Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ten Pregnyl se picha jak dlouho? A jaka je to injekce?
@Jani1982 píše:
Holky ten Pregnyl se picha jak dlouho? A jaka je to injekce?
Je to jen jedna injekce, 35 hodin před odběrem vajíček přesně ![]()
Jsou to dvě ampulky, tekutina a prášek, musíš je smíchat a pak píchnout, jehla je stejná jako u toho orgalutranu…
@Jani1982 snažíme se s manželem uz 2 roky mám Za sebou mimodelozni (odebrán pravý vejcovod)tak jsme se rozhodli jít do Car máme Za sebou pohovor, odebrána krev na genetiku…a mezitím jsme se rozhodli jit aspon 1× na iui (nez se vyridi pojistovna)v pátek mne čeká kontrola vajíček, na iui…a když se nezadari tak pak ivf…tak mne spíš zajímají věci kolem toho, něco o tom čtu..jsem nervozni..vím ze to je psychicky náročné…
@Hanesi no to mi ani neříkej, tak to pak nepoznám od čeho ty čárky jsou
![]()
@Jani1982 já ho měla píchnout přesně 36 hodin před odběrem a jak řiká @Hanesi jsou to ampulky s tekutinou a prášek, s tím že já měla ty prášky dva, měla sem dvojitou dávku
jinak jehla je malá ![]()
@agiss bohužel @Hanesi má pravdu. Já píchala poloviční dávku a může dělat čárku i 12 dní po aplikaci. Takže u Tebe je to dvojnásobná doba. To je na prd, viď.
@MoncaD Ahoj ![]()
Je to sice náročný ale to zvládneš, není to nic co by se nedalo přežít, já sem hrozný strašpytel a taky to zvládám ![]()
Přeji hodně štěstí a hlavně bez stresu, to zvládneš ![]()
@agiss no ono 36 hodin po píchnutí dojde k ovulaci, ale já právě byla o hodinu dřív na odběru, aby to nepopraskalo dříve, ale jinak máš pravdu ![]()
No a s tou dávkou je to bohužel tak, fakt Pregnyl potvora mizí dlouhou, proto také testuji už od začátku,;) ale jisté je, že 14 dní po transféru už při těhu jsou // tlusté dálnice (většinou) a to pregnyl prostě dak pozdě neudělá ![]()
@Tofik no to je na prd
to sem čekala že to zmizí dřív, takže nějaký testování je mi asi prd platný ![]()
@agiss píše:
@Tofik no to je na prdto sem čekala že to zmizí dřív, takže nějaký testování je mi asi prd platný
No, když bude slábnout a pak zesílí, tak je to asi jasný ne? ![]()
@Hanesi píše:
@agiss no ono 36 hodin po píchnutí dojde k ovulaci, ale já právě byla o hodinu dřív na odběru, aby to nepopraskalo dříve, ale jinak máš pravdu
No a s tou dávkou je to bohužel tak, fakt Pregnyl potvora mizí dlouhou, proto také testuji už od začátku,;) ale jisté je, že 14 dní po transféru už při těhu jsou // tlusté dálnice (většinou) a to pregnyl prostě dak pozdě neudělá
Já minule testovala taky Pregnyl, 3.den po aplikaci 10 tis jednotek jsem měla ducha, paž už nic, až pak // 7.den po ET
Prostě se odbourává pokaždé jinak.
@Tofik @Hanesi a holky proč má někdo vyšší dávku? mě přijde že mám i dost velkou dávku utrogestanu 2-2-2
jako že je něco špatně?
Dekuju moc holky, jsem zase chytrejsi
Tak to se da… Bala jsem se, ze to je nejaka mega injekce
Ja jdu zas zitra na kontrolu, tak uz pevne doufam, ze mi reknou den odberu…ale tedy bricho a zada me boli pekelne..
@MoncaD Ja zatim cekam na Opu, tak moc poradit neumim, spis tady taky stale vyzvidam ![]()