Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No abych byla upřímná, začínám mít ze všech těch negativních testů pocit zmaru. Holky, co máte zásoby v mrazáku, nemusíte zoufat, my teda respektive asi jen já, co nemá nic, jen to jedno u sebe.. začínám propadat mírné panice ![]()
Nebojte holky vyjde to. Já jsem si pobrecela dala vino teď se chystám na horkou vanu a pořád mi je smutno. Snad napodruhé ![]()
Ahoj holky, přidávám se, tento měsíc začneme stimulovat na IVF na příští měsíc. Vše se seběhlo moc rychle, zjištili mi neprůchodnost vejcovodů, snažili jsme se rok a půl.. Tak věřím, že se teď zadaří.. Pořád vše pročítám a řešíme jestli jedno nebo dvě embryjka.. Dvojčata by nám nevadila, spíš naopak.. tak nevím, spíš se bojím o jejich váhu a předčasný porod.
@zuzacuzak Ahoj,Vítej mezi námi ![]()
Tohle rozhodnutí je jen na tobě, spousta lidí je proti dvoum, jiná je zas pro dvě
udělej jak ty cítíš ![]()
U mě byla jasná volba bez přemýšlení i přítel měl hned jasno, my si teď v pondělí necháváme zavést dvě ![]()
@zuzacuzak ahoj, otázka je to těžká nicméně doporučili ti jednu nebo druhou variantu nebo to rozhodnutí nechali jen na tobě? V mém CARu zavádějí ve většině případů jen jedno embryo, vicečetne těhotenství berou jako rizikové, tak se mu raději vyhýbají. Jinak já na IVF skončila taky díky neprůchodnym vejcovodum..
Tak dneska 3 den po ET
uz jsem nevydržela a udělala test…negativníí takže ted uz jen cekat na ty vytoužené //
@Emmmma píše:
Tak dneska 3 den po ETuz jsem nevydržela a udělala test…negativníí takže ted uz jen cekat na ty vytoužené //
vsadím se, že to budu dělat úplně stejně..
kdy po ET se začne vytvářet HCG? jak stará embryjka si zaváděla? a jen jedno nebo více?
@zuzacuzak asi jak u koho…co jsem cetla tak kazdy to ma jineeee… 5 denní blastocystu která už se provrtávala ven
… ale vubec ni mi není což ve mně vyvolává takové divné tušení
@Emmmma píše:
@zuzacuzak asi jak u koho…co jsem cetla tak kazdy to ma jineeee… 5 denní blastocystu která už se provrtávala ven… ale vubec ni mi není což ve mně vyvolává takové divné tušení
a je to první ET? to nemusí nic znamenat.. 3 dny po je asi docela brzy, ne? kolik jsi měla vajíček a nechávali jste si zamrazit? je hrozný, když si o všem člověk můžee takhle rozhodnout.. držím palečky.. kamarádce vyšlo IVF na podruhé a test dělala až po třech týdnech a krom vynechané MS prý nic nebylo..
@esprit1 píše:
No abych byla upřímná, začínám mít ze všech těch negativních testů pocit zmaru. Holky, co máte zásoby v mrazáku, nemusíte zoufat, my teda respektive asi jen já, co nemá nic, jen to jedno u sebe.. začínám propadat mírné panice
Taky nemám mrazacky, takže musí klapnout tohle ![]()
@zuzacuzak jojo prvni…jo je ale chtela jsem vedet jestli mam jeste dozvuk leku…mela jsem 9 oplodneno 7 a z toho 4 vydržely do konce
takze mame 3 nanucky
…
Olééé
@zuzacuzak vítám tě ![]()
@Emmmma nestresuj… Na špatný myšlenky je ještě brzy ![]()
Moc Vám holky Děkuji za útěchu… Byla jsem se projít s psicema, popřemýšlela… Jsem v pohodě, tentokrát jsem to ani neobrečela, byla jsem připravená ![]()
Každopádně jsem se rozhodla, že to nevzdám… Sednout si a skuhrat nebudu… Shodli jsme se s přítelem, že až našetříme, dámě ještě jeden pokus jako samoplátci a mezi tím se pustíme do adopce. Život Máme jenom jeden, ne? Tak na co čekat ![]()
To by bylo, aby nebylo ![]()
@Esprit klapne to.. Uvidíš… Tahle dlouhá šňůra neúspěchu musí skončit!!! Budeš s Hanesi průkopníce
Já Vám věřím!!! ![]()
Holky tak jsem dnes potkala svého gynekologa. Chodím Panu doktorovi Škutovi u nás vyhlášeny doktor. Trošku nadával na Gyncentrum. Byla jsem týden na kapackach v nemocnici a měla jsem zvětšený stále pravý vaječník. Tvrdil mi, že měli ještě měsíc počkat než se mi to dá vše dokupy. Měla jsem tam hodně tekutiny, že se moje tělo potřebovalo vzpamatovat. I proto si myslí neúspěch. Doporučil mi nějaké bylinky, že věří, zže na podruhé by to mohlo vyjít, že snad už budu mít spodek v pořádku. Tak uvidíme
![]()