Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jdu zítra na první ultrazvuk, tak už jsem pěkně nervozní, kolik folikulů poroste. Hlavně, ať je tam aspoň něco, nečekám po předchozím pokusech zázraky.
@Hanesi dg je funkčí dušnost a edém plic. Prý asi jako reakce na hormony… My už se s našim mimískem rozloučili. A další pokus už taky neplánujeme… Stál by nás jako samoplátce s darovanými vajíčky strašně moc peněz, tak jsme si řekli, že když to nevyšlo 3×, tak už to nebudeme pokoušet a prostě zkusíme žít bez mimísků… ![]()
Uvidíme, jak nám to půjde… Koupím si třetího psíka ![]()
@Hanesi píše:
@Ecil tak tfuj tfuj
Dík, už jsem celkem nervozní, pro mne to čekání do ET je pokaždé nejhorší ![]()
@Jani1982 Já jsem nepřibrala, dokonce jsem o kilo míň…ale břicho mám pořád veliké
Ale možná to je tím ohss…mám pořád větší ty vaječníky. Neboj, za chvilku budeš v tom píchání
mazák ![]()
@agiss píše:
Tak holky konečně doma po kontrole v car
Ve středu bude opuv půl desátý si mam píchnout pregnyl, ale nejradši bych si šla lehnout, sem dneska nějaká unavená
Toto uteklo co
A kolik jsi měla folikulů na kontrole??
@Hanesi píše:
@agiss Taky jsem píchala ve 21:30 a na OPU šla v 8:30, držím pěsti brouku at je jich tak akorát a at to co nejméně bolí![]()
@Jani1982 Nechci tě strašit, ale určitě ta šestá poslední nebude
ten orgalutran se píchá tak 2-3 dny společně s puregonem a pak se píchne Pregnyl. Na kontrole ti ten protokol dopíší podle výsledků…
Ale jsi šikulka, že už to dáváš takto rychle@Aňule123 @Tofik - holky já se tak těším na ty vaše testíky
Holky svatosvatě vám teď tady slibuji, že vám budu ob den, možná i denně fotit testy od ET až po termín, který mi na testování v CAR dají![]()
![]()
Bude to taková reality show na emiminu
![]()
![]()
No to jsem zvědavá teda @Hanesi ![]()
@Tofik Nic nevysazuj!!! Já jsem to taky dostala normálně, jako bych měla… s utroušem 2-2-2…a že nemáš příznaky ještě není nic stoprocentní ![]()
@Batalina To mě mrzí kočko
Podle toho, cos psala, bych to taky viděla na ten ohss jako u mě…jen je divné, že jsi nebyla stimulovaná
A mrzí mě to moc
Odstartovala jsem to tady tak negativně, pořád doufám, kdo se přidá s tou pozitivní zprávou a rozjede tu Šťastnou vlnu… ![]()
@Ecil Držím palce zítra
![]()
@Batalina Můžu se zeptat, kolik ti je let? Já už teda taky další pokus ivf nedám…je mi sice 31, ale zdravotně mi to neudělalo dobře a psychicky taky ne… Nepřemýšleli jste o adopci???
@Aňule123 Prosím tě nenapínej už a ráno ať tu vidím tvůj počůraný test ![]()
@Tomička Já se nemohu testovat jsem srab:D A neboj teď ti to vyjde
![]()
@barca77 Máš 4 mrázačky? Nemůžu večer nikdy spát a ráno zas vstávat teď mě bolí břicho a mam dřevěné nohy to zas bude noc ![]()
@Aňule123 asi sis mě spetla s @Tomička, ta má myslím 3 zmražené:-) My se chystáme na první IVF, teprve 3. den stimuluji puregonem, tak vůbec nevím, do čeho jdu ![]()
@barca77 ach ano promiň jsem se preklikla. To věřím taky jsem se bála ja měla smůlu a neboj určitě Ti to dobře dopadne:) Hlavně pořád informuj a problém je u Tebe nebo u partnera a kam chodis do Car? ![]()