IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
9.3.16 21:17

@Jani1982 průběh super…ze začatku jsem se bála těch injekcí ale to byla hračka…odebrali mne 9 vajiček oplodnilo se nam pomoci icsi 7 a do konce došly 4… dneska došlo k ET a zavedli mne blasticku… kde uz se nam broucek zacal klubat ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 21:21

@Emmmma Paráda! Tak hodně štěstí, ať se pěkně zavrtá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.3.16 21:22

@Batalina jsi skvělá…hrozně tě obdivuju jak to zvládáš… budu si tě brát příkladem… mě to čekani asi zabije..a děkuji :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 21:27

@Aňule123 to je krásný, že to tak spolu máte. Manžel se nechtěl ženit, že je to prý zbytečnost, když se stejně lidi rozvádí. Změnil názor poté co zjistil, že je neplodný :mrgreen: Určitě vám to vyjde, kdyby náhodou ne teď, tak příště ano :hug: Omlouvat se nemusíš, od toho jsme tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.3.16 21:29

@Tofik … moc děkuji :) akorat jsem ted sla nazachod a mela jsem na kalhotkach tak 3 kapky bileho vytoku…snad to neni nic spatneho:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 21:31

@Emmmma myslím, že ne. Dávala sis utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062

@Aňule123 Je dobře, že o tom chceš mluvit, vykecat vždy pomůže :hug:
Prožili jste si toho hodně a zasloužíte si šťastný konec…tak jako všechny ženy tady :andel: :andel:
Testni ještě ráno a budeš mít skoro 100% jistotu…

Vím, že je to slabá náplast právě teď, ale věř mi je lepší 100% vědět, že nic, než zbytečně doufat s duchy na testech…tak jsem to třeba měla já a kdybych si udělala test až v den kdy mi řekli, tak bych se radovala, ale zbytečně, na testu tenkrát byly //, i když slabá, ale těhotná jsem nebyla, jednalo se o biochemické těhotenství, takže to byl velký šok, moc to bolelo…

Ráno napiš, budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360

@Tofik O svatbě jsme spolu mluvili časem přítel už ženatý byl a ja bych s i ho vzala za muže hned tak třeba časem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 21:34

@Hanesi teď jsi mě vyděsila. Co je to biochemko? A ta čárka byla slabší nebo silnější co jsem měla já? proboha co všechno ještě může zhatit naše plány? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 21:35

@Hanesi Moc děkuji to věřím. Dnes jsem viděla jak jsme byli s přítelem na pivu mladou maminu měla tam snad ročního prcka v hospodě v 9 večer v zakuřené plakal a ona po něm řvala sprostě srdce nám obou krvacelo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 21:36

@Aňule123 Jak jsem psala, jsi statečná a s tvym přítelem po boku to všechno ruku v ruce zvladnete. Je úžasné, že díky medicíně máme všechny šanci být šťastné s miminky pod srdcem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 21:37

@Tofik vůbec na to nemyslí myslí pozitivně :hug: Bude to dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 21:37

@Aňule123 … život není fér, bohužel! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 21:38
@Tofik píše:
@Hanesi teď jsi mě vyděsila. Co je to biochemko? A ta čárka byla slabší nebo silnější co jsem měla já? proboha co všechno ještě může zhatit naše plány? :(

Taky by mě to zajímalo. Já se zatím děsila jen mimodelozniho teh. A teď ještě biochemické???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 21:38

@esprit1 to ano moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie