IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
8.3.16 09:57

@Tofik já mám jenom brneni a to od včerejška :( už jsem aspoň na chvíli usla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.3.16 10:02

@Aňule123 kup si hořčík, ten můžeš. Ptala jsem se. A minulý měsíc, kdy jsem měla řízený KET jsem brala hormony plus hořčík automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.3.16 10:14

Jo? Tak super dnes me trošku poboliva krku a prášky radši ne tak piju zazvorovy čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
8.3.16 10:28

@Tomička kolik jich bylo nevím, protože řešila že mám jeden vaječník větší, tak mi tam hned píchli ještě jednu dávku Bemfoly a ani mě to v tu chvíli nenapadlo se zeptat ;) už se to blíží, tak začínám mít strach :zed: už se mi o tom i zdálo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
8.3.16 10:29

@Tomička No jo, jenže ty jsi měla mega zásobu vajíček :jazyk: Tak to je jasný, jsou vaječníky krapet zvětšený a bolavy :* My chudáci a dvěma vajíčky si můžeme jen lámat hlavu, proč to bbřichotak zlobí ;) A už jsi se rozhodla kdy pujdes na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
8.3.16 10:35
@agiss píše:
@Tomička kolik jich bylo nevím, protože řešila že mám jeden vaječník větší, tak mi tam hned píchli ještě jednu dávku Bemfoly a ani mě to v tu chvíli nenapadlo se zeptat ;) už se to blíží, tak začínám mít strach :zed: už se mi o tom i zdálo :pocitac:

Divim se, že ti to sami neřekli. Podle mne je to docela podstatná věc, nicméně je pravda, že ani velké množství foliklů nezaruci velké množství zralých vajíček :nevim: Ale přeji ať se dá vaječník do pohody, neblbne a dá to spravne množství vajíček, jak má být. Kdy jdeš na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
8.3.16 10:40

@esprit1 zítra v půl desátý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
8.3.16 10:54

@agiss Je tak to už budeš mít brzy za sebou.. Držím palce ať vše dobře probíhá.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
8.3.16 10:56

@esprit1 no ja vubec nevim kolikaty den cyklu se na ket chodi…ale ovulaci mivam tak 12-14dc a protoze jsou zamrazene blastocysty, tak hadam, ze bych mela jit 5 dni po ovulaci…ale jsou to jen moje domnenky a musi ovulace prijiz no :think:
@agiss neboj se, to zvladnes, bude to rychle a budes se pak uz moc tesit na to, az ti tam toho bojovnika daji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.3.16 11:06

@Tomička Já jsem šla 19 den :) Většinou se tak plus minus chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
8.3.16 11:07

Já mivam ovulaci kolem 20.dne, to jsem zvedava, jak pak u Ketu, kdy mi to budou dávat :? Já asi do toho ppůjdu hned další měsíc po stimulaci, když nebudou žádný problémy. Uvidíme.
Stále vůbec necítím, že by se něco dělo a pozítří už na UZ :nevim:
koukám, že to testování jsou pěkný nervy..
Zdravím a držím palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.3.16 11:43

@Aňule123 he he, to máme úplně stejný. mě taky pobolívá v krku. Hele, nevím, s tím zázvorem. V těhu se myslím nemůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.3.16 11:45

@Tofik Já četla článek že se smí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.3.16 11:48

@Aňule123 joo, aha. Tak třeba si to blbě pamatuju, nebo si to s něčím pletu. Myslela jsem, že zázvor hodně prokrvuje, proto se nemůže.
Jsem si to našla a áš pravdu, může se, ale v omezeném množství - více než 1 gram denně sušeného nebo 4 gramy čerstvého zázvoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
8.3.16 11:51

@Tofik @Aňule123 ja bych teda taky radeji zazvor nedavala…sice jsou na nevolnosti zazvorova lizatka, ale tam je uplne jina koncentrace a hlavne cerstvy zazvor je daleko silnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí