IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
12.3.16 10:04

No abych byla upřímná, začínám mít ze všech těch negativních testů pocit zmaru. Holky, co máte zásoby v mrazáku, nemusíte zoufat, my teda respektive asi jen já, co nemá nic, jen to jedno u sebe.. začínám propadat mírné panice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.3.16 10:08

Nebojte holky vyjde to. Já jsem si pobrecela dala vino teď se chystám na horkou vanu a pořád mi je smutno. Snad napodruhé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.3.16 10:32

Ahoj holky, přidávám se, tento měsíc začneme stimulovat na IVF na příští měsíc. Vše se seběhlo moc rychle, zjištili mi neprůchodnost vejcovodů, snažili jsme se rok a půl.. Tak věřím, že se teď zadaří.. Pořád vše pročítám a řešíme jestli jedno nebo dvě embryjka.. Dvojčata by nám nevadila, spíš naopak.. tak nevím, spíš se bojím o jejich váhu a předčasný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
12.3.16 10:58

@zuzacuzak Ahoj,Vítej mezi námi :mavam:
Tohle rozhodnutí je jen na tobě, spousta lidí je proti dvoum, jiná je zas pro dvě :nevim: udělej jak ty cítíš ;)
U mě byla jasná volba bez přemýšlení i přítel měl hned jasno, my si teď v pondělí necháváme zavést dvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.3.16 11:03

@zuzacuzak ahoj, otázka je to těžká nicméně doporučili ti jednu nebo druhou variantu nebo to rozhodnutí nechali jen na tobě? V mém CARu zavádějí ve většině případů jen jedno embryo, vicečetne těhotenství berou jako rizikové, tak se mu raději vyhýbají. Jinak já na IVF skončila taky díky neprůchodnym vejcovodum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.3.16 11:15

Tak dneska 3 den po ET :) uz jsem nevydržela a udělala test…negativníí takže ted uz jen cekat na ty vytoužené //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.3.16 11:17
@Emmmma píše:
Tak dneska 3 den po ET :) uz jsem nevydržela a udělala test…negativníí takže ted uz jen cekat na ty vytoužené //

vsadím se, že to budu dělat úplně stejně.. :zed: :zed: kdy po ET se začne vytvářet HCG? jak stará embryjka si zaváděla? a jen jedno nebo více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.3.16 11:21

@zuzacuzak asi jak u koho…co jsem cetla tak kazdy to ma jineeee… 5 denní blastocystu která už se provrtávala ven :)… ale vubec ni mi není což ve mně vyvolává takové divné tušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.3.16 11:28
@Emmmma píše:
@zuzacuzak asi jak u koho…co jsem cetla tak kazdy to ma jineeee… 5 denní blastocystu která už se provrtávala ven :)… ale vubec ni mi není což ve mně vyvolává takové divné tušení

a je to první ET? to nemusí nic znamenat.. 3 dny po je asi docela brzy, ne? kolik jsi měla vajíček a nechávali jste si zamrazit? je hrozný, když si o všem člověk můžee takhle rozhodnout.. držím palečky.. kamarádce vyšlo IVF na podruhé a test dělala až po třech týdnech a krom vynechané MS prý nic nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.3.16 11:30
@esprit1 píše:
No abych byla upřímná, začínám mít ze všech těch negativních testů pocit zmaru. Holky, co máte zásoby v mrazáku, nemusíte zoufat, my teda respektive asi jen já, co nemá nic, jen to jedno u sebe.. začínám propadat mírné panice :?

Taky nemám mrazacky, takže musí klapnout tohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.3.16 11:37

@zuzacuzak jojo prvni…jo je ale chtela jsem vedet jestli mam jeste dozvuk leku…mela jsem 9 oplodneno 7 a z toho 4 vydržely do konce :) takze mame 3 nanucky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.3.16 11:55

Olééé
@zuzacuzak vítám tě :)
@Emmmma nestresuj… Na špatný myšlenky je ještě brzy :roll:
Moc Vám holky Děkuji za útěchu… Byla jsem se projít s psicema, popřemýšlela… Jsem v pohodě, tentokrát jsem to ani neobrečela, byla jsem připravená :andel:
Každopádně jsem se rozhodla, že to nevzdám… Sednout si a skuhrat nebudu… Shodli jsme se s přítelem, že až našetříme, dámě ještě jeden pokus jako samoplátci a mezi tím se pustíme do adopce. Život Máme jenom jeden, ne? Tak na co čekat :pankac:
To by bylo, aby nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.3.16 11:57

@Esprit klapne to.. Uvidíš… Tahle dlouhá šňůra neúspěchu musí skončit!!! Budeš s Hanesi průkopníce :lol: Já Vám věřím!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.3.16 12:03

@Agis gratuluji, to je super! :-) Jsou to bojovíci :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.3.16 12:13

Holky tak jsem dnes potkala svého gynekologa. Chodím Panu doktorovi Škutovi u nás vyhlášeny doktor. Trošku nadával na Gyncentrum. Byla jsem týden na kapackach v nemocnici a měla jsem zvětšený stále pravý vaječník. Tvrdil mi, že měli ještě měsíc počkat než se mi to dá vše dokupy. Měla jsem tam hodně tekutiny, že se moje tělo potřebovalo vzpamatovat. I proto si myslí neúspěch. Doporučil mi nějaké bylinky, že věří, zže na podruhé by to mohlo vyjít, že snad už budu mít spodek v pořádku. Tak uvidíme :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí