Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Batalina Všude je plno dětí i zvířat které nikdo nechce a které by za trochu lásky daly cokoli na světě. Člověk jen musi mit sílu a odhodlani k tomu aby to všechno ustal. Není to jednoduché rozhodnutí ![]()
@Batalina Úžasný přístup
Taky jsme plánovali zda pojedeme za nechala do Holandska a hned mi byli líp budu vedet v pátek na čem jsem ![]()
@Tofik V neděli jsem měla ET tak asi jo 3. den nebo 4.? Druha možnost by byla lepší ![]()
@Aňule123 píše:
@Batalina Úžasný přístupTaky jsme plánovali zda pojedeme za nechala do Holandska a hned mi byli líp budu vedet v pátek na čem jsem
Ty udělej si něco s tím mobilem
![]()
@esprit1 No to musím. Brácha mi chtěl udělat radost tak mi koupil v Holandsku mobil. Všechno anglicky a dělá si to co chce
Za chvíli poletí oknem.
@esprit1 píše:
Ty udělej si něco s tím mobilem![]()
![]()
Holky, nehádejte se!!!
![]()
Taky chceme jet v květnu do Holandska. Teda, chci to dat jako dárek příteli. Já už jsem tam byla, měla jsem tam 3 roky bráchu a tak moc se mi tam líbilo, že jsem řekla, že se tam prostě chci ještě jednou podívat. Tak pojedeme v květnu!!! A už se tak strašně těšíííím!!!
@Esprit Toho se právě přítel bojí, že se rozhodnu zachraňovat zvířata
Už jsme doma měli, malé sele, co ho mamka prase zalehla, nespočet králíků, beránka, co ho ovce zavrhla, psíky v dočasce než se pro ně našel majitel a naposledy nám po bytě běhala malá srnka, která přišla o mámu na silnici…
![]()
Jediný, co nemůžu, jsou kočky. Ty doma nesnese, ale naposledy koupil srnce pelíšek, deku, misku a dětskou láhev na pití dřív, než jsem ji stihla dovézt domů. Prý mu bylo jasný, že skončí u nás doma, když jsem mu posílala fotky, tak to rovnou nakoupil, abych nemusela lítat do města…
![]()
@Emmmma píše:
Ahoooj holky přidávám se k vámjsem dnes po ET a čeká mě těch nejdelších 14 dní v mém živote
Ahoj a moc držím palce ![]()
@Batalina píše:
@Esprit Snažím se to brát, jak to přišlo… Prostě nám není přáno mít mimčo, tak se s tím musíme poprat. Nechci sednout na p*del a truchlit… Už mám vymyšlený, co budu dělatA naplánovali jsme si letní dovolenou a začnu naplno realizovat svoje sny. Dneska už je mi o moc lépe. Přítele jsem už poslal do práce, že se o mě nemusí bát, tak tu mám dvě čtyřnohé hlídačky a vegetíme si doma
Mrazáčky nemáme, nikdy mi žádní nevyšli a už to pokoušet dál nebudeme. Nemáme tolik peněz a jeden pokus nás vychází na 50tis, tak jsme řekli, že se vezmeme a budeme brát život tak, jak jde… Třeba nám dítě přinese. Nemusí být asi ani naše biologické… Třeba nás někde někdo bude potřebovat.![]()
Máš skvělý přístup a moc přeju, aby si to dítě k vám cestu našlo, ať už jakkoliv ![]()
@esprit1 píše:Škoda, že není mrazáček, ale věřím, že nebude potřeba
@Tofik v pohodě. Jsem na tom a pamětí podobněJedno třídenní embryo mám už u sebe tak doufám, že to bude to statecnejsi a nic nevzdá a bude bojovat až do konce..
@Aňule123
dokud nebude upravovat text do holandštiny tak to dáme ![]()
@Batalina píše:![]()
![]()
![]()
Holky, nehádejte se!!!![]()
![]()
![]()
Taky chceme jet v květnu do Holandska. Teda, chci to dat jako dárek příteli. Já už jsem tam byla, měla jsem tam 3 roky bráchu a tak moc se mi tam líbilo, že jsem řekla, že se tam prostě chci ještě jednou podívat. Tak pojedeme v květnu!!! A už se tak strašně těšíííím!!!
@Esprit Toho se právě přítel bojí, že se rozhodnu zachraňovat zvířataUž jsme doma měli, malé sele, co ho mamka prase zalehla, nespočet králíků, beránka, co ho ovce zavrhla, psíky v dočasce než se pro ně našel majitel a naposledy nám po bytě běhala malá srnka, která přišla o mámu na silnici…
![]()
![]()
Jediný, co nemůžu, jsou kočky. Ty doma nesnese, ale naposledy koupil srnce pelíšek, deku, misku a dětskou láhev na pití dřív, než jsem ji stihla dovézt domů. Prý mu bylo jasný, že skončí u nás doma, když jsem mu posílala fotky, tak to rovnou nakoupil, abych nemusela lítat do města…![]()
![]()
Jééé, to je krásný, taky bych měla nejradši doma zvěřinec, ale už mám zakázáno, je vyhlášen stopstav ![]()
@Batalina jsi můj člověk
já bych teda zachranovala jen ty kočky a psy (vic by sw k nam nevlezlo) ale na návštěvu k vám bych zašla hned a pomazlila si všechno co by u vás zrovna bylo
krom pavouků to bych nedala
my máme doma dvě kočicky z toho jednu koupenou britku a jednu mourovatou nalezenkyni. Teď už jsem si na 100 procent jistá, že bych si žádné zvíře nikdy nekoupila.. Jen „adoptovala“ z útulku nebo ulice ![]()
@Batalina Jo a tvůj muž je opravdový poklad
dokonce i ty kočky mu odpustim ![]()