IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
10.3.16 09:09

@esprit1 No já tam ty sestry ráda nemám snad na dvě výjimky, ale doktora mám super je hodný a chápavý. Sice na první pohled jde z něho strach, ale je i hezký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.3.16 09:14

@Aňule123 U nás je taky jedna, která vždycky kouká jak sůva z nudlí, ale jinak je cely personál opravdu perfektní. Nemůžu si stěžovat. A hele, klidně ať si myslí, že jsi zlatokopka nebo bůh ví co, ale chovat se maji profesionálně a citlivě ke všem. Fakt mě to štve za tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.3.16 09:20

@Aňule123 je fakt ze asi vsichni doktori mají své kouzlo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.3.16 09:23

@Aňule123 kvůli personálu jsem odešla z prvního CARu, místního. Doktor totální d.bil, sestry nic moc, tady si nemůžu stěžovat. je to malé soukromé centrum, lidí málo, myslím personálu, takže se tam známe, vždy milí a ochotní, fakt super. Proto tady taky jsem, i když musím dojíždět, ale stojí mi to za to. Prď na ni, blbku :hug: já bych chtěla vidět ji na našem místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.16 09:30

@esprit1 No právě už jsem si zvykla. Vím, že blbci jsou všude :lol: Jsem zvědavá na ten zítřek už v 7 tam jedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.16 09:34

@Tofik No právě ja si z toho nic nedělám. Já se vsadím, že tam určitě bude i zítra. My máme na sebe štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.3.16 09:46

@Aňule123 joo, to tak bývá, že ty co nechceme potkáváme víc :D To je dobře, že dješ už ráno, já jdu ve 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
10.3.16 09:49

@Tomička dneska už dobrý, včera sem fakt prospala celý den, akorát mě bolí břicho ale nic co by se nedalo přežít, oni říkali že po tý kapačce mi bude líp ;)
@Aňule123 nic si z nikoho nedělej, do toho je každýmu úplný hov**,já mam přítele o 7 let mladšího a taky nám to spoustu lidí nepřálo a ještě nepřeje, teď už je mi to jedno, chceme miminko, budeme se brát, tak ať si každý řiká co chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.16 09:54

@agiss Každý se stará o druhé místo toho aby se každý staral sám o sebe. Držím palečky ať vám to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.16 09:56

@Tofik Máme přijít hned ráno k vůli výsledkům odpoledne. Doufám, že mi výsledky bude volat ta „milá“ sestřička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.3.16 10:07

@Aňule123 Já si pořád říkám, že když je člověk sám šťastný a spokojený nemá potřebu rýpat a starat se o ostatní. Ber to tak, že má holka problémy sama se sebou.. ;) Ale jde vidět, že už to beres s nadhledem, což je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.3.16 10:13

@esprit1 to máš pravdu, sama se svým životem asi spokojená nebude, když je na ostatní hnusná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.3.16 10:25

@Tofik A co ty naše první dvoučárková, jak se máš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.16 10:27

Ja jsem zvyklá me všichni odsoudili, že jsem si zkazila život ze starým chlapem. Všichni koukají na nás špatně, že dcera a tatínek. Musím podotknout ze moji rodiče jsou o 12 let mladší. Naši to taky spatne vzali, ale už se s tim smířili. Měla jsem mladého přítele 4 roky ublizoval mi párkrát me i zbil tak jsem si řekla, že to nemám zapotřebí. Chtěla jsem rodinu s někým žít a většina kluků v mém věku si chtějí užívat a být u maminky. Určitě jsou i výjimky ale ty ja nepotkala. Holky jsem jak tělo bez duse vstávala jsem v 5 ráno a včera jsem začla péct dort pro syna od kamarádky a už je hotový. Tak snad prcek bude mít radost a já jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.3.16 10:29

@esprit1 děkuji za optání, dobře se mám :) Chystám se s malým ven, když je tak krásně a zajdu si do lékárny pro testíky :lol: Jsem si říkala, že jeden je přeci jen málo. S malým mám taky tři a krásně to vychází datumově. U malýho mám prvnícho ducha 9. 4. a teď jsem měla 9.3. :palec: Tak si udělám zítra a v neděli, aby to bylo zase hezky obden jako tenkrát. Doufám, že to bude pěkně sílit

Příspěvek upraven 10.03.16 v 10:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital