Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na darování vajíček bych rozhodně v žádném případě NEPŘISTOUPILA!!!!!!!
Něco jiného je darovat ze své vlastní dobré vůle, ale darovat v případě kdy ty sama jsi odkázaná na IVF???? NIKDY NIKDY NIKDY.
Jsou fakt divní a přístup je opravdu hodně zvláštní.
celkova cena nas bude sta 17300kc…zamrazit si urcite nechame…to uz sme se domluvily…jen ted mam dilema jestli nechat zavest dve bo jedno…prej maji podle vyzkumu vyskouseno zavadet jedno…ale ja ted nevim…co myslite?…stim darovanim se mi to take nelibi…takze to unas nehrozi…
VeKo píše:
A co je v té ceně všechno obsaženo?
5500-prodlouzena kultivace,icsi,…a potom teda dodatecne zmrazeni pokud budeme chtit…
tatranka1 píše:1985 píše:Já podepisovala papír jen na ICSI a ostatní co a jak jsme konzultovali před a během stimulky,poněvadˇž to byly vždycky jen možnosti „coby kdyby“.PK jsem nakonec něměla.Stimulaci mi celou hradila pojišťovna,takže celkem za IVF 7000tisícVeKo píše:5500-prodlouzena kultivace,icsi,…a potom teda dodatecne zmrazeni pokud budeme chtit…
A co je v té ceně všechno obsaženo?
PK oni delaji automaticky…prej to zavadi az 5-6den…az prej vi jak je to k udrzeni bo co…jinak me pijistovna take hradi…ale jen cast stoho no…stimulku si platim 460 za leky…zbytek pojistovna…a kolik sis nechala zavest?
ISCI stojí 9000,–, PK 5500,–, zamražení 1.embrya stojí 4000,–, zamražení každého dalšího embrya stojí 1000,–
absolutně nechápu jak na částku 17.300,– přišli. Hlavně nikdo neví kolik bude vajíček, jestli budou kvalitní, aby se přistoupilo k PK a kolik jich přežije na mražení…
CAR je divný a tahá z tebe jen prachy a věští z křišťálové koule. Je jasné, že teď už od nich nemůžeš odejít, ale aspoň bych se více zajímalo o podrobnosti nacenení a postupech. Jako třeba kdy přistupují k PK. Pokaždé? Nebo jen když je více jak 5 kvalitních embryí 3.den kultivace, jako je to ve většině center?
NEchci v tobě vyvolávat nervozitu a pochybnosti, chci jen abys sama měla jasno a abys udělala všechno co jde. Ono nejhorší jsou pak ty pochytnosti…
VeKo píše:
ISCI stojí 9000,–, PK 5500,–, zamražení 1.embrya stojí 4000,–, zamražení každého dalšího embrya stojí 1000,–absolutně nechápu jak na částku 17.300,– přišli. Hlavně nikdo neví kolik bude vajíček, jestli budou kvalitní, aby se přistoupilo k PK a kolik jich přežije na mražení…
CAR je divný a tahá z tebe jen prachy a věští z křišťálové koule. Je jasné, že teď už od nich nemůžeš odejít, ale aspoň bych se více zajímalo o podrobnosti nacenení a postupech. Jako třeba kdy přistupují k PK. Pokaždé? Nebo jen když je více jak 5 kvalitních embryí 3.den kultivace, jako je to ve většině center?
NEchci v tobě vyvolávat nervozitu a pochybnosti, chci jen abys sama měla jasno a abys udělala všechno co jde. Ono nejhorší jsou pak ty pochytnosti…
prej oni delaji jen PK…ze vzdy zavadi 5-6den…nevim no…jestli z nas tahaji penize tak je pozde:-(jediny co si prejeme aby se to podarilo…pochybnosti uz mam…to je jasny…a mam z toho uz docela strach…
Tatranko - já ty ceny brala z ceníku Heliosu, proto nechápu, kde na tu částku přišli…ať sčítám jak sčítám tak na 17.300,– se nedostanu. Proto bych se zajímala jak na ni přišli.
tatranka1 píše:
Večko u nás je za ICSI 7000,zamražení 1500,–,ale zamražujou 2 a více,myslím ,že to tak říkal a PK kolem 4000.Ceníky se různí.
Jinak se mi taky přístup v Heliosu nelíbí
ted uz muzu srovnavat..ted uz mito taky dochazi ze jeto naky divny..a pritelovi se to nelibi uz vubec…ceniky se lisi to je jisty…ale ten pristup…
VeKo píše:
Tatranko - já ty ceny brala z ceníku Heliosu, proto nechápu, kde na tu částku přišli…ať sčítám jak sčítám tak na 17.300,– se nedostanu. Proto bych se zajímala jak na ni přišli.
mozna do toho pripocetli toho 2500 za ten spermo vysetreni dna
tatranka1 píše:1985 píše:Asi jsme tě dost vystrašily,co?Neboj,drž se,dobře to dopadnetatranka1 píše:ted uz muzu srovnavat..ted uz mito taky dochazi ze jeto naky divny..a pritelovi se to nelibi uz vubec…ceniky se lisi to je jisty…ale ten pristup…
Večko u nás je za ICSI 7000,zamražení 1500,–,ale zamražujou 2 a více,myslím ,že to tak říkal a PK kolem 4000.Ceníky se různí.
Jinak se mi taky přístup v Heliosu nelíbí
no vystrasily ani ne,ale neco to veme vyvolalo:-(ted uz stim nic neudelam…ted mam dilema jen s poctem toho zavedeni jedno bo dve…nevim ted jestli jim muzu verit…achjo:-(
Ja taky nechala zavest dve a chytly se obe, jen jedno zmizelo:( ale jak jsem ti psala na predchozi diskuzi. Me odebrali 25 vajicek a pouzitelne byly jen 4!!!! Z toho dve zamrazene a dve zavedene!!!! A z tech dvou mrazenych po rozmrazeni nemusi byt pouzitelne ani jedno!!!! Radim proto nechat dat dve!!!! Ja ty dvojcatka tak moc chtela:( treba se to na podruhe povede!!!!
Janichka píše:
Ja taky nechala zavest dve a chytly se obe, jen jedno zmizelo:( ale jak jsem ti psala na predchozi diskuzi. Me odebrali 25 vajicek a pouzitelne byly jen 4!!!! Z toho dve zamrazene a dve zavedene!!!! A z tech dvou mrazenych po rozmrazeni nemusi byt pouzitelne ani jedno!!!! Radim proto nechat dat dve!!!! Ja ty dvojcatka tak moc chtela:( treba se to na podruhe povede!!!!
a plosim te:-))cim to muze byt ze se neudrzi?vcem muze byt chyba nevis?
To neni chyba, nikdy se neoplodni vsechny a z tech oplodnenych se nevyvinou vsechny embrya jak maji:( je to o nahode!!!
Jo ty myslis to dvojcatko?! Aha tak to se vztrebalo, tak jak nekdy udela i kdyz je mimi jedno, zanikle tehotenstvi:(