IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
9.3.16 21:40

@esprit1 to máme stejně @Hanesi vysvětlíš nám to, prosím? A dá se to nějak poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 21:43

@Tofik neděs se, byl o hoooodně slabší…trochu jsem to tenkrát tušila, protože slábla…biochemické znamená, že se zavrtá, začne se vyvíjet ale pak přestane a odejde, takových u normálních plodných lidí je nespočet, ale neví se o tom, jelikož to skončí s MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 21:44

@Hanesi aha. Díky za vysvětlení

Jdu do hajan. Dobrou a klidnou noc všem :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.3.16 21:45

@Tofik … jojo ale polykala jsem ho zavadela jsem ho az pred chvilkou vaginalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 21:46

@Tofik Dobrou noc, dnes se ti bude usínat s úsměve na rtech :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.3.16 21:47

@Emmmma bude to dlouhých 14 dní, ale stojí to za to :-) Neboj, všechno dobře dopadne a mimču se v břiše bude dařit, jedna báseň:-) A hele, ono i těch 14 dní se dá vydržet… Když se tu zakecáš, utíká to skoro samo :-) :-) :-)
@Aňule123 taky silný příběh… Přeji Vám, ať si Vás to Vaše mimčo najde brzy :-)
Mamin, který se o děti o nestarají, jak mají aberou j jako samozřejmost budeme vídat moc a moc.. Budeme si jich všímat víc, než ostatní, právě proto, že víme, jak těžké je ulovit alespoň too ducha na testu :-) Já ducha nikdy neviděla a neměla, nikdy jsem neměla dvoučárkový test, tak se taky kochám tady, když je vidím :-) :) :-) Dneska jsem na ne @Tofik test koukala asi 3×, abych viděla, jak to vůbec vypadá :-) ¨:-.) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 21:48

@Emmmma tak to je ono. On jak se rozpouští, tak dělá takovýhle bordel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 21:48

@Emmmma neboj se, hlen je součástí každého IVF a počkej v těhotenství, to si ho ještě užiješ :lol: :lol: Dokudn nekrvácíš a nemáš bolesti, tak buď v klidu, máš v těle spoustu hormonů navíc, je to prostě jiný stav - až s těhu jsem pochopila význam těchto slov :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.3.16 21:50

@Emmmma výtok je o. k. to se nic neděje. Může to být i podrážděná sliznice ze zavádění, nebo zbytek roztoku, ve kterém bylo vajíčko trasferováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.3.16 21:53

Holky moc děkuju za podporu :-*… asi bych se mela trosku zklidnit :D to jsou ty hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
9.3.16 21:54
@Aňule123 píše:
@Hanesi Moc děkuji to věřím. Dnes jsem viděla jak jsme byli s přítelem na pivu mladou maminu měla tam snad ročního prcka v hospodě v 9 večer v zakuřené plakal a ona po něm řvala sprostě srdce nám obou krvacelo :zed: :zed:

Chudák… Život prostě není spravedlivý :nevim: Máš krásný vztah s manželem, spolu to zvládnete a mimčo bude, když ne teď, tak z mrazáčků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 21:59

@Ecil děkuji věřím tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
10.3.16 07:38

@Batalina @Aňule123 teda holky, vy me chcete rozbtecet ze jo… :think: Mate skvele chlapi…
@Emmmma vitej :mavam:

Dnes ma nekdo ET - ale trosku se ztracim kdo 8o :think: Ze by @Ecil?? Drzim palce!!! A odpocivej… :srdce:

A jak je tem, ktere uz maji po et???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.16 07:53

Holky můžete mi vysvětlit u testů citlivost? Nevěděla jsem, že něco takového je. Když je 10 a pak je teda větší? Čím větší tim lepší citlivost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.3.16 07:54
@Tomička píše:
@Batalina @Aňule123 teda holky, vy me chcete rozbtecet ze jo… :think: Mate skvele chlapi…
@Emmmma vitej :mavam:

Dnes ma nekdo ET - ale trosku se ztracim kdo 8o :think: Ze by @Ecil?? Drzim palce!!! A odpocivej… :srdce:

A jak je tem, ktere uz maji po et???

Na ET se dnes těší @Hanesi a slíbila od zítřka show s testama tak se tesime :mrgreen:
Jinak ja jsem dnes 4. den po ET a břicho stále jako medicimbal. Trochu mě včera při usínání přepadla chmura, že to nevyjde a bez mražených jsem promrhala jeden cyklus IVF :( Ale není správná doba na " hroucení" ještě není proč já vím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí