Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Makronka15 kamarádka má od gyndy nějaké prášky na nevolnost, tak zkusit tohle?
Holky děkuju za podporu
, trochu se mi ulevilo, že vše jde, jak má, ale co si budeme, ještě to bude dlouhý týden
@eM00 píše: Více
Já bych se strašně ráda přidala, ale mám strach, že to zase zakřiknu 🙈
Holky moc děkuji ![]()
@Makronka15 to se lehce řekne 😁 doposud jsem si myslela a vždycky říkala že teď už to konečně vyjde a prd, tak už tomu moc nevěřím ![]()
@Ifka19 ze středy na čtvrtek po půlnoci ![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat na vaše zkušenosti nebo názory? Dnes jsem 11. den po ET a 18. den po píchnutí Ovitrelle - 3 ampule. První test jsme udělali v sobotu, tj. 9. den po ET, druhý je 10. a ten poslední je z dneška. Je to naše 3. ivf a 6. transfer ![]()
@smily81 moc drzim palce
nevim jestli je to jen tou fotkou, ale prijde mi, ze jsou vsechny 3 carky stejne vybarvene?
@smily81 Ja teda mezi prvni a třetí rozdíl vidim
Tak tfuj tfuj tfun at sílí jak ma ![]()
@smily81 taky vidím rozdíl, i když malej
hlavně že neslábne, moc držím palce ať to vyjde ![]()
Díky moc holky.
Ale taky se mi zdá, že nesílí, takže v zázraky už nevěřím
Každopádně zítra se to už rozsekne.
@smily81 píše: Více
Také se přidávám a moc ti držím palce✊ 🍀 zítra se to rozsekne…to bude přímo rozbřesk, protože test bude určitě silnější 🥳 😘 💕
@Luci377 ja to naprosto chápu, jen vím, že nám tohle říkali i na klinice. Že proste kdyz neni nastavena hlavne hlava, tak to proste neklapne. Kazdy pokus začínáš nanovo. Pozitivní naladění je polovina úspěchu 🙏 takže i když je to faaaakt těžké, po tolika pokusech ještě doufat, je to potřeba! 😊 🫶
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.