IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
6.3.16 13:40

@Tofik @Aňule123 ahoj holky měla jsem těhu příznaky i při neúspěšném i úspěšném pokusu :roll: Hodně toho dělá ten Pregnyl, vždť je v něm 5000 jednotek HCG, které vyprchá až tak 12 dní od píchnutí, takže vám může být vše jako těhotné a těhotné být nemusíte…teda samozřejmě vám přeji, aby to bylo úspěšné a měly ty vytoužené // :hug:, ale vím, jak pak bolí, když se člověk upne na příznaky a ono to třeba nevyjde… :roll:
Kdy budete testovat? ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.3.16 13:41

Volala jsem si do CAR na výsledky a aktuálně je 10 oplodněných :dance: :dance: :dance: tak snad z toho pár vydrží ještě do čtvrtka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.3.16 13:42

@Tofik Tak já snesla oběd a nic zas si říkám, že aspoň mi chutná ja teď jim snad za 3 :D Pořád mám hlad nevím co bych snesla a pak mi je zas těžko. Jo tak tak u nás by to. Mělo být v ten den snad a test udeláš ve čtvrtek? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 13:43

@Hanesi aha…a že začaly až teď? To může? Nicméně díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 13:45

@Aňule123 asi jo. Abych věděla na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 13:46
@Hanesi píše:
Volala jsem si do CAR na výsledky a aktuálně je 10 oplodněných :dance: :dance: :dance: tak snad z toho pár vydrží ještě do čtvrtka :andel:

pěkný skóre! Tak ať jich vydrží co nejvíc! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.3.16 13:48

@Hanesi to je super :) neboj určitě vydrží  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 13:50

@Hanesi Jsem si to spočítala a Pregnyl jsem píchala v sobotu před 14ti dny. Tak doufám, že už je pryč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.3.16 13:53

@Tofik To už určitě je :) někde jsem četla ze do 10 dnů bývá pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 13:58

Teď jsem se dívala do paírů, že se může rozvinout tromboembolické onemocnění. Mně ty lýtka bolí, můžu si na to vzít hořčík? Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.3.16 14:02

@Hanesi ja pregnyl nedostala beru jen utrogestan :) A nic moc příznaky nemám jen víc jim a To může být utrogestan a to píchani na pravé straně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.3.16 14:04

@Tofik bohužel neporadim ale myslím, že by se nic stát nemělo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.3.16 14:12

@Tofik tak to už je určitě fuč ;)… jejda, já být na tvém místě, tak už mám alespoň 5 testů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:… ale podporuji tě k tomu vydržet :potlesk:
A ten hořčík nevidím důvod, proč by měl vadit :nevim: možná spíš se podívat na balení, jestli neobsahuje i jiné látky, které se třeba v těhu nesmí, jinak nevím :think:

@Aňule123 No tak uvidíme příští týden, džím holky pěsti ;)

A co @Esprit1 ? Jak to dnes dopadlo? Proběhl ET bez komplikací? moc na tebe od rána myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 14:15

@Hanesi taky začínám mít choutky, že to zkusím ve středu. To budu 12. den a posledně byl dušík až 12. den. Dřív to u mě nemá smysl. Minulý měsíc jsem měla KET řízený hormony, a dali mi i Magne B6, tak jsem si ho teď lupla. Píšou, že v těhu ne víc než 2 tablety denně. A v těhu jsem brala Magnosolv, pže jsem měla křeče v lýtkách. Zítra jim radši zavolám, aby si to napsali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.3.16 14:21

@Tofik teď jsem si vzpoměla, že jsem do sebe cpala hořčík ve velkém, teda až ve třetím trimestru kvůli tvrdnutí břicha, ale bylo ho fakt hooodně… dokonce jsem i skončila na 3 dny na kapačkách magneska v nemocnici, ale to je zase na jinou diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí