Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aňule123 to chápu, to mě mrzí, že jsme Tě takhle vyhecovali. Ale ráno je fakt nejjistější
já věřím, že tam mimísek je
![]()
@esprit1 vanu jsem taky mívala ráda. Napuštěnou až po okraj, paráda. Ale jinak horké podnebí moc nemusím. Loňský léto jsem umírala. Doufám, že letos to bude lepší
Ahoj holky, tak můj výsledek je 12 vajíček z 22 folikulů
narkózu sem nepobrala moc dobře, není mi dobře a bolí mě hlava, může se v tomto případě růžová pilulka?
@agiss Mě na bolest Ibalgin přímo doporučovali, takže pokud nemáš nějaké jiné komplikace, tak si na bolest něco dej ![]()
@agiss Jo a parádní výsledek!!! Tak ted aby se jich oplodnilo co nejvíce a měla jsi do zásoby i nějaké mrazáčky
![]()
@Aňule123 píše:
Tak snad mám ještě naději
Zkus ráno, já měla odpoledne testy pokaždé o hodně slabší… Ale 12.den je dost…
@agiss píše:
Ahoj holky, tak můj výsledek je 12 vajíček z 22 folikulůnarkózu sem nepobrala moc dobře, není mi dobře a bolí mě hlava, může se v tomto případě růžová pilulka?
Mně Ibalgin nabízeli přímo v CAR, určitě můžeš. 12 vajíček je výborný výsledek
Držím palce, ať se jich co nejvíc oplodní a vydrží ![]()
Najednomtestu se tam neněco zbarvilo na druhém uz pak nic. Mamka mi nadala, že jsem to mela ráno dělat, že každý to má jinak tak uvidíme do pátku.. Už tomu naději nedávám
Holky a i když jste nebyly tehotne nedostaly jste to? Já to minulé dostala na den. teď mám 4 dny zpoždění
@Aňule123 ten druhý test mohl být vadný. Zpoždění je dobrý, já bych si udělala ještě zítra ráno ![]()
@Tofik ja uz radši ne nechci zas brečet přítel. nesm nic poznat do pátku to vydržím už. Třeba by tam ráno něco bylo
@Tofik Budu ještě doufat… Měla jsem si to radši udělat ráno no už to kašlu. Zklamaná jsem už dost ![]()