Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik já mám jenom brneni a to od včerejška
už jsem aspoň na chvíli usla
@Aňule123 kup si hořčík, ten můžeš. Ptala jsem se. A minulý měsíc, kdy jsem měla řízený KET jsem brala hormony plus hořčík automaticky.
Jo? Tak super dnes me trošku poboliva krku a prášky radši ne tak piju zazvorovy čaj
@Tomička kolik jich bylo nevím, protože řešila že mám jeden vaječník větší, tak mi tam hned píchli ještě jednu dávku Bemfoly a ani mě to v tu chvíli nenapadlo se zeptat
už se to blíží, tak začínám mít strach
už se mi o tom i zdálo ![]()
@Tomička No jo, jenže ty jsi měla mega zásobu vajíček
Tak to je jasný, jsou vaječníky krapet zvětšený a bolavy
My chudáci a dvěma vajíčky si můžeme jen lámat hlavu, proč to bbřichotak zlobí
A už jsi se rozhodla kdy pujdes na KET?
@agiss píše:
@Tomička kolik jich bylo nevím, protože řešila že mám jeden vaječník větší, tak mi tam hned píchli ještě jednu dávku Bemfoly a ani mě to v tu chvíli nenapadlo se zeptatuž se to blíží, tak začínám mít strach
už se mi o tom i zdálo
Divim se, že ti to sami neřekli. Podle mne je to docela podstatná věc, nicméně je pravda, že ani velké množství foliklů nezaruci velké množství zralých vajíček
Ale přeji ať se dá vaječník do pohody, neblbne a dá to spravne množství vajíček, jak má být. Kdy jdeš na OPU?
@agiss Je tak to už budeš mít brzy za sebou.. Držím palce ať vše dobře probíhá.. ![]()
@esprit1 no ja vubec nevim kolikaty den cyklu se na ket chodi…ale ovulaci mivam tak 12-14dc a protoze jsou zamrazene blastocysty, tak hadam, ze bych mela jit 5 dni po ovulaci…ale jsou to jen moje domnenky a musi ovulace prijiz no ![]()
@agiss neboj se, to zvladnes, bude to rychle a budes se pak uz moc tesit na to, az ti tam toho bojovnika daji ![]()
Já mivam ovulaci kolem 20.dne, to jsem zvedava, jak pak u Ketu, kdy mi to budou dávat
Já asi do toho ppůjdu hned další měsíc po stimulaci, když nebudou žádný problémy. Uvidíme.
Stále vůbec necítím, že by se něco dělo a pozítří už na UZ ![]()
koukám, že to testování jsou pěkný nervy..
Zdravím a držím palce. ![]()
@Aňule123 he he, to máme úplně stejný. mě taky pobolívá v krku. Hele, nevím, s tím zázvorem. V těhu se myslím nemůže ![]()
@Aňule123 joo, aha. Tak třeba si to blbě pamatuju, nebo si to s něčím pletu. Myslela jsem, že zázvor hodně prokrvuje, proto se nemůže.
Jsem si to našla a áš pravdu, může se, ale v omezeném množství - více než 1 gram denně sušeného nebo 4 gramy čerstvého zázvoru
@Tofik @Aňule123 ja bych teda taky radeji zazvor nedavala…sice jsou na nevolnosti zazvorova lizatka, ale tam je uplne jina koncentrace a hlavne cerstvy zazvor je daleko silnejsi