IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
12.3.16 12:13

Holky tak jsem dnes potkala svého gynekologa. Chodím Panu doktorovi Škutovi u nás vyhlášeny doktor. Trošku nadával na Gyncentrum. Byla jsem týden na kapackach v nemocnici a měla jsem zvětšený stále pravý vaječník. Tvrdil mi, že měli ještě měsíc počkat než se mi to dá vše dokupy. Měla jsem tam hodně tekutiny, že se moje tělo potřebovalo vzpamatovat. I proto si myslí neúspěch. Doporučil mi nějaké bylinky, že věří, zže na podruhé by to mohlo vyjít, že snad už budu mít spodek v pořádku. Tak uvidíme :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
12.3.16 12:43
@Batalina píše:
Olééé
@zuzacuzak vítám tě :)
@Emmmma nestresuj… Na špatný myšlenky je ještě brzy :roll:
Moc Vám holky Děkuji za útěchu… Byla jsem se projít s psicema, popřemýšlela… Jsem v pohodě, tentokrát jsem to ani neobrečela, byla jsem připravená :andel:
Každopádně jsem se rozhodla, že to nevzdám… Sednout si a skuhrat nebudu… Shodli jsme se s přítelem, že až našetříme, dámě ještě jeden pokus jako samoplátci a mezi tím se pustíme do adopce. Život Máme jenom jeden, ne? Tak na co čekat :pankac:
To by bylo, aby nebylo :lol:

No to je správn přístup! :potlesk: :pankac:
Smekám a přeji hodně štěstí, zasloužíte si ho :* :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
12.3.16 12:49

@Emmmma Ty už máš 3 den op ET negativní test? No já jsem teda zatím jen druhý den, ale duch na testu stále je :nevim: tak jsem zvědavá, jestli zítra zmizí jako tobě, asi se mi potvůrka Pregnyl odbourává nějak pomalej :mrgreen:

Nevím jestli něco na fotkách uvidíte, po uschnutí jsou duši ještě slabší, ale to nevadí, slíbila jsem každý den jeden test a dodržím to :pankac: :pankac: :pankac:… ať je pr.el :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
12.3.16 12:53

@zuzacuzak Ahoj :mavam: dilema se zavedením dvou embryí je všude…mě pomohlo, že můj CAR to nepodporuje a jsou-li embrya dobrá, tak zavádějí i zamrazují po jednom, aby předešli komplikacím v těhotenství…ono je krásná představa mít dvě děti najednou, ale když je to „v rodině“, tak je tělo geneticky předpřipravené na větší zátěž, ale takto „uměle“ je obrovské riziko :? jak pro život matky, tak taky pro ty plody… ale jak psaly holky, konečné rozhodnutí je stejně na vás. Musíš si ty sama s partnerem zvážit vše pro a proti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
12.3.16 12:54

@Lucie996 Testovala jsi ještě dnes? Nebo počkáš až na pondělí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.3.16 13:00
@Lucie996 píše:
Taky nemám mrazacky, takže musí klapnout tohle :lol:

Tak to držím palce všema dvaceti ;) Testovat máš v pondělí že? Nicméně pozitivní testy už se zdá se máš i dřív.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.3.16 13:05

@Hanesi teda tak dnes jsem tam očima tu druhou čárku nevytlačila :oops: takže se budu těšit na tu opravdovou za pár dní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
12.3.16 13:08
@esprit1 píše:
@Hanesi teda tak dnes jsem tam očima tu druhou čárku nevytlačila :oops: takže se budu těšit na tu opravdovou za pár dní :mavam:

Pokusím se nezklamat :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.3.16 13:09

@Hanesi Super fandím ti :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.3.16 13:38
@Batalina píše:
Olééé
@zuzacuzak vítám tě :)
@Emmmma nestresuj… Na špatný myšlenky je ještě brzy :roll:
Moc Vám holky Děkuji za útěchu… Byla jsem se projít s psicema, popřemýšlela… Jsem v pohodě, tentokrát jsem to ani neobrečela, byla jsem připravená :andel:
Každopádně jsem se rozhodla, že to nevzdám… Sednout si a skuhrat nebudu… Shodli jsme se s přítelem, že až našetříme, dámě ještě jeden pokus jako samoplátci a mezi tím se pustíme do adopce. Život Máme jenom jeden, ne? Tak na co čekat :pankac:
To by bylo, aby nebylo :lol:

Je úžasné, že sis to takhle zpracovala. Tvůj muž má štěstí, že si vzal tak skvělou a statečnou ženskou :* Budu držet palečky, ať Vám adopce vyjde co nejdřív a můžete tak udělat radost sobě a především opuštěné dětské dušičce :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
12.3.16 13:53
@zuzacuzak píše:
Ahoj holky, přidávám se, tento měsíc začneme stimulovat na IVF na příští měsíc. Vše se seběhlo moc rychle, zjištili mi neprůchodnost vejcovodů, snažili jsme se rok a půl.. Tak věřím, že se teď zadaří.. Pořád vše pročítám a řešíme jestli jedno nebo dvě embryjka.. Dvojčata by nám nevadila, spíš naopak.. tak nevím, spíš se bojím o jejich váhu a předčasný porod.

Ahojda. Znám maminku, která má z IVF dvojčata a žádné problémy neměla. Jen musela jít na plánovaného císaře asi 14 dní před termínem. Pokud nemáš nějaké jiné zdr. problémy, tak bych se toho nebála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
12.3.16 13:56
@esprit1 píše:
No abych byla upřímná, začínám mít ze všech těch negativních testů pocit zmaru. Holky, co máte zásoby v mrazáku, nemusíte zoufat, my teda respektive asi jen já, co nemá nic, jen to jedno u sebe.. začínám propadat mírné panice :?

Bez mrazáčků je to vždy víc o nervy, o tom vím své :nevim: Ale věřím, že ta je nebudeš potřebovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
12.3.16 13:59

@Batalina škoda že to nevyšlo :hug: Tvůj přístup je skvělý :palec: Kdyby Ti to nevadilo, dej echo, co u vás chtějí při adopci. Jsem zvědavá, jestli je to všude stejný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
12.3.16 14:01
@zuzacuzak píše:
Ahoj holky, přidávám se, tento měsíc začneme stimulovat na IVF na příští měsíc. Vše se seběhlo moc rychle, zjištili mi neprůchodnost vejcovodů, snažili jsme se rok a půl.. Tak věřím, že se teď zadaří.. Pořád vše pročítám a řešíme jestli jedno nebo dvě embryjka.. Dvojčata by nám nevadila, spíš naopak.. tak nevím, spíš se bojím o jejich váhu a předčasný porod.

Ahoj, vítej :kytka: Já si nechala zavést dvě, chytlo se jedno, z toho mám dceru. Teď se snažíme o druhé a dvě mi už nezyvedou, jsem po císaři a tam je fakt velké riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
12.3.16 14:03

@Aňule123 Máš fajn doktora, že se takto stará. Dá tě do příště dohromady a povede se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí