IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
14.5.26 09:36

@muminek5 tak to jsem taky zvědavá co vypadne z těch testů, dej potom vědět :kytka: Myslím na tebe :hug:
Včera mi volala doktorka výsledky genetiky a z 8 se vrátily 3 zdravé embryjka a 2 s mozaikou. Prý mám mít zase řízený KET a místo estrofemu mi nabídla náplasti protože se mi z těch tabletek dělalo celkem blbě.. Tak uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
14.5.26 16:53

@Tykla Tak co, šla jsi na OPU nebo nakonec ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.5.26 18:38

@eM00 jela jsem na kliniku, ale bohuzel jsem odovulovala brzo rano, takze se OPU nekonalo. Udelali tedy alespon inseminaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
14.5.26 18:40

@Tykla Tak drzim pěsti :srdce: treba to tak mělo být :hug:
A uz jste nekdy meli nebo poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.5.26 19:05

@eM00 moc diky. Meli jsme dve inseminace zacatkem roku a jednu par let zpatky.
Ac jsem vedela, ze riziko ovulace pred opu je, tak mi to trochu semlelo, ale asi to tak melo byt. Treba klapne inseminace, ac do toho moc sanci nevkladam, ale zazraky se obcas deji. Pristi mesic zkusime jeste jednou nativ a pak pripadne stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
14.5.26 19:41

Ahoj holky jdu si pro podporu tak snad nedostanu bídu 🤭 :D odlet do Egypta den a půl po transferu? Litame každej rok takže pro mě nic novýho…pořád dumám jak to vymyslet, úplně se mi nechce odsouvat transfer když mám teď po té hysteroskopii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
14.5.26 19:44

@Luci377 Ahoj, vzhledem k tomu, že po ET/KET se nedoporučuje bazén, vířivka, sauna atd, tak já bych jedno odložila :think: :(
Ale jako i tě chápu, to čekání je na palici… A třeba právě to, že bys to „neřešila“ přineslo úspěch. :nevim: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
14.5.26 19:45

@muminek5 to jsi hodná, že se ptáš.. ještě občas zašpiním, ale už je to vždy jen úplně malinko, s tím pondělkem se to nedá srovnat, naštěstí. A dost mi pomáhá, že jsem doma, jsem díky tomu míň ve stresu. Už se nemůžu dočkat pondělní kontroly, abych věděla, jestli je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
14.5.26 19:46

@Luci377 myslim si ze klidne muzes :nevim:
Koukala jsem na youtube na holcinu co litala na transfery USA - Italie.
Podle internetu to nidaci neovlivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.5.26 20:04

@Luci377 Ahoj, já bych se asi bála ale to vzhledem k mým problémům a chronickým zánětům. Když to ale vezmu z jiné strany kolik holek, co normálně otěhotní tak cestují, protože o tom ani nevědí a vyjde to 😊. Možná se tam tak odreaguješ a nebudeš na to vůbec myslet, což je taky žádoucí. Kampak se přesně chystáte?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
14.5.26 20:16

@eM00 @Liskulaska @Marcela_dogmom do Marsy…jde mi právě i o to koupání, chatGPT říkal že krátké koupání v moři a plavání by neměl být problém, že spíš jde o opalování, že bych se neměla přehřát. Tak já sakryš nevím jestli o měsíc posunout transfer nebo co :nevim: každopádně pokud by měl proběhnout dneska si už večer musim vzít estrofem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
14.5.26 20:25

@Luci377 Asi záleží zda se dokážeš od toho nejak odprostit a nemysle na to a proste si to užít :think:

Příspěvek upraven 14.05.26 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
14.5.26 20:26

@Luci377 koupani v mori bych se taky nebala teda :mrgreen:
Ale neopalovala bych se :) bala bych se ze si tam embryjko uvarim. Tak si lehnes do stinu no, stejne tam bude na slunicko vedro :mrgreen: urcite mas po zime evropskou barvu syru a prvni opalovacka by te upekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.5.26 20:42

@Luci377 myslím že moře je určitě lepší než chlorovaný bazén :wink:. A stín bych určitě vyhledávala víc…ale pokud se tam těšíš a pomůže ti to tak jeď. Jestli už teď si na vážkách, aby se něco nestalo tak je to asi blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.5.26 21:56

@Luci377 More bych se asi nebala, spis letadla a opalovani. Ale mozna je to vic o pocitech, pokud bych sla na transfer a pak se celou dovcu stresovala, jestli nedelam neco spatne, tak bych transfer/dovcu odlozila. Kdybych byla v klidu a umela si to uzit, tak by to nemuselo telu i embryjku vadit 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.