Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik @Aňule123 ahoj holky měla jsem těhu příznaky i při neúspěšném i úspěšném pokusu
Hodně toho dělá ten Pregnyl, vždť je v něm 5000 jednotek HCG, které vyprchá až tak 12 dní od píchnutí, takže vám může být vše jako těhotné a těhotné být nemusíte…teda samozřejmě vám přeji, aby to bylo úspěšné a měly ty vytoužené //
, ale vím, jak pak bolí, když se člověk upne na příznaky a ono to třeba nevyjde…
…
Kdy budete testovat?
![]()
Volala jsem si do CAR na výsledky a aktuálně je 10 oplodněných
tak snad z toho pár vydrží ještě do čtvrtka ![]()
@Tofik Tak já snesla oběd a nic zas si říkám, že aspoň mi chutná ja teď jim snad za 3
Pořád mám hlad nevím co bych snesla a pak mi je zas těžko. Jo tak tak u nás by to. Mělo být v ten den snad a test udeláš ve čtvrtek? ![]()
@Hanesi aha…a že začaly až teď? To může? Nicméně díky za info
@Hanesi píše:
Volala jsem si do CAR na výsledky a aktuálně je 10 oplodněných![]()
![]()
tak snad z toho pár vydrží ještě do čtvrtka
pěkný skóre! Tak ať jich vydrží co nejvíc! ![]()
@Hanesi Jsem si to spočítala a Pregnyl jsem píchala v sobotu před 14ti dny. Tak doufám, že už je pryč ![]()
@Tofik To už určitě je
někde jsem četla ze do 10 dnů bývá pryč
Teď jsem se dívala do paírů, že se může rozvinout tromboembolické onemocnění. Mně ty lýtka bolí, můžu si na to vzít hořčík? Nevíte někdo?
@Hanesi ja pregnyl nedostala beru jen utrogestan
A nic moc příznaky nemám jen víc jim a To může být utrogestan a to píchani na pravé straně ![]()
@Tofik bohužel neporadim ale myslím, že by se nic stát nemělo ![]()
@Tofik tak to už je určitě fuč
… jejda, já být na tvém místě, tak už mám alespoň 5 testů
… ale podporuji tě k tomu vydržet ![]()
A ten hořčík nevidím důvod, proč by měl vadit
možná spíš se podívat na balení, jestli neobsahuje i jiné látky, které se třeba v těhu nesmí, jinak nevím ![]()
@Aňule123 No tak uvidíme příští týden, džím holky pěsti ![]()
A co @Esprit1 ? Jak to dnes dopadlo? Proběhl ET bez komplikací? moc na tebe od rána myslím ![]()
@Hanesi taky začínám mít choutky, že to zkusím ve středu. To budu 12. den a posledně byl dušík až 12. den. Dřív to u mě nemá smysl. Minulý měsíc jsem měla KET řízený hormony, a dali mi i Magne B6, tak jsem si ho teď lupla. Píšou, že v těhu ne víc než 2 tablety denně. A v těhu jsem brala Magnosolv, pže jsem měla křeče v lýtkách. Zítra jim radši zavolám, aby si to napsali.
@Tofik teď jsem si vzpoměla, že jsem do sebe cpala hořčík ve velkém, teda až ve třetím trimestru kvůli tvrdnutí břicha, ale bylo ho fakt hooodně… dokonce jsem i skončila na 3 dny na kapačkách magneska v nemocnici, ale to je zase na jinou diskuzi ![]()