Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, díky moc, vůbec jsem tomu nevěřila, ale byl to bojovník ![]()
@T.martasek ano anoooo…snad se bude držet zuby nehty a nepustí se ![]()
@Ecil no super kočko!
Tak se těším na tvoje testy
páč jeden určitě nebude ![]()
@Emmmma krásný
já myslím že rozdíl v intenzitě čárky u nás dvou je v tom, že používáme každá jinou značku testu ![]()
@Hanesi píše:
@Ecil no super kočko!![]()
![]()
Tak se těším na tvoje testy
páč jeden určitě nebude
@Emmmma krásný
já myslím že rozdíl v intenzitě čárky u nás dvou je v tom, že používáme každá jinou značku testu
To si piš, že nebude
Teď bojuju s tím, jestli jít cestou jako minule a držet, co nejdéle (vydržela jsem do 7.dne a pak už jsem jela i 2 denně) nebo začít jako ty od zítra ![]()
@Hanesi je to možné
ten dnešní je fakt už krásný..zbývaji 4 dny tak snad bude vše v pořádku a budeme společně pokračovat ![]()
@Ecil jestli to das tak musíš jet jak my
ja tady tím ziju a už se těším až nám budeš ukazovat dusiky každé ráno
![]()
Ahoj, tak zase já, vůbec s vámi nestíhám kecající tempo.
Navíc mi od pondělí od odběru až dodnes bylo fakt zle, dneska to je malilinko lepší.
Taky jsem si volala do CAR a dnes z těch 10, došlo do blastocysty 7, odebrali jim biopsii a zamrazili, taď čekat 3 týdny na výsledky a třeba se to stihne ještě příští měsíc.
Tak se mějte, gratuluji k // a držím palce, at jde všechno jak má ![]()
@Mystik To je krásný výsledek, já měla z devíti oplodněných jen pět, ale v úterý nám budou volat kolik jich přežilo PK, tak snad nebudu zklamaná…
Tobě přeji hodně štěstí ještě do PGD, taky nás to čeká… ![]()
@Mystik Ahoj, nádherný výsledek, tolik blastiček, to by bylo, aby v tom nebyla ta pravá
No a věřím, že už v dubnu ji budeš mít u sebe ![]()
Dobre raaano…tak ja si myslím, ze mám testy pěkne na bobek..ja z toho ty barvy víc nevytresu ![]()
@Emmmma A kolikátku máš citlivost těch testů? 10 nebo 25?
Půjdeš v týdnu i na krev? Nebo u vás objednávají až na ultrazvuk?
@Emmmmma zkus si koupit test Lady Max v lékárnách Dr. Maxe, máš ji někde po ruce? ![]()