Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 No já tam ty sestry ráda nemám snad na dvě výjimky, ale doktora mám super je hodný a chápavý. Sice na první pohled jde z něho strach, ale je i hezký ![]()
@Aňule123 U nás je taky jedna, která vždycky kouká jak sůva z nudlí, ale jinak je cely personál opravdu perfektní. Nemůžu si stěžovat. A hele, klidně ať si myslí, že jsi zlatokopka nebo bůh ví co, ale chovat se maji profesionálně a citlivě ke všem. Fakt mě to štve za tebe ![]()
@Aňule123 kvůli personálu jsem odešla z prvního CARu, místního. Doktor totální d.bil, sestry nic moc, tady si nemůžu stěžovat. je to malé soukromé centrum, lidí málo, myslím personálu, takže se tam známe, vždy milí a ochotní, fakt super. Proto tady taky jsem, i když musím dojíždět, ale stojí mi to za to. Prď na ni, blbku
já bych chtěla vidět ji na našem místě.
@esprit1 No právě už jsem si zvykla. Vím, že blbci jsou všude
Jsem zvědavá na ten zítřek už v 7 tam jedu
@Tofik No právě ja si z toho nic nedělám. Já se vsadím, že tam určitě bude i zítra. My máme na sebe štěstí ![]()
@Aňule123 joo, to tak bývá, že ty co nechceme potkáváme víc
To je dobře, že dješ už ráno, já jdu ve 13:45
@Tomička dneska už dobrý, včera sem fakt prospala celý den, akorát mě bolí břicho ale nic co by se nedalo přežít, oni říkali že po tý kapačce mi bude líp ![]()
@Aňule123 nic si z nikoho nedělej, do toho je každýmu úplný hov**,já mam přítele o 7 let mladšího a taky nám to spoustu lidí nepřálo a ještě nepřeje, teď už je mi to jedno, chceme miminko, budeme se brát, tak ať si každý řiká co chce ![]()
@agiss Každý se stará o druhé místo toho aby se každý staral sám o sebe. Držím palečky ať vám to vyjde ![]()
@Tofik Máme přijít hned ráno k vůli výsledkům odpoledne. Doufám, že mi výsledky bude volat ta „milá“ sestřička ![]()
@Aňule123 Já si pořád říkám, že když je člověk sám šťastný a spokojený nemá potřebu rýpat a starat se o ostatní. Ber to tak, že má holka problémy sama se sebou..
Ale jde vidět, že už to beres s nadhledem, což je super ![]()
@esprit1 to máš pravdu, sama se svým životem asi spokojená nebude, když je na ostatní hnusná
Ja jsem zvyklá me všichni odsoudili, že jsem si zkazila život ze starým chlapem. Všichni koukají na nás špatně, že dcera a tatínek. Musím podotknout ze moji rodiče jsou o 12 let mladší. Naši to taky spatne vzali, ale už se s tim smířili. Měla jsem mladého přítele 4 roky ublizoval mi párkrát me i zbil tak jsem si řekla, že to nemám zapotřebí. Chtěla jsem rodinu s někým žít a většina kluků v mém věku si chtějí užívat a být u maminky. Určitě jsou i výjimky ale ty ja nepotkala. Holky jsem jak tělo bez duse vstávala jsem v 5 ráno a včera jsem začla péct dort pro syna od kamarádky a už je hotový. Tak snad prcek bude mít radost a já jiné myšlenky.
@esprit1 děkuji za optání, dobře se mám
Chystám se s malým ven, když je tak krásně a zajdu si do lékárny pro testíky
Jsem si říkala, že jeden je přeci jen málo. S malým mám taky tři a krásně to vychází datumově. U malýho mám prvnícho ducha 9. 4. a teď jsem měla 9.3.
Tak si udělám zítra a v neděli, aby to bylo zase hezky obden jako tenkrát. Doufám, že to bude pěkně sílit
Příspěvek upraven 10.03.16 v 10:30