Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik
Ráno bude určitě tam!!!
Vstávám v 5, tak pokud trpíš nespavostí klidně hned házej ![]()
@Ecil No, zklamání muselo být…ale snad ti je už lépe a věříš, minimálně tak jako my tady, že ty vajíčka přežijou všechny a budou top ![]()
@Hanesi Taky mám morální dilema… jak jsem byla smutná, byla jsem rozhodnutá nechat při ketu zavést ty dvě embrya…ale hlodá ve mě to riziko, bojím se, jestli mi ta moje touha stojí za případně zkažené životy dětí a nás… ale nemůžu to jedno embryo prostě nechat spláchnout někam
Stejně tak bych nikdy nešla darovat vajíčka…a nenechala manžela jít darovat sperma… Neunesu myšlenku, že by někde běhali „moje děti“…i když to někomu třebas pomůže a udělá strašnou radost…Prostě jsem divná ![]()
@Hanesi ne ne, to byla jiná. Teď jsem koukala do té, kde jsme byly obě a psala jsem tam, že mě bolí záda, což mě teď teda vůůůbec nebolí. No jo no, pravdě neutečeme, nezbývá, než se jí postavit
@Jani1982 taky se trošku ztrácím
Hele snad to nic nebude s tím srdíčkem…
@Tomička Díky! Já mám nespavost spíš když mám jít spát, ale ráno se vzbudím tak o půl sedmý.
Já bych si klidně dala dvě, ale že už dvě děti máme, tak 4 jsou už fakt trochu nepraktický. Navíc se nemusí chytit obě, ale jen jedno. Ale 3 děti jsou ještě dobrý ![]()
@Tofik No já taky nemohla večer usnout, ale ráno se vstávat prostě musí, většinou mě budí budík nebo dítě, to je spolehlivý
Já jsem právě po sekci, tak se bojím ruptury a předčasného porodu…to byl i důvod, proč mi dr na et dvě nedoporučila…zeptám se ještě na to, vyhodit ho nechci, dvojky by mi nevadili, kdybych věděla, že je donosím ve zdraví a ještě budu fungovat během toho se synem…A ja kříkáš, nemusí se chytit obě…ale ale…
@Tomička Nejsi divná, já bych taky nemohla darovat vajíčka
Měla bych strach, že ty děti mohou být pak někde poblíž a co když se seznámí s mými dětmi? Co když se vezmou, atd.??? Trochu nepravděpodobné, ale prostě mi to vrtá hlavou ![]()
@Jani1982 já si ty přípěhy taky nepamatuji, dobré je, když to máme v podpisu, pak je to vidět a hned je jasno, ale ne každý ho má aktualizovaný
… včetně mě ![]()
@Tomička Tak se snažím věřit, co mi zbývá
Já s tím dopředu i tak nějak počítala, že to bude slabé, ale stejně to mrzí ![]()
@Tomička tak já zas tak vstávat nemusím
Holku odvede do školky manýel a s malým si ještě poležíme. Já si čtu, on si v postýlce hraje a pak jdeme na Kouzelnou školku. Aha, tak to máš složitější, no, nepěkný dilema. Ale ono se to třeba vyřeší samo po rozmrazu ![]()
@Tomička píše:
@Tofik No já taky nemohla večer usnout, ale ráno se vstávat prostě musí, většinou mě budí budík nebo dítě, to je spolehlivýJá jsem právě po sekci, tak se bojím ruptury a předčasného porodu…to byl i důvod, proč mi dr na et dvě nedoporučila…zeptám se ještě na to, vyhodit ho nechci, dvojky by mi nevadili, kdybych věděla, že je donosím ve zdraví a ještě budu fungovat během toho se synem…A ja kříkáš, nemusí se chytit obě…ale ale…
Já jsem taky po císaři a dr mi rovnou řekl, že dvě tentokrát prostě nedá, i kdyby byla…
@Ecil děkuju ![]()
@Hanesi a teď si představ, že naše dcera má 6 sourozenců, 4 děti si rodiče rozdělili při rozvodu, o páté se tehdy starali prarodiče, další už byl adoptovaný a Adélka je šestá
Co když si domů přivede bráchu? To nezjistím.
@Ecil A měla jsi nějaké komplikace v těhotenství?? Já byla naprosto v pohodě…žádné krvácení, poslíčci (ale měla jsem plánovaný cs na 37+0)…jen hodně trvdnutí břicha… Ale taky tuším, že dr mi dvě, ač rozmrazované, nedoporučí…
@Tomička píše:
@Ecil A měla jsi nějaké komplikace v těhotenství?? Já byla naprosto v pohodě…žádné krvácení, poslíčci (ale měla jsem plánovaný cs na 37+0)…jen hodně trvdnutí břicha… Ale taky tuším, že dr mi dvě, ač rozmrazované, nedoporučí…
Ne, já měla těhotenství naprosto v pohodě, císaře jsem měla taky plánovaného, ale až na 39+4… Do posledního dne jsem napplno fungovala. I rekonvalescenci jsem měla v pohodě, od druhého dne jsem měla malou pořád u sebe, fungovala jsem lépe než některé po spontánním porodu a 10 dní po císaři už jsem vůbec nevěděla, že jsem po operaci. Ale rozumím, mít dvojčata by bylo po císaři fakt velké riziko.