Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik neděs se, byl o hoooodně slabší…trochu jsem to tenkrát tušila, protože slábla…biochemické znamená, že se zavrtá, začne se vyvíjet ale pak přestane a odejde, takových u normálních plodných lidí je nespočet, ale neví se o tom, jelikož to skončí s MS ![]()
@Hanesi aha. Díky za vysvětlení
Jdu do hajan. Dobrou a klidnou noc všem
![]()
@Tofik … jojo ale polykala jsem ho zavadela jsem ho az pred chvilkou vaginalne
@Emmmma bude to dlouhých 14 dní, ale stojí to za to
Neboj, všechno dobře dopadne a mimču se v břiše bude dařit, jedna báseň:-) A hele, ono i těch 14 dní se dá vydržet… Když se tu zakecáš, utíká to skoro samo
![]()
@Aňule123 taky silný příběh… Přeji Vám, ať si Vás to Vaše mimčo najde brzy ![]()
Mamin, který se o děti o nestarají, jak mají aberou j jako samozřejmost budeme vídat moc a moc.. Budeme si jich všímat víc, než ostatní, právě proto, že víme, jak těžké je ulovit alespoň too ducha na testu
Já ducha nikdy neviděla a neměla, nikdy jsem neměla dvoučárkový test, tak se taky kochám tady, když je vidím
Dneska jsem na ne @Tofik test koukala asi 3×, abych viděla, jak to vůbec vypadá
¨:-.) ![]()
@Emmmma tak to je ono. On jak se rozpouští, tak dělá takovýhle bordel ![]()
@Emmmma neboj se, hlen je součástí každého IVF a počkej v těhotenství, to si ho ještě užiješ
Dokudn nekrvácíš a nemáš bolesti, tak buď v klidu, máš v těle spoustu hormonů navíc, je to prostě jiný stav - až s těhu jsem pochopila význam těchto slov ![]()
@Emmmma výtok je o. k. to se nic neděje. Může to být i podrážděná sliznice ze zavádění, nebo zbytek roztoku, ve kterém bylo vajíčko trasferováno.
Holky moc děkuju za podporu
… asi bych se mela trosku zklidnit
to jsou ty hormony
@Aňule123 píše:
@Hanesi Moc děkuji to věřím. Dnes jsem viděla jak jsme byli s přítelem na pivu mladou maminu měla tam snad ročního prcka v hospodě v 9 večer v zakuřené plakal a ona po něm řvala sprostě srdce nám obou krvacelo![]()
Chudák… Život prostě není spravedlivý
Máš krásný vztah s manželem, spolu to zvládnete a mimčo bude, když ne teď, tak z mrazáčků ![]()
@Batalina @Aňule123 teda holky, vy me chcete rozbtecet ze jo…
Mate skvele chlapi…
@Emmmma vitej ![]()
Dnes ma nekdo ET - ale trosku se ztracim kdo
Ze by @Ecil?? Drzim palce!!! A odpocivej… ![]()
A jak je tem, ktere uz maji po et???
Holky můžete mi vysvětlit u testů citlivost? Nevěděla jsem, že něco takového je. Když je 10 a pak je teda větší? Čím větší tim lepší citlivost?
@Tomička píše:
@Batalina @Aňule123 teda holky, vy me chcete rozbtecet ze jo…Mate skvele chlapi…
@Emmmma vitej![]()
Dnes ma nekdo ET - ale trosku se ztracim kdo
A jak je tem, ktere uz maji po et???![]()
Ze by @Ecil?? Drzim palce!!! A odpocivej…
Na ET se dnes těší @Hanesi a slíbila od zítřka show s testama tak se tesime ![]()
Jinak ja jsem dnes 4. den po ET a břicho stále jako medicimbal. Trochu mě včera při usínání přepadla chmura, že to nevyjde a bez mražených jsem promrhala jeden cyklus IVF
Ale není správná doba na " hroucení" ještě není proč já vím ![]()