IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
13.3.16 20:21

Holky ten Pregnyl se picha jak dlouho? A jaka je to injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
13.3.16 20:28
@Jani1982 píše:
Holky ten Pregnyl se picha jak dlouho? A jaka je to injekce?

Je to jen jedna injekce, 35 hodin před odběrem vajíček přesně ;)
Jsou to dvě ampulky, tekutina a prášek, musíš je smíchat a pak píchnout, jehla je stejná jako u toho orgalutranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.3.16 20:31

@Jani1982 snažíme se s manželem uz 2 roky mám Za sebou mimodelozni (odebrán pravý vejcovod)tak jsme se rozhodli jít do Car máme Za sebou pohovor, odebrána krev na genetiku…a mezitím jsme se rozhodli jit aspon 1× na iui (nez se vyridi pojistovna)v pátek mne čeká kontrola vajíček, na iui…a když se nezadari tak pak ivf…tak mne spíš zajímají věci kolem toho, něco o tom čtu..jsem nervozni..vím ze to je psychicky náročné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.3.16 20:37

@Hanesi no to mi ani neříkej, tak to pak nepoznám od čeho ty čárky jsou :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.3.16 20:39

@Jani1982 já ho měla píchnout přesně 36 hodin před odběrem a jak řiká @Hanesi jsou to ampulky s tekutinou a prášek, s tím že já měla ty prášky dva, měla sem dvojitou dávku ;) jinak jehla je malá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.3.16 20:40

@agiss bohužel @Hanesi má pravdu. Já píchala poloviční dávku a může dělat čárku i 12 dní po aplikaci. Takže u Tebe je to dvojnásobná doba. To je na prd, viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.3.16 20:44

@MoncaD Ahoj :mavam:
Je to sice náročný ale to zvládneš, není to nic co by se nedalo přežít, já sem hrozný strašpytel a taky to zvládám ;)
Přeji hodně štěstí a hlavně bez stresu, to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
13.3.16 20:45

@agiss no ono 36 hodin po píchnutí dojde k ovulaci, ale já právě byla o hodinu dřív na odběru, aby to nepopraskalo dříve, ale jinak máš pravdu ;)
No a s tou dávkou je to bohužel tak, fakt Pregnyl potvora mizí dlouhou, proto také testuji už od začátku,;) ale jisté je, že 14 dní po transféru už při těhu jsou // tlusté dálnice (většinou) a to pregnyl prostě dak pozdě neudělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.3.16 20:47

@Tofik no to je na prd :pocitac: to sem čekala že to zmizí dřív, takže nějaký testování je mi asi prd platný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
13.3.16 20:50
@agiss píše:
@Tofik no to je na prd :pocitac: to sem čekala že to zmizí dřív, takže nějaký testování je mi asi prd platný :(

No, když bude slábnout a pak zesílí, tak je to asi jasný ne? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
13.3.16 20:50
@Hanesi píše:
@agiss no ono 36 hodin po píchnutí dojde k ovulaci, ale já právě byla o hodinu dřív na odběru, aby to nepopraskalo dříve, ale jinak máš pravdu ;)
No a s tou dávkou je to bohužel tak, fakt Pregnyl potvora mizí dlouhou, proto také testuji už od začátku,;) ale jisté je, že 14 dní po transféru už při těhu jsou // tlusté dálnice (většinou) a to pregnyl prostě dak pozdě neudělá ;)

Já minule testovala taky Pregnyl, 3.den po aplikaci 10 tis jednotek jsem měla ducha, paž už nic, až pak // 7.den po ET :lol: Prostě se odbourává pokaždé jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.3.16 20:51

@agiss máš za sebou iui nebo ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.3.16 20:51

@Tofik @Hanesi a holky proč má někdo vyšší dávku? mě přijde že mám i dost velkou dávku utrogestanu 2-2-2 :think: jako že je něco špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
13.3.16 20:52

@MoncaD ivf,zítra jdu na transfer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
13.3.16 20:55

Dekuju moc holky, jsem zase chytrejsi :) Tak to se da… Bala jsem se, ze to je nejaka mega injekce :) Ja jdu zas zitra na kontrolu, tak uz pevne doufam, ze mi reknou den odberu…ale tedy bricho a zada me boli pekelne..
@MoncaD Ja zatim cekam na Opu, tak moc poradit neumim, spis tady taky stale vyzvidam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí