Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jani1982 já měla taky dvě blastocysty se známkou 1,tak moc držím pěsti ať ti to vyjde ![]()
Ono s tou švagrovou, já se nedokážu přetvářet a dělat že jim to přeju, nemá ani dodělanou školu, pořád si stěžuje že je v háji, že nebude mít žádný příjem, prostě mě nebaví jí poslouchat. Pořád strhává pozornost na svoji stranu, plánovali sme svatbu a ona začala že jí je špatně a hned všichni museli za ní, prostě jí nemam a nebudu mít ráda a o to je to horší
Já vím že sem v tomhle hrozná, ale prostě si nemůžu pomoct a ještě teď jestli to nevyjde, koukat jak jí roste břicho ![]()
@Emmmma @Hanesi skvělý holky, věřím, že čtvrtek bude náš šťastný den. Já jdu na UTZ a jsem nervní jak pes ![]()
@agiss chápu tě… Proto jsme tu my… Klidně si tu za nadávej… Někdy je to potřeba…
Holky, já dneska nesla do práce neschopenku a výpověď… Ani jsem netušila, že je to tak povznášející pocit
Nicméně začíná martirium hledání nové práce… Životopis, osvědčení,,registrace… Blbosti a nesmysly…
Z nové práce začnu zase šetřit na mimísky ![]()
Vstříc novým zítřkům
![]()
@agiss jen si postěžuj, vylej si srdíčko, od toho tu jsme
My před lety k Vánocům dali rodičům svatební oznámení (svatba byla jako náplast na neplodnost), no a brácha dal našim fotku z UTZ. Kolem koho myslíš, že se všechno točilo? Já myslela, že se nad tou fotkou rozbulím, jak jsem záviděla a štvalo mě to zároveň…musíme se s tím smířit, nic jiného nám nezbývá. Nemá smysl se tím užírat, nestojí to za to
![]()
@Tofik Děkuji, snad ano, dnes mě bolí dost břicho, jako na MS, mám z toho strach, tak snad to bude dobré…
Držím pěsti, aby
bilo jako o život ![]()
@Batalina @Tofik holky ste skvělý
děkuju ![]()
Jinak dnes opět se rozjelo špinění a tentokrát i bolest břicha jako před MS
teď sem koukala na jinou diskuzi že některé taky začali špinit 7 den po et a i tak mají miminko
tak uvidíme
@Tofik to u nás když to oznámili já probrečela celý večer a noc, druhý den sem šla do práce a neviděla sem na pravé oko
požívám to fakt moc no ![]()
@Hanesi žádný stres, všechno je v pořádku, jen prostě už se ti děloha roztahuje protože se tam ty dva nevejdou ![]()
@Tofik píše:
@Hanesi Ty sis dala 2?
@agiss není zač, od toho tu jsme![]()
Myslím, že šanci pořád máš, neboj
Ne ne, jen jedno, ale možná se roztahuje rychleji, když už je to druhé těhotenství? Pání, už to vidím, budu zase celé těhu nervozní a uklidním se, až ten uzlíček budu držet v náručí…tak se těšíme na // a jakmile je najdeme, začíná neskutečný strach… ![]()
@Hanesi mě to dole taky dost bolelo. A teď jsem nervní, že veškeré symptomy odezněly ![]()
@Hanesi jj dělám, pořád bílo, tak proto už začínám být dost nervózní ![]()
@Tofik já si s @Hanesi dělala srandu když jí tak hodně sílí testy že tam má dvě miminka ![]()
@agiss píše:
@Hanesi jj dělám, pořád bílo, tak proto už začínám být dost nervózní
@Tofik já si s @Hanesi dělala srandu když jí tak hodně sílí testy že tam má dvě miminka
to mě mrzí, ale třeba se ještě objeví
Ty ale máš i mrazáčky viď?
Já měla takové testy i u dcerky, síla čárky i den, kdy se objevil prní duch, asi to mé tělo více uvolňuje do moči či co ![]()