IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
24.3.16 09:38

@Jani1982 já se vytočila hned v den co jsem byla na KET, takže se nemusíš bát. Ale chápu Tě, taky by to ve mně hlodalo. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.16 09:57

@Tofik Diky :) Ja chapu, ze to ty lidi nevedi, ale i tak me to stve… Snazim se na sebe davat pozor a on na me vybafne, ze jsem se malem pocurala :( Snad to bude dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
24.3.16 10:17

Holky tak nám z 5 vydrželo jen jedno embryo. Po delším rozhodování jsme se rozhodli ho přece jen poslat na PGD. Alespoň budeme mít jistotu, že je zdravé a nebudeme se tolik bát. NO a kdyby náhodou s ním něco bylo, tak dostaneme protokol a třeba budeme tím pádem více vědět, kde by mohl být problém. Protože já tomu opravdu nerozumím. Měli jsme PICSI i MACS a stejně takový úbytek těch embryí, nevím, čím to může být. No věřím, že to vyjde, nechci myslet negativně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.3.16 10:48

@Tofik hned pak napiš jak se ty milovaný tečce daří :) moc držím palečky :)
@Hanesi krásný poslední testík :) to bude Hcg jak blááázen :D
@Jani1982 a jak se cítíš? užíváááš si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.16 10:54

@Emmmma Emi, ja nevim jestli si to mam uzivat, snazim se, ale musim byt kazde dopo v praci, to me dost nervuje a hlavne mam porad strach, ze to nevyjde, mrazacka nemame, tak nevim, co by bylo dal. Tobe to vyslo na poprve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.16 10:56

@barca77 My to meli uplne stejne… Z deseti oplozenych se chytli jen ctyri a vydrzelo jen jedno… Ale pgd mi tedy nikdo nenabidl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.3.16 11:11

@Jani 1982 je dobře, že jsi v práci jestli ji nemáš moc náročnou…aspon máš myšlenky občas jinde :)…ano na poprvé :) pořád tomu nemužu moc uvěřit a bojím se aby se bobeček držel zuby nehty… musíš věřit :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
24.3.16 11:13

Holky brala jste některá prednison20?… jak jsem ted byla na krvi tak mi sestra řekla, že uz ho mám vysadit…ale bojím se, abych to nějak nepokazila…s doktorem jsem nemluvila…nemám radši pokračovat až do toho ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
24.3.16 11:14

@Jani1982 jo je to tezke, mela jsem o IVF predstavu, ze jak se k tomu jednou rozhodneme, tak je to tutovka a ted abycho me baly, jeslti se to vubec povede. My mame PGD protoze jsme 2 x potratila a diky tomu nam to hradi pojistovna. POkud nemas k tomu indikaci od pojitovny, tka by to talo ca 50 - 80 tisic dle centra. Jeto hodne specificka nadstndardni metoda, takze pokud nekdo nema zdravotni genetickou zatez nebo v anamneze potraty, tak se to nenabizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
24.3.16 12:11

@Hanesi
krásně si mě inspirovala, taky se začnu takhle testovat, kéž bych tam měla taky // tak brzy jako ty :) přeju hoodně štěstíčka a ať hcg a prďolka roste!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
24.3.16 12:52

@PipetkaJ Jéééé, děkuji, to jsem netušila, že mé testovací bláznovství může být i inspirativní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Výsledky HCG budou tak za půl hodiny, ale už ted jsem z toho nervozní 8o
A kdy začínáš testovat ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.3.16 13:11

@Hanesi pro mě si inspirace byla, akorát u mě teda bez výsledku..
Dej potom hned vědět jak si dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
24.3.16 13:22

Holky tak jsem těhotná :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
1212 jednotek HCG a za 14 dnů na :srdce:

Držím pěsti všem ostatním, ať mě brzy následují :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.16 13:28

@barca77 Jo takhle, tak to je tedy palka co. To jsem nevedela… Clovek nevi veci. Je pravda, ze ja jsem to brala taky tak, ze kdyz to nejde nam, tak o za nas udelaji oni, pokud tedy neni nejaky obr problem… Ted mam strach, ze to nevyjde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.16 13:29

@Hanesi To je naaaaadhera :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie