IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
22.3.16 17:27
@Ecil píše:
Mně dr v CAR nakazoval, že jestli bude test nagetivní, krev určitě. prý se s tím stále setkávají, že test z moče selže a krev je pozitivní. Tak uvidíš.

No vidíš a mne sestra říkala, že na krev můžu jestli budu chtít a prášky taky můžu vysadit, když už cítím, že MS má přijít :zed: Nicméně jsem dnes začala lehce špinit a prášky už si ráno nevzala - test 16. den po ET negativní. Ani náznak ducha, to by byl zázrak, kdybych byla těhotná :mrgreen: Už jsem se s tím smířila, nechám tělo odpočinout a pak hup na druhý pokus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
22.3.16 18:02

@agiss ještě neplaš, vydrž. Je to nervák, ale pořád to nemusí nic znamenat. Kamrádka po KET taky ca 7. den krvácela a dopadlo vše dobře. Jiná otěhotněla tedy přirozeně, no ale celé těhotenství krvácela, několikrát si myslela, že potratila a už má půlroční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
22.3.16 18:09

@barca77 no jo ale tomuhle už se nedá říct špinění, před chvilkou už to byl takový velký kus, tmavá krev, tak myslím že už není co řešit, zatím to zvládám beze slz ale to určitě přijde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
22.3.16 18:17

@agiss ony taky krvácely, žádné špinění Ale samozřejmě nechci tě utěšovat, vždy je lepší vidět věci reálně, jen že s vysazováním léků např. bych ještě počkala. Neměřili ti sliznici před transferem? Přijde mi zvláštní, i kdyby to nevyšlo, že bys to dostala tak brzy. Vy máte myslím ale docela hezký počet embryí zamražených, nebose pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
22.3.16 18:26

@barca77 o sliznici nevim, asi neměřili :think: MS (ne)mám dostat příští týden ve středu ;-) a ano zamraženo máme 7 embryí ;) vysazovat léky nebudu, přímo ve zprávě je napsáno že při krvácení se mají polykat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.3.16 20:01

@agiss Je mi to líto, raději počítej s tou horší variantou a pak můžeš mít mile překvapená, ale já osobně bych se v myšlenkách už smiřovala a po tichounku plánovala další KET, protože jestli dnes máš první den MS, tak za cca 14 dnů můžeš mít u sebe dalšího mimíska :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.3.16 22:59

@Emmmma @Hanesi Vás netřeba komentovat, vy máte to, co my ostatní né a doufám, že to budete mít v pořádku dalších xx měsíců :-)))
@T.martasek To mě mrzí, taky jsem byla zklamaná…musíš věřit a doufat no 8o :hug:
@Jani1982 držím palce, ať je vše ok!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.3.16 23:02

@barca77 no, tak s přístupem Vašeho CARU…to bych vraždila teda :pocitac: Máš pravdu, že než zaplatíš, jsou samé ťuťu ňuňu a pak jako když utne, taky si tak přijdu… Třebas to teď vyjde v dubnu a budem čekat na čárky spolu :hug:
@Tofik zítra držím palce a dej hned vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.3.16 23:06

@esprit1 Moc mě to mrzí :oops: jsme si vylosovali toho černého Petra :nevim: Doufám, že zkusíte další…
@agiss Zase to začíná být nějaké zakleté…resp. se to blíží k té hranici úspěšnosti 35% :? Já osobně bych už taky nedoufala teda, ráda bych se mýlila :,( Kdy jsi měla poslední ms?? Já to dostala taky, i přes ten utrouš, přesně 28 dní od poslední ms…nehledě na stimulaci :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.3.16 23:16

Na někoho jsem určitě zapomněla, tak se omlouvám, ale to stránkování je neúprosné :cert: A zdravím vás! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.3.16 23:47

Holky držte se :) Jsem ráda i za dobře zprávy a moc mě to těší za vás :hug: Mě to nevyšlo a nějakou dobu jsem tu nemohla jít chtěla jsem přestat na vše myslet. Zítra jdu k doktorovi jsem 11 den tak jsem zvědavá co mi řekne. Snad 2 KET vyjde. Všem držím palecky moc na vás holky myslím! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.3.16 07:22

@Aňule123 Ahoj, naprosto chápu, když nám nevyšlo první ET a následné 2 KETy, tak jsem se také musela vždy na chvíli odmlčet…prostě to nešlo…kdo zažil, prostě to pochopí :hug:

@Tomička tak už v dubnu? No paráda, to je za chvíli :palec: Budu moc držet pěsti :*

Zítra poslední fotka sbírky testů ;) Slíbila jsem testy celých 14 dnů, tak to chci dodržet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.3.16 07:24

@Emmmma ty máš dnes poslení test a i krev, viď? Budeš mít výsledky ještě dnes? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
23.3.16 07:27

Dobre raaano :* u me poslední testik…
@Hanesi anooo už jsem na cestě na krev :pankac: no ja plne doufám ze se to dozvím hned dnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.3.16 07:36

@Emmmma tak hned dej vědět číslo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie