Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jani1982 moje poslední injekce byla taky pregnyl a teď zavádím utrogestan ![]()
@agiss píše:
@Jani1982 moje poslední injekce byla taky pregnyl a teď zavádím utrogestan
Ja úplně stejně ![]()
@Hanesi čekám na další testík ![]()
Já dnes taky zkusila, ale byla sem v půl pátý ráno na záchodě a ani sem si to neuvědomila že chci testovat, pak přišlo další zhrození, doma dvě krabičky testu dr max a zjistila sem že jedna je prázdná a ve druhé jen jeden test
Já to trubka nevyhodila myslela si že jich tu mám dost
ještě mám digitál ale ten nechci ničit kvůli testování pregnylu ![]()
Ahoj, tak pokračování je tady
![]()
Už bych řekla, že je Pregnyl pryč, nějaký miniaturní stíneček tam v reálu vidět jde, ale to jen pro lovce duchů ![]()
Tak čekám na pořádný tlustice za týden ![]()
@agiss A byly tam pregnylovky//? ![]()
@Hanesi …jsme na tom stejně
už aby nam zacli stavět ty dalnice ![]()
Holky tak hlásím, že jsem to konečně dostala tak za 10 dní na kontrolu a pak znova na Ket
@Hanesi píše:
@Lucie996 Testovala jsi ještě dnes? Nebo počkáš až na pondělí?
Testovala jsem vcera i dnes a //
@esprit1 píše:
Tak to držím palce všema dvacetiTestovat máš v pondělí že? Nicméně pozitivní testy už se zdá se máš i dřív..
V pondělí jdu na krev, tak uz aby to bylo a doufam, ze me taky nenechají čekat cely den ![]()
@esprit1 píše:
Já skončila s pichanim do bricha injekci pregnylu, po odběru vajicek zavadim uz jen tabletky utrogestanu a beru estrimax. Taky jsem si docela oddychla..
Ja picham na ředění krve, brali mi jich 33 a měla jsem dost zvětšené vaječníky, měla jsem 20 a zbývají poslední 2 injekce ![]()
@Lucie996 Paráda! A podělíš se s námi o tu radost? My to chceme taky vidět ![]()
@Aňule123 Tak vzhůru do toho!
Vaříš si nějaký ty bylinky? Já si vařila kontryhel
Dnes nemám srovnání, jsme u rodičů a testy z předešlých dnu mám doma.
@Lucie996 Jeeee to by bylo fajn, kdyby to nekdo konecne prolomil ![]()