Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda co mate uz skusenosti:-)holky…zacala sem se stimulaci,picham si do bricha dephereline a ktomu merilone takze dve dene…picham to dnes uz 6den..dnes sem byla na krvi mam volat na vysledky v 13 hodin…co me ceka ted dal?jak dlouho si jeste budu pichat nebo jak dlouho nez me vezmou na odber vajicek?…vuec nevim
dekuju:-)
tatranka1 píše:
já jsem měla jiné injekce,píchala jsem myslím celkem 11dnů.Na krvi jsem při stimulce nebyla,ale na utz,aby zjistili jak reaguju na stimulaci.A jaký máš protokol?
ja nevim prave jaky mam protokol…:-(sem na tom poprve,zjistili ze pritelovi rychle umiraji spermijky…a delaly mu jeste ted testy..ktery maji byt uz dneska hotovy…ale ja mela spozdeni ms 12 dni..to mi nasadily jen ten Diphereline ten sem pichala dva dny-a dostala sem MS v patek vecer…ve stredu mi nasadily jeste ten mire…a obe picham uz 6 dni…ja nevim co semnou prave bude dal…doktor ma dovolenou do stredy tak mi vzaly jen krev a to mam volat…jaky je rozdil mezi tim kratkym a dlouhym protokolem?
tatranka1 píše:
při delším stimuluješ víc dnů.Jinak ti neporadim,já měla minimální stimulaci,jsem oba v pořádku.Asi musíš vydržet,až se mudr.vrátí.Akorát je mi divný,že ti tedy k tomu nic neřekl?Ani nemáš žádnej papír s délkou stimulací -předběžnou?Ani na UTZ nejdeš?![]()
zatim ne prave…jen sem dostala tasku s injekcama kde mi rekli jak pichat…tim to koncilo pak mi rekli ze pujdu asi 3krat na krev…achjo:-(prej sme zacali se stimulaci ve stredu…dneska tam budu volat tak se ji zeptam co se bude dit dal teda?…nebo jak to mam chapat…nejlepsi je ze i podle vysledku pritela budeme vedet kolik nas to bude stat..jenze stema si taky davaji na cas..platil za ne uz 2500 a meli byt do patku,dnes je pondeli tak sem zvedava…
1985 - proboha kam chodíš do CARu???? Ten přístup je dost otřesný…
VeKo píše:
Helios brno…co jeto car?
tatranka1 píše:1985 píše:Neboj,tak mudr.neni debil,aby odjel na dovču s tím,že by jste něco prošvihli.Zavolej si na přítelovo výsledky,určitě ti řeknou co dál.kam chodíš,jestli se můžu zeptat?tatranka1 píše:zatim ne prave…jen sem dostala tasku s injekcama kde mi rekli jak pichat…tim to koncilo pak mi rekli ze pujdu asi 3krat na krev…achjo:-(prej sme zacali se stimulaci ve stredu…dneska tam budu volat tak se ji zeptam co se bude dit dal teda?…nebo jak to mam chapat…nejlepsi je ze i podle vysledku pritela budeme vedet kolik nas to bude stat..jenze stema si taky davaji na cas..platil za ne uz 2500 a meli byt do patku,dnes je pondeli tak sem zvedava…
při delším stimuluješ víc dnů.Jinak ti neporadim,já měla minimální stimulaci,jsem oba v pořádku.Asi musíš vydržet,až se mudr.vrátí.Akorát je mi divný,že ti tedy k tomu nic neřekl?Ani nemáš žádnej papír s délkou stimulací -předběžnou?Ani na UTZ nejdeš?![]()
do HELIOSU ted sem volala na vysledky,ty budou ve stredu a prej az dnes v 13 hodin zavolam na moje krevni vysledky tak mi reknou ze v prubehu tohoto tydne kdy mam dojit na dalsi krev a ultrazvuk…
tatranka1 píše:1985 píše:CAR-centrum asistované reprodukceVeKo píše:Helios brno…co jeto car?
to asi neni brno vid?
tatranka1 píše:
A jak dlouho už tam chodíš?
muj gynekolog nas tam poslal 10.11…od te doby su tam a delaji mitohle vysetreni…nebo spis od 10 si picham Diphereline od ctvrtku,a ve stredu mi nasadily ten merional a to uz stimuluju…
tatranka1 píše:1985 píše:nerozumím otázcetatranka1 píše:to asi neni brno vid?1985 píše:CAR-centrum asistované reprodukceVeKo píše:Helios brno…co jeto car?
no ten CAR je tady v brne?
CAR - je zkratka pro všechna Centra asistované reprodukce - takže Helios Brno kam chodíš je taky CAR. Je to asi jako název FN (fakultní nemocnice) atd.
tatranka1 píše:1985 píše:tatranka1 píše:muj gynekolog nas tam poslal 10.11…od te doby su tam a delaji mitohle vysetreni…nebo spis od 10 si picham Diphereline od ctvrtku,a ve stredu mi nasadily ten merional a to uz stimuluju…
A jak dlouho už tam chodíš?No nechci nějak strašit a bejt za chytrou,ale přijde mi to divný,že tam chodíš od 10.11. a už stimuluješ na IVF,jedině že by ti mudr.dělal už nějaké testy,ale to asi jo,jinak bys nevěděla ,jak ty spermie
Příspěvek upraven 21.11.11 v 11:11Nevím,přijde mi to nějaký zmatený
ja darovala vajicka takze vsechny testy sem mela uz davno hotve uz z minuleho roku…a pritel byl na spermiogramu…kdyz nam to neslo uz taky predtim takze vysledky mel …
Dafné píše:
CAR - je zkratka pro všechna Centra asistované reprodukce - takže Helios Brno kam chodíš je taky CAR. Je to asi jako název FN (fakultní nemocnice) atd.
Ahaaa…no sem zvedava…uz at to mame za sebou…snad jeste tento tyden…:-(
tatranka1 píše:dekuji:-) rekl mi doktor ze co se tyka testu tak genetika se vekem nemeni..a jinak sem vp oradku od vysetreni meho gynekologa…no uvidime:-)1985 píše:aha.Ale co vím od holek,tak jim dělali většinu testů znova,za rok se toho může změnit dost.Držím palcetatranka1 píše:ja darovala vajicka takze vsechny testy sem mela uz davno hotve uz z minuleho roku…a pritel byl na spermiogramu…kdyz nam to neslo uz taky predtim takze vysledky mel …1985 píše:tatranka1 píše:muj gynekolog nas tam poslal 10.11…od te doby su tam a delaji mitohle vysetreni…nebo spis od 10 si picham Diphereline od ctvrtku,a ve stredu mi nasadily ten merional a to uz stimuluju…
A jak dlouho už tam chodíš?No nechci nějak strašit a bejt za chytrou,ale přijde mi to divný,že tam chodíš od 10.11. a už stimuluješ na IVF,jedině že by ti mudr.dělal už nějaké testy,ale to asi jo,jinak bys nevěděla ,jak ty spermie
Příspěvek upraven 21.11.11 v 11:11Nevím,přijde mi to nějaký zmatený
1985, když jsi už darovala vajíčka, tak snad víš jak probíhá stimulace a co bude dál ne? Nechci nic říkat, ale připadá mi to trošku divné ![]()
kamiŠ píše:
1985, když jsi už darovala vajíčka, tak snad víš jak probíhá stimulace a co bude dál ne? Nechci nic říkat, ale připadá mi to trošku divné
prave ze to je jiny postup jak u toho darovani…to sem pichala pero …ted micham naky injekce…a nechodim na ultrazvuky tak proto se tady ptam…jinak bych sem asi nepsala ne?…