Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi Embryo bylo pětidenní a testovat mám dle CAR v pondělí 14.3. Ja to ale proste nevydržela… Jinak tohle je moje jediná šance protože mrazacky nemáme žádný, sice mi brali 33 oocytu, ale byl špatný spermiogram
jinak jsem strašně nafouknuta a mám citlivý prsa.
Ahoj,
vítám nově příchozí.
koukám, že zase špatné zprávy, to mě mrzí, ale ono to určitě jednou dopadne!
Já byla včera na UZ a na jedné straně jich je prý asi 8 a na druhé 10, odběr je v pondělí ráno. Ptala jsem se, zda bych mohla na KET hned následující cyklus a MUDr. řekla, že pokud bude vše ok, tak ano.
@Emmmma píše:
@esprit1 3-5 dní pobyt na lužku… neměla jsem žádné komplikace…
Já se na to vyloženě ptala, v papírech mají napsáno 3 dny klid, ale sestra říkala, že pokud jsem zvyklá chodit hodně, tak krátké procházky nevadí. Neuhnat se, no.
@Lucie996 ahojda, vítám Tě
podle mě sílí
kdy jsi píchala Pregnyl?
@Hanesi píše:
Holky, pily jste po KET/ET kávu?
já jo, ale týden po KET jsem si dala kafe a udělalo se mi tak blbě, že jsem nevěděla, jestli omdlím nebo půjdu zvracet, dva dny nato jsem ji také moc nesnesla, takže už ji radši nevařím. Ale kofolu jsem si třeba ještě včera dala
Já na ni mám hrouznou chuť když jsem unavená
@Batalina píše:
Holky… teď mi volal docent z CARu a docela mě rozhodil… Prý mám přijít v pondělí na krev, když jsem se ho ptala, jestli to má cenu, když to bylo negativní,,tak se vysmál doktorce v Bohunicích a prý byla velmi naivní, když si myslela, že by něco našla… Tak teď nevím… Byla jsem smířená… Už zase je vše jinak… Mě klepne..
Když budeš smířená, je to ta lepší varianta, pak můžeš být jen příjemně překvapená. Já dnes jela do CARu s tím, že je to v háji, že to bude mimoděložní, pže mě od rána bolelo břicho, tam kde by nemělo. Doktor mě prohlédl a říkal, že to tak nevypadá. Tak snad… Zkusíš testík? Držím palce ![]()
@Tofik píše:
@Lucie996 ahojda, vítám Těpodle mě sílí
kdy jsi píchala Pregnyl?
Pregnyl jsem píchala 22.2. 10 000 jednotek.
@Tofik píše:
já jo, ale týden po KET jsem si dala kafe a udělalo se mi tak blbě, že jsem nevěděla, jestli omdlím nebo půjdu zvracet, dva dny nato jsem ji také moc nesnesla, takže už ji radši nevařím. Ale kofolu jsem si třeba ještě včera dalaJá na ni mám hrouznou chuť když jsem unavená
Ja se zas mužů utlouci po Coca Cole ![]()
@Tofík tak nějak se to snažím brát. Zítra ráno testnu a uvidíme… Jen jsem z toho nějak nervozní už teď. Kupodivu… V předchozích dvou pokusech jsem testovala jako život, ale teď se trošku bojím. Moc šancí tomu nedávám, žádné příznaky krom bolení v podbřišku nemám, a to bolení přičítám spíš tomu, že se tělo chce zbavit sliznice. Ale… No uvidíme… Zítra ráno dám vědět.
@Batalina chápu Tě, měla jsem podobné pocity. Bála jsem se výsledku, ale na druhou stranu jsem chtěla vědět jak to dopadlo. Jsem zvědavá i za Tebe ![]()
@Lucie996 tak ten už je pryč
myslím, že jsi na dobré cestě ![]()
@Batalina … zlaticko budu moc držet palečky…zazraky se dějí a někdo nahoře nas musí vyslyšet
ráno dej hned vedět…budu na tebe moc myslet ![]()