IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
21.3.16 21:17

@Agios to je mi moc líto!!! Já vìm, že je to pro tebe těžký!!! Přeji jim to, polkni slzy a usměj se… Vyjde ti to příště!!! Být mámou je určitě super, ale být tetou taky není k zahození… Drž se… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
21.3.16 21:21
@Batalina píše:
@Agios to je mi moc líto!!! Já vìm, že je to pro tebe těžký!!! Přeji jim to, polkni slzy a usměj se… Vyjde ti to příště!!! Být mámou je určitě super, ale být tetou taky není k zahození… Drž se… :hug:

Přesně tak, těš se na toho jejich malého broučka ;) Já byla tetou 10 let, než jsem se stala mámou a bylo to nádhernééééé :hug: Ale to neznamená, že jí nemůžeš být dříve..navíc ty ještě máš týden do oficilního testování, tak hlavu vzhůru :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.3.16 21:21

Jinak holky, děkuji… Mě nezbývá nic jinýho, než se nad tím usmát… Jinak by mě asi mrsklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
21.3.16 21:23

@Batalina já vím už sem 4 násobná teta, jenže v tomto případě, nevím, nějak se s tím nemůžu smířit. Když nám to řekla tchýně tak to bylo „ha ha ha oni vás předběhli“ sou spolu půl roku, pořád se hádají, ona ho nazývá kryplem, debilem a já nevím čím vším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.3.16 21:26
@Hanesi píše:
Přesně tak, těš se na toho jejich malého broučka ;) Já byla tetou 10 let, než jsem se stala mámou a bylo to nádhernééééé :hug: Ale to neznamená, že jí nemůžeš být dříve..navíc ty ještě máš týden do oficilního testování, tak hlavu vzhůru :*

Ještě týden??? Tak to nevěs hlavu holka zlatá!!! To zdaleka není ztracený!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.3.16 21:35

@agiss u nás dodneška nikdo neví, co máme za sebou… Dlouho jsme byli ti „kariéristi“, kteří nechtějí… A bylo to pro nás lepší… Teď už všichni vědí,,že děti mít nemůžu a „haha“ už není slyšet… Věř mi, že „haha“ je lepší,,než „proč?“… Až nebude „haha“, jde teprve do tuhýho. Na slzy je času dost… Já vím,,že to zamrzí… Já se taky nabrečela spoustu slz,,když všichni v rodině hlásili, že jsou v očekávání… Proto tě chápu… Ale to tvoje mimčo na tebe čeká,,neboj… Občas se k sobě lidi chovají nepochopitelně z pochopitelných důvodů a neznamená to, že se mají rádi méně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.3.16 21:51

@agiss však ty ji budeš hned nasledovat berusko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.16 22:13

Ahojky, hlavu vzhůru, třeba já věřím na osud, takže jestli nám mimčo nevyjde, tak to prostě tak asi má být… Na druhou stranu se mi to kecá, když už dvě děti mám, že??? Holky, věřte v lepší zítřky a nevzdávejte se… :hug: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.16 22:16

@Tofik Já jsem zase slyšela, že někdo má větší úspěch s ET a někdo s KETem, u mě není jiná možnost než KET, tak snad to vyjde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.16 22:17

@Batalina Jsi silná ženská, já bych to asi s takovým nadhledem nebrala, přeju moc štěstí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.16 22:21

@esprit1 Taky jsem šla do druhé stimulace, no co naděláš, když je málo embryjek… :? Tak určitě bude ta druhá lepší, většinou to tak bývá, i já ji měla o něco lepší, i když to nechci zakriknout, zítra mi budou volat kolik jich z pěti přežilo PK… :think: Držím ti strašně moc palce a uvidíš, ono to vyjde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.16 22:23

@agiss Ještě vydrž, sedm dní není tak dloho, držím palce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
21.3.16 22:31

@T.martasek a ty máš už nějaká embrya schovaná z minulé stimulace a budeš je posílat dohromady společně na PGD? Držím palce, Ať máš zítra dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
21.3.16 22:44

@barca77 z minulé mám jen jedno a tak se potom pošle na PGD všechno naráz… Moc děkuji :kytka: A jak to vypadá u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.3.16 07:37

Dobré ránko holky :mavam:
12.den po ET - další do sbírky testíků, už zbývají jen dva, ještě že tak, už se mi to nevejde skoro na jednu fotku :jazyk:
A ve čtvrek odpoledne budou už i výsledky krve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí