Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aňule123 Ten je nádhernej
Jsi moc moc šikovná.. A jinak na ostatní se vyprdni, já říkám, že žijeme jen jednou a ať si každý zařídí život jak chce - každýmu je do toho h…o
I kdyby bylo příteli sto, tak je to jen tvá věc
Já jsem pro každou „špatnost“ - tetování, piercing, deset detí, starýho, mladýho…co je komu do toho, pokud to někdo chce, ať si to má
Takže pokud ty jsi spokojená, tak je to to nejdůležitější a ostatním se můžeš jen smát ![]()
@Jani1982 To ano ze začátku to bylo těžké uz je to lepší
Děkuji za podporu holky.
Kdyby jste chtěli něco z perníku to by mohlo přežít i poštou kdyby se to dobře zabalilo do krabice
@Aňule123 Teda ten mimonovsky je úžasný!!!
Já se jednou pokoušela udělat dceři na dort Boba a Bobka a dopadlo to tak, že na dortu místo dvou roztomilych králíků byly dva příšerní vlkodlaci jak z hororu
Od te doby jsem skromnější a vykrajuju srdicka a kyticky ![]()
@esprit1 Urcite to bylo hezké. Snaha je důležitá co by člověk pro děti neudělal ![]()
@Tomička píše:
@Batalina @Aňule123 teda holky, vy me chcete rozbtecet ze jo…Mate skvele chlapi…
@Emmmma vitej![]()
Dnes ma nekdo ET - ale trosku se ztracim kdo
A jak je tem, ktere uz maji po et???![]()
Ze by @Ecil?? Drzim palce!!! A odpocivej…
Já ne, já jdu zítra na kontrolu a asi v pondělí mne teprve čeká OPU.
@agiss píše:
Ahoj holky, mam takový hloupý dotaz. V lékařské zprávě mam napsáno že mám ode dnešního dne zavádět 3× denně 2 tobolky utrogestanu, nikde ale nepíšou jestli je to taky na čas, tudíž po osmi hodinách?
Ptám se proto že kvůli tomu budu muset vstávat?
Ne, nemusíš kvůli tomu vstávat, prostě ráno - poledne-večer. Rozlož si to podle toho, kdy vstáváš a chodíš spát.
@Aňule123 ty jsou krásný. Jsi šikovná. Já vždycky obdivuju tu zručnost. Jsem dělala holce k narozeninám taky s koupenou takovouhle polevou a odmítla mi to jíst, že jí to nechutná ![]()
@Aňule123 Nevím, proč se lidi starají o jiné, když vám to vyhovuje je to vaše věc. Jinak já mám taky o 10 let staršího přítele ![]()
@Tofik To po tom zamrzí že já mám strach, že jak někomu dělám dort, že nebude chutnat. Zatím si nikdo nestěžoval dělám i svůj marcipan. Přítel se akorát vždy rozčiluje, že to prodávám jen za suroviny a za práci si nic neberu, ale když mě to baví
![]()