Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jani1982 a Ty jsi teď teda v jaký fázi? Čekáš na další měsíc nebo už jsi byla na ET? Škoda, že mrazáček není, ale třeba nebude třeba ![]()
Tak teď už je rada na vás
…budu všem moc moc držet palečky aby me každá z vás následovala ❤️
Holky, tak jsem na nervy. Jsem dnes jedenáctý den. Po tom OHSS jsem měla cysty a jedna mi zůstala. Primář mi řekl, že je malá, že to nevadí a na transfer můžu. Nebyla jsem u svého doktora nebyl tam. Transfer se nepovedl těhotná nejsem. Dnes jsem šla 11 den na ultrazvuk ke svému doktorovi. Řekl mi, že je z toho rozpačitý. Mám tam tu cystu ta se mu nelibila, že musí prasknout. Pichnul mi Pregnyl( tak se to myslím jmenuje) a v pátek znova na kontrolu. Nevím co si o tom myslet. Díval se do těch papírů a moc se netvaril. Mám divný pocit, zda jsem na ten transfer měla jít zda to ten primář nějak neuspechal.
@Aňule123 Tady je těžké radit
Cysty jsou potvory…stejně nám nezbývá, než těm doktorům věřit
… hlavně aby byla brzo pryč a tys mohla brzy na další pokus ![]()
Ahoj holky, zdravím vás všechny. pokud můžu, ráda bych se zapojila do vaší diskuze ![]()
@Jani1982 píše:
Holky, tak my mrazacka nemamePosledni se nepovedl… Tak holt musime doufat. A co je to Hcg? Ja myslela, ze pak reknou tehotna nebo netehotna
To je škoda, ale třeba vůbec nebude potřeba ![]()
@Aňule123 píše:
Holky, tak jsem na nervy. Jsem dnes jedenáctý den. Po tom OHSS jsem měla cysty a jedna mi zůstala. Primář mi řekl, že je malá, že to nevadí a na transfer můžu. Nebyla jsem u svého doktora nebyl tam. Transfer se nepovedl těhotná nejsem. Dnes jsem šla 11 den na ultrazvuk ke svému doktorovi. Řekl mi, že je z toho rozpačitý. Mám tam tu cystu ta se mu nelibila, že musí prasknout. Pichnul mi Pregnyl( tak se to myslím jmenuje) a v pátek znova na kontrolu. Nevím co si o tom myslet. Díval se do těch papírů a moc se netvaril. Mám divný pocit, zda jsem na ten transfer měla jít zda to ten primář nějak neuspechal.
Jestli byla malá, tak prý opravdu nevadí. Já měla taky jeden „folikul“ od začátku větší a pak mi už dr říkal, že je to cysta, ale že je malá a další vývoj neovlivní.
@Aňule123 to je nepříjemný. Řiď se svými pocity, jestli tomu nevěříš, nebo se bojíš, že by to mohlo ovlivnit výsledek, nechoď tam. My jsme laici, nerozumíme tomu, já mám i pocit, že mně cystu v CARu před třemi lety „operovali“, pže může ovlivnit snahu otěhotnět.
@Jamike ahoj, vítej mezi námi! V jaké jsi fázi?
No údajně byla malá. Kdo ví uvidím co mi řekne v pátek snad práskne. ![]()
@Tofik
Jsem po 1IUI,1ET,2KET a bez pozitivniho výsledku. nyní jsem ve 2.IVF a mam 4 embrya a čekám na UTZ jestli bude Ket.
Berete některá nějaké doplňující vitamíny? Někde na diskuzi holky mluvili o vitamínů D,C.Mne Dr. poradila Femibion, ale ten mne přijde nějak drahý
Ahoj holky, tak poslední do série mé fotorealityshow ![]()
14.den po ET, dnes bude i krev, za chvíli vyrážím, tak věřím v pozitivní výsledek ![]()
@Jamike Ahoj, taky tě mezi námi vítám ![]()
Tak to už sis zkusila dost
a máš PGD nebo naplánovali další dodatečné vyšetření, proč se nedaří? ![]()
Jinak já v minulém těhu brala vitamíny „chytré miminko“, taky byly docela drahé, ale obsahovaly tu DHA - na měsíc to vyšlo asi na necelé čtyři stovky, ale měla jsem pocit, že dělám něco navíc pro mozek miminka ![]()
@Jamike já beru jen listovku, ale silnější v Acidum Folicum. Mám epilepsii, takže mi to předepisuje neuroložka. Jinak nic neberu. Kdy jdeš na UTZ?
@Hanesi krásný! Budeš mít výsledky ještě dnes?
Já jdu ve dvě na UTZ, tak se těším a bojím zároveň. Vím, že to stejně ještě nic neznamená a to je to nejhorší ![]()
@Tofik Ja byla v utery na ET, tak ted jsem v cekaci fazi a modlim se, aby to vyslo… Akorat my jsme s manzelem takovy smolari, tak by to byl asi fakt zazrak…
Ted me kolega v praci tak strasne vylekal, ze bych ho nejradsi zaskrtila do prcic
![]()