Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jani1982 taky právě začínám být nesvá když vidím ten neúspěch ![]()
@agiss píše:
Dobré ráno holky, mam ještě dotaz, když se nepodaří ET je pak KET brán jako druhý pokus ivf nebo se to do toho nepočítá?
Ne, nepočítá se to ![]()
@Jani1982 píše:Šikvná holka, držím palce, ať máš jen dobré zprávy
Tak ja hlasim, ze jsem vcerejsi Orgalutran zvladla nakonec samaTed jsem ve vane a v pul desaty supajdime smer Praha na kontrolu, zda bude v pondeli Opu nebo ne…
@Batalina píše:
Ahojky holky, tak hlásím, že u nás se taky nepovedlo. Test ráno negativní. Ale alespoň vím na čem jsem. A co si budeme povídat, Já to tak nějak čekala…
Je mi to líto ![]()
Holky mam radost, volala sem do car a mimískové se vyvíjejí dobře, stále 11 embryjek
tak snad se do pondělí toho moc nezmění
Transfer bude teda v pondělí ![]()
Diky holky… Stejne je to nespravedlivy, stoji to tolik usili, nervu, penez… Psychicky narocny a stejne se to nepovede ![]()
@agiss Tak super, alespon nejaka dobra zprava, snad to dobre dopadne ![]()
@Batalina škoda, je mi to moc líto, tajně jsem doufala
…ale i negativní jistota je lepší jak nevědomí…
@agiss píše:
Holky mam radost, volala sem do car a mimískové se vyvíjejí dobře, stále 11 embryjektak snad se do pondělí toho moc nezmění
Transfer bude teda v pondělí
To je úžasné, budeš mít našlápnuto na fotbalovou jedenáctku
![]()
Ahoj holky. ![]()
Tak nakonec nám 4. IUI nevyšlo, tak dnes jedu do CAR na prohlídku a od zítřka začínám s hormonální stimulací. A aby toho nebylo málo, tak si budu muset píchat i fraxiparin. Ať už to mám za sebou…
Jak je to s neschopenkou po OPU? Máte napsané nějaké vycházky?
@Lexa88 já mam vycházky od 13:00 do 19:00 mohla sem si zvolit jak se mi to hodí a jelikož jezdíme odpo za tchyní do nemocnice tak mi to dali v celku ![]()
@Lexa88 Já měla Fraxiparine pak i celé těhotenství až do konce šestinedělí. Nic moc, ale co by člověk nevydržel
S neschopenkou neporadím, neměla jsem ji ani v jednom případě IVF… Teď taky chodím normálně do práce.