IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
10.3.16 20:55

@Batalina taková velká šťastná rodina.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.3.16 20:58

@Tomička tak ta vaše krasavice je skoro jako pes - rozhodně je větší než kamoscina čivava :mrgreen: nádherná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.3.16 20:59

Jojo a to tam ještě není naše koza Amálka, paní Králíková Dipsy a pan Morčák Koko :-) Až na psice a na kozu Amálku, jsou všichni adopťáčci, se kterýma se život moc nemazlil… A proto jsou u nás. Je to moje rodina… :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.3.16 21:05

Ti vaši jsou taky naprosto božííí!!! Já můžu jakýkoliv zvířata, jen mravenců a krůt se strašně bojím a prchám. :-) Kdybych mohla, taky si pořídím pana Kočičáka. Jednou… Jednou budu mít malinkatý domeček s veliký sadem. A doma budeme mít veliký kachlový kamna, na kterých se budou vyhřívat dva velicí tlustí a strašně líní kocouři :-) :-) :-) A hned vedle kachláků se budou vyhřívat psíci, do okna nám bude koukat koza Amálka a bude mi ožírat muškáty v oknech.
A můj muž se ze mě zblázní… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.3.16 21:05

Tak mě dnes holky ani nepřipadá, že jsem na nějakém transféru byla :D Co jsme přijeli tak lítám kolem dcery :lol: zrovna se učí na nočník, takže to je pořád na nočník, dolů, na nočník, dolů, vyprat kalhoty, a znovu a celý den :D ale alespoň nemám čas moc přemýšlet co a kde mě zrovna bolí :pankac: Teď jsem si nalila deci moooc dobré Pálavy a je mi dobře ;)

Jinak máte moc krásné mazlíčky ;) Já to měla stejně jako @esprit1, až do porodu jsem byla přesvědčena že můj milovaný pejsek je to nejlepší co nás potkalo, ale jak jsem přijela domů, tak se to úplně otočilo…už je to zase skoro jako dřív, ale jak říkám „skoro“, prostě mateřství je obrovská životní změna, však to všechny poznáte :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.3.16 21:10
@Batalina píše:
Ti vaši jsou taky naprosto božííí!!! Já můžu jakýkoliv zvířata, jen mravenců a krůt se strašně bojím a prchám. :-) Kdybych mohla, taky si pořídím pana Kočičáka. Jednou… Jednou budu mít malinkatý domeček s veliký sadem. A doma budeme mít veliký kachlový kamna, na kterých se budou vyhřívat dva velicí tlustí a strašně líní kocouři :-) :-) :-) A hned vedle kachláků se budou vyhřívat psíci, do okna nám bude koukat koza Amálka a bude mi ožírat muškáty v oknech.
A můj muž se ze mě zblázní… :-)
… a pod okny běhá capart a tahá amálku za ocas :D :jazyk:

Krásně napsané, přeji ti, aby se ti sen splnil co nejdříve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.3.16 21:17

@Hanesi když tam bude pobíhat moje malá vysněná Anička nebo malej Vojta, budu mít nejhezčí život… :srdce: :srdce: :srdce:
Ale… realita je někde malinko jinde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.3.16 21:20

Téda, člověk tu chvilku není a tady je to samej zvěřinec. Krásný fotečky a miláčci :* :srdce: my máme už jen kočičku a rybičky. Jak píše @Hanesi, jakmile jsme měli dítě, králík, morče i kanárci šli na vedlejší kolej. Kočka, si myslím, že si spíš oddychla, že už ji tolik netaháme a nechci se s ní tolik ňuňat. Teď přijde ještě sama a ráda a vtírá se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.3.16 21:23

@Aňule123 hodně štěstí zítra! Čekáme dobré zprávy, ok? Mně taky chytá nervák. Já se pro změnu bojím, aby to nebylo mimoděložní :zed: Takže zítra pana doktora pěkně vyzpovídám, kde přesně mě to bolet může a kde nemá a pokusím ho ukecat, ať můžu přijet už příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.3.16 21:25

Dcela tomu věřím, že potom jde zvířectvo malinko stranou… Moc si to neumím představit, ale už jsem to párkrát někde slyšela. Byly doby, kdy jsem to vcelku odsuzovala… Dneska to naprosto chápu, a kdo říká, že se nic nezmění, je malinko pokrytec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.3.16 21:26
@Tofik píše:
@Aňule123 hodně štěstí zítra! Čekáme dobré zprávy, ok? Mně taky chytá nervák. Já se pro změnu bojím, aby to nebylo mimoděložní :zed: Takže zítra pana doktora pěkně vyzpovídám, kde přesně mě to bolet může a kde nemá a pokusím ho ukecat, ať můžu přijet už příští týden

TAk na mimoděložní jsem se dnes schválně ptala, doktorka říkala, že by test byl slabý, rozhodně ne dvě stejné čáry, jako máš ty a pak by taky přišla velká bolest a to taky nemáš, takže klíííídek :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
10.3.16 21:28

@Hanesi fakt? Jéé, Ty jsi zlatá :hug: Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.3.16 21:31

@Batalina když se na tu dobu podivam dnes tak jsem na sebe naštvaná. Hodně! Musím říct, že pro holky - kočky to byl docela šok a taky stres, což mě samozřejmě moc mrzí. Ale tehdy fungovaly mateřské hormony, které naprosto přehlusily všechno ostatní. Teď už je to naštěstí pryč a Miunka už u mne leží, tesi se až odlozim knížku a mobil a ona si bude moc lehnout pod perinu na rameno. Zvířata jsou úžasné stvoření.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
10.3.16 21:33

@Hanesi dítě jsi už doufám odložila a teď si vklidu docucavas tu palavu a odpocivas.. A hladis si bbříško s drobkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.3.16 21:34

@Tofik Taky mi doktor říkal, že by 14 den nastala hrozná bolest. A ty příznaky teď žádné? MMě večer vždy začnou bolet záda a břicho me picha tak divne. Jinak nespinim a menstruace už zpoždění 5 dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí