jen říct, co bychom chtěli nebo nechtěli a zohlednili to, ale my jsme neměli žádné požadavky… Byla jsem na IVF naposledy před více jak dvouma rukama, pak jsem si musela dát pauzu… Už jsem to nedávala
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď