IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22446
7.3.16 21:54

Já jdu zítra na první ultrazvuk, tak už jsem pěkně nervozní, kolik folikulů poroste. Hlavně, ať je tam aspoň něco, nečekám po předchozím pokusech zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.3.16 22:05

@Ecil tak tfuj tfuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
7.3.16 22:06

@Hanesi dg je funkčí dušnost a edém plic. Prý asi jako reakce na hormony… My už se s našim mimískem rozloučili. A další pokus už taky neplánujeme… Stál by nás jako samoplátce s darovanými vajíčky strašně moc peněz, tak jsme si řekli, že když to nevyšlo 3×, tak už to nebudeme pokoušet a prostě zkusíme žít bez mimísků… :-(
Uvidíme, jak nám to půjde… Koupím si třetího psíka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 22:07

@Ecil držím palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
7.3.16 22:09
@Hanesi píše:
@Ecil tak tfuj tfuj ;)

Dík, už jsem celkem nervozní, pro mne to čekání do ET je pokaždé nejhorší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
7.3.16 22:10

@Aňule123 Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 22:15

@Ecil Věřím že teď to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
7.3.16 22:34

@Jani1982 Já jsem nepřibrala, dokonce jsem o kilo míň…ale břicho mám pořád veliké :nevim: Ale možná to je tím ohss…mám pořád větší ty vaječníky. Neboj, za chvilku budeš v tom píchání :mrgreen: mazák :lol:

@agiss píše:
Tak holky konečně doma po kontrole v car ;)
Ve středu bude opu ;) v půl desátý si mam píchnout pregnyl, ale nejradši bych si šla lehnout, sem dneska nějaká unavená :roll:

Toto uteklo co ;) A kolik jsi měla folikulů na kontrole??

@Hanesi píše:
@agiss Taky jsem píchala ve 21:30 a na OPU šla v 8:30, držím pěsti brouku at je jich tak akorát a at to co nejméně bolí :hug:

@Jani1982 Nechci tě strašit, ale určitě ta šestá poslední nebude :jazyk: ten orgalutran se píchá tak 2-3 dny společně s puregonem a pak se píchne Pregnyl. Na kontrole ti ten protokol dopíší podle výsledků… ;)
Ale jsi šikulka, že už to dáváš takto rychle ;)

@Aňule123 @Tofik - holky já se tak těším na ty vaše testíky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky svatosvatě vám teď tady slibuji, že vám budu ob den, možná i denně fotit testy od ET až po termín, který mi na testování v CAR dají :pankac: Bude to taková reality show na emiminu :lol: :lol: :lol:

No to jsem zvědavá teda @Hanesi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
7.3.16 22:40

@Tofik Nic nevysazuj!!! Já jsem to taky dostala normálně, jako bych měla… s utroušem 2-2-2…a že nemáš příznaky ještě není nic stoprocentní :hug:
@Batalina To mě mrzí kočko :( :hug: Podle toho, cos psala, bych to taky viděla na ten ohss jako u mě…jen je divné, že jsi nebyla stimulovaná :nevim: A mrzí mě to moc :srdce: :( :oops: Odstartovala jsem to tady tak negativně, pořád doufám, kdo se přidá s tou pozitivní zprávou a rozjede tu Šťastnou vlnu… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
7.3.16 22:45

@Ecil Držím palce zítra :kytka: :mavam:
@Batalina Můžu se zeptat, kolik ti je let? Já už teda taky další pokus ivf nedám…je mi sice 31, ale zdravotně mi to neudělalo dobře a psychicky taky ne… Nepřemýšleli jste o adopci???
@Aňule123 Prosím tě nenapínej už a ráno ať tu vidím tvůj počůraný test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
7.3.16 22:45

@Batalina to jsou smutné zprávy, moc mě to mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 22:49

@Tomička Já se nemohu testovat jsem srab:D A neboj teď ti to vyjde :-* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 22:50

@barca77 Máš 4 mrázačky? Nemůžu večer nikdy spát a ráno zas vstávat teď mě bolí břicho a mam dřevěné nohy to zas bude noc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
7.3.16 22:52

@Aňule123 asi sis mě spetla s @Tomička, ta má myslím 3 zmražené:-) My se chystáme na první IVF, teprve 3. den stimuluji puregonem, tak vůbec nevím, do čeho jdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 22:58

@barca77 ach ano promiň jsem se preklikla. To věřím taky jsem se bála ja měla smůlu a neboj určitě Ti to dobře dopadne:) Hlavně pořád informuj a problém je u Tebe nebo u partnera a kam chodis do Car? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí