IVF - co mě čeká dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ish
5353
21.11.11 16:10

Začínám chápat, že mého lékaře v CAR polilo horko, když jsem řekla, že něco vím z netu. :think:
Tohle je totiž noční můra všech odborných lékařů. Pacient, který si před začátkou léčby nenajde ani hodinku na prostudování dostupných informací - a že zrovna Helios to má na stránkách vypsané dost dopodrobna!! - tímpádem se ani doktora nemá na co zeptat a odsouhlasí ani neví co a pak jde dodatečně hledat informace na diskuzní fóra, kde mu někdo v dobré víře poradí, že všechno co udělal je špatně. A pak si jde na doktora došlápnout :cert: protože to tak nějaké ženské řekly!
Takže než tam ve středu půjdeš, pročti si aspoň http://www.sanatoriumhelios.cz/neplodnost a pak se hlavně na všechno zeptej svého lékaře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
21.11.11 16:19
ish píše:
Začínám chápat, že mého lékaře v CAR polilo horko, když jsem řekla, že něco vím z netu. :think:
Tohle je totiž noční můra všech odborných lékařů. Pacient, který si před začátkou léčby nenajde ani hodinku na prostudování dostupných informací - a že zrovna Helios to má na stránkách vypsané dost dopodrobna!! - tímpádem se ani doktora nemá na co zeptat a odsouhlasí ani neví co a pak jde dodatečně hledat informace na diskuzní fóra, kde mu někdo v dobré víře poradí, že všechno co udělal je špatně. A pak si jde na doktora došlápnout :cert: protože to tak nějaké ženské řekly!
Takže než tam ve středu půjdeš, pročti si aspoň http://www.sanatoriumhelios.cz/neplodnost a pak se hlavně na všechno zeptej svého lékaře!
no proctu to vsechno…ve stredu se nato musim poptat…at neco nezanedbaji…kdyz me ujisti,ze vse probiha jak ma,vyzadam si ten protokol,a pokud bude vse jak ma byt tak budu jedine rada,ze to slo takto rychle:-))no uvidime tedy… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
21.11.11 16:20
VeKo píše:
Tak dělat vítr teď nemá smyls, zbytečně vzniknou „třecí plochy“ to teď nepotřebuješ. Vyřeš to v klidu. Jen je požádej o stimulační protokol, abys ho taky měla s sebou, ono je to i důležité kdyby se ti cokoliv stalo, aby třeba v nemocnici věděli co si pícháš. V klidu se jich zeptej. Šla bych na to mile, ono to někdy funguje lépe než je ještě víc vytáčet, tím stejně nedosáhneš svého.
Blbě to udělali, to je jasné, ale netřeba situaci ještě zhoršovat. Teď aspoň víš, co máš po nich chtít.

tojo a sem rada,ze tohle vim vsechno…moc rada :hug: …a kdyz bude vse jak ma byt a ujisti nas vtom…tak jedine dobre ze to slo rychle…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.11.11 18:38

Hlavne my za spermio nikde neplatili a fakt je to nejaka rychlovka:( cekela jsem par tydnu na vysledky genetiky( na tu se asi u vas vykaslali ze) pak na schvaleni tak 14 dni a dohromady se vsema testama to trvalo asi 3 mesice a neplatila jsem z testu nic! Pak jen leky a ivf ukony a nadstandarty ktere jsem chtela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10685
21.11.11 18:50

my taky, jen za léky.. ve výsledku to bylo mín, než jsme plánovali..spermio nám dělali 2×, výsledky byly asi za hodinu (to jinde co vím moc není) a neplatili jsme ani jednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
21.11.11 19:48
Janichka píše:
Hlavne my za spermio nikde neplatili a fakt je to nejaka rychlovka:( cekela jsem par tydnu na vysledky genetiky( na tu se asi u vas vykaslali ze) pak na schvaleni tak 14 dni a dohromady se vsema testama to trvalo asi 3 mesice a neplatila jsem z testu nic! Pak jen leky a ivf ukony a nadstandarty ktere jsem chtela!

genetiku mi delat nemuslei ta se vekem prej nemeni..a tu sem mela hotovou s toho darovani vajicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.11.11 21:17

Ale partnerovi musi a pak vas porovnat dohromady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
22.11.11 08:51
Janichka píše:
Ale partnerovi musi a pak vas porovnat dohromady!!!

on mel prave udelany ten spermiogram kde rekl,ze je vse ok az nato dna asi…tak ted mu delali test na dna sprmiek…:--(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
22.11.11 12:00

Na to se bere krev, pak by si vas meli avolat a porovnavat:( byli jsme na dna snad hodinu. Doktor si kreslil cely rodokmen az po prababky a bratrance a jejich deti a ptal se na vsechny nemoci:) bylo to zajimave, pak nam rikal jak vypada nese dna a pak jak dy to vypadalo kdyby jsme se spojili a jake jsou sance ze by ty nemoci meli i nase deti atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
23.11.11 08:35

Ahojky,tak sem byla na ultrazvuku,krvi,i pritel…dneska sme az podepisovaly cenik a dostaly sme nake papiry na vyplneni a podepsani…podle ultrazvuku jich tech vajicek prej bude hodne:-D…a kdyz jim daruju zbytek tak se trosku vykompenzuje cena…jinak v patek jdu zase na ultrazvuk…a sobota bo pondeli jdu na punkci…a transfer bude za pet dni po punkci…dneska me braly 6lahvicek krve… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
23.11.11 09:11

Na darování vajíček bych rozhodně v žádném případě NEPŘISTOUPILA!!!!!!!

Něco jiného je darovat ze své vlastní dobré vůle, ale darovat v případě kdy ty sama jsi odkázaná na IVF???? NIKDY NIKDY NIKDY.

Jsou fakt divní a přístup je opravdu hodně zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
23.11.11 09:47

celkova cena nas bude sta 17300kc…zamrazit si urcite nechame…to uz sme se domluvily…jen ted mam dilema jestli nechat zavest dve bo jedno…prej maji podle vyzkumu vyskouseno zavadet jedno…ale ja ted nevim…co myslite?…stim darovanim se mi to take nelibi…takze to unas nehrozi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
23.11.11 09:53

A co je v té ceně všechno obsaženo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
23.11.11 09:56
VeKo píše:

5500-prodlouzena kultivace,icsi,…a potom teda dodatecne zmrazeni pokud budeme chtit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2180
23.11.11 10:07
tatranka1 píše:
1985 píše:
VeKo píše:
5500-prodlouzena kultivace,icsi,…a potom teda dodatecne zmrazeni pokud budeme chtit…
Já podepisovala papír jen na ICSI a ostatní co a jak jsme konzultovali před a během stimulky,poněvadˇž to byly vždycky jen možnosti „coby kdyby“.PK jsem nakonec něměla.Stimulaci mi celou hradila pojišťovna,takže celkem za IVF 7000tisíc

PK oni delaji automaticky…prej to zavadi az 5-6den…az prej vi jak je to k udrzeni bo co…jinak me pijistovna take hradi…ale jen cast stoho no…stimulku si platim 460 za leky…zbytek pojistovna…a kolik sis nechala zavest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí