Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 jo já sem si to myslela, ale i tak děkuji za odpověď. Do toho mě strašně bolí břicho(asi žaludek) a nevím z čeho a teď ještě tohle ![]()
Jink ET probíhal naprosto v pohodě, je zvláštní, jak pohodově to u druhého dítěte s manželem bereme
Zaváděli mi jednu jedničkovou hatchující blastocystu, tj. 5 dní starou, tak doufám, že už je zaklubaná a vesele si tam hoví ![]()
Jinak další 4 budou určitě zamraženy a možná k nim přidají ještě dvě, to se uvidí zítra, ale i tak, já doufám, že nebudou potřeba ![]()
@agiss já taky po OPU špinila ještě asi dva-tři dny, jen takové světle hnědé vlásečnice, ne moc, tělo se čistilo ![]()
Zásoba musí být
![]()
@agiss Já jsem první dva dny slabě krvacela neboj doktor mi říkal, že to je běžné ![]()
@Tofik píše:
@Hanesi paráda! Takže od zítra, jo?
jj, od zítra… každý den ráno jeden až do dne D, tj. 24.3., to mám oficiálně testovat ![]()
Blázen?… Trochu! ![]()
@Hanesi Nádherná zasoba jak testů tak především embryi, až by jeden záviděl
ale ne, raduji se s tebou je to paráda, když má člověk jistotu, že kdyby to náhodou nevyšlo (což doufám že vyjde) má v mrazaku pro co sáhnout
Uf, tak ať se drobkovi u tebe líbí… ![]()
@Hanesi mně se Tvůj přístup líbí, být nad věcí, kéž bych to uměla
Tak ať se brouček pěkně zavrtá!
Ahojky holky Člověk vás tu chvilku nechá o samotě a tady se pečou takový krásný dorty!!! @Aňule123 tem dort je mazec!!! Já se jednou taky pokoušela… Záměrně jen jednou a záměrně jen pokoušela, protože to, co z toho vylezlo je nepublikovatelný!!!
Fakt jsi dobrá
@Hanesi jsi vyloupila lékárnu??? ![]()
Na každý den dva… Už se těším, až se to tu těma dvoučárkovýma bude hemžit! ![]()
A jinak, s těma chlapama a zlatokopkama… U nás to bylo to stejný
Jen proto, že přítel před jménem JUDr. Je o 6 let starší (a taky rozumnější
) a naprosto šedivej… Taky si nás občas pletou s taŤkou a dcerou… Někteří lidi si rýpnou i dnes, tak je elegantně pošleme do… Jistých mezí
Trošku se mi protřídily „kamarádky“ a nejdůležitější je, že nám to tak vyhovuje ![]()
Před chvilkou jsem přišla od doktora. Došetřují mi srdíčko, mám neustále nějaké bradykardie.. Dostala jsem Holttera na 24h… Jsem opásaná, jako sebevražedný atentátník… Ještě, že přítel odjel na dva dny na poradu… Bychom se do toho v noci zamotali oba a kdo ví, co by to nasnímalo
![]()
@Batalina
sebevražedný atentátník je přesný
nedávno s tím přišel kolega, tak jsme si ho dobirali.. Ty hlavně odpocivej koukej na nějaké pekne filmy vezmi dobrou knihu a relaxuj a pozravuj zvěřinec ![]()
@Batalina já bych z toho měření byla tak nervozní, že by se mi to srdce asi zastavilo
Ne vážně, hlavní je, že to chtějí došetřit, zjistit, proč se ti to stalo…
A to těhu je už úplně vyloučené?
@Batalina Moc děkuji a hlavně se opatruj. Někteří lidí jsou holt blbci
Taky už to kašlu