IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.6.26 21:13
@smily81 píše: Více

Měli jsme deset vajíček darovaných a 6 krásných embryí (ta osmička byla mylná). Řízený cyklus v tom smyslu, že jsem měla cca tři měsíce nějaký hormon na naprosté utlumení progesteronu a estrogenu, simulující období menopauzy. A pak jsem začala cca měsíc a něco před KET brát estrogen. A pak týden před KET Progesteron. Abychom prý resetovali tvorbu Progesteronu a Estrogenu v děloze a celé to řídili uměle.

Já mám ještě jeden cyklus na pojišťovnu volný. Už jsem se nechtěla trápit se svými vajíčky, když jich nebylo tolik a procházet si celým cyklem znovu, prostě jsem se na to zrovna necítila a řekla si, proč darování nezkusit. Ale rok předtím jsem váhala, ne že ne. Takže jakékoli rozhodování naprosto chápu. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.26 21:15
@Kulihrášek127 píše: Více

Wow, rovnou duo? Tak to Ti moc přeju! ♥️ 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.26 21:15
@Ann2506 píše: Více

Děkuji 💐 a jak to máš zrovna Ty? 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.26 21:50

Ahoj holky, rada bych se k van pridala, čtu vás už nějaký ten pátek a pozitivním zprávám tise gratuluji. :srdce: Ted neco málo o mne. Snažíme se sice rok a pul, je mi 28, ale uz mi to přijde nekonečné, mame za sebou 3× neúspěšné iui, u me výsledky v poradku a partner ma morfologii 2-4%. Leden biochemické těhotenství - po Clostylu.
Chceme zkusit další iui, ale mezitím absolvovat konzultaci na ivf, žádost atd, měli jste to některá taky tak, že než se vše připravilo, tak jste využili pokusy iui? Nevim, jak dlouho to vše může trvat do toho dne D :) diky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
149
1.6.26 22:08

@Indiana Jones já zítra budu 14 dní po mém prvním ket🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.6.26 22:17
@Anonymní píše: Více

Ahoj, má zkušenost…s manželem jsme začali ivf řešit intenzivně začátkem října.. mezi tím jedno IUI… nevyšlo…ale než jsme oběhli kolečko párové genetiky ( to jsme čekali měsíc na výsledky) imunologii pak genetika embryí další měsíc čekání na výsledky mezitím nějaké odběry krve ultrazvuky… průchodnost vejcovodů, hormonální profil, manžel spermiogram, urologie,( je protažen také horem dolem všude… Pak když už bylo vše jak má tak jsme prošvihli ovulaci a čekalo se na další měsíc aby vyšlo KET… takže nějakých 8 měsíců nám to trvalo než jsme před 14 dny mohli jít do transferu..🙂 🤷 nasčítalo se to, pořád jsme čekali na nějaké výsledky, nevím jaké mají zkušenosti holky, ale já takto💐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.26 04:03

@Ann2506 Děkuji, tak to opravdu začnu řešit teď a nebudu to odsouvat :oops: my už nějaké vyšetření máme, ale imunologie a genetika se jistě musí udělat.
Chlapi musí tedy na urologii vždy? Nebo jste měli větší problémy ve spg? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
16
2.6.26 04:40

Ajoj, vsechny zdravim. Jsem 6 den po ket, vidite to tam, holky? Chat gpt mi rika, ze nic 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.6.26 05:01

Manžel měl špatný spermio 1% zdravých…ale je to u mužů proměná hodnota…ale genetika páru ukázala že má navíc hromozom který může a nemusí způsobovat neplodnost… Byl u androloga a to je s urologií propojeno.. takže některé vyšetření jsme absolvovali z vlastní vůle a myslím že něco na urologii chtěl i ten androlog z centra… žádost o ivf jsme nepodávali hned v tom říjnu ale v průběhu toho kolečka protože je lhůta do kdy to ivf platí…tak aby se to neprošvihlo, ale to se domluvíte v centru a oni vám řeknou co je potřeba a kdy podat žádost 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.26 06:01

Ahoj 🙂 souhlas s Ann. IVF je hlavně o čekání na jakýkoli výsledek. Myslela jsem si, jak čtyři pokusy na pojišťovnu jsou zoufale málo. A nakonec jsem v CAR už tři roky a „teprve“ jedu 3. pokus. Během toho jsem měla a mám pocit, že je toho na tělo vzhledem k dávkám hormonů někdy moc, tak dává smysl mi někdy i pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.26 06:07
@Ann2506 píše: Více

Koukala jsem v předešlých příspěvcích, že vám to také vyšlo ❤️ to je velká paráda 😍 💐 půjdeš na krev? My v car krevní kontroly nemáme a při pozitivním testu máme přijít rovnou na ultrazvuk za 10-14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
2.6.26 06:08

Ahoj, moje zkusenost je od holek tedy trosku jina :nevim:
Meli jsme 6× IUI behem 1 roku, a az potom jsme se rozhodli pozadat o IVF a pak to byl docela ficak.
Ani tolik vysetreni co maji holky nemam, na pruchodnosti jsem nikdy nebyla, protoze se mi po jednom IUI podarilo otehotnet, jen to nedopadlo, mame zakladni genetiku a spermiogram, vse se delalo jen v CAR, manzel nikde u androloga nebyl :)
Je mi 30 a muzovi 32, doktorka rikala, ze dalsi vysetreni by se resila az kdyby 1. IVF selhalo.
Takze je to hodne indi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.6.26 06:17

@Indiana Jones Dobré ráno 😊 na krev nejdu, zítra mám volat do centra (poslat foto testu) jak to dopadlo a oni mi mají říct co a jak dál 😊 ale ve zprávě mám napsáno že mi mají říct termín ultrazvuku✊…dnes 14 den…a já poprvé můžu říct že na testu vidím ty pomyslné dálnice 😁 🥳 🍀 tak snad nám bude takto hezky přáno i dále 🤫 🙏 NÁM VŠEM TU!!! 🥳 🍀 🍀co ty jak vstřebáváš info že se něco děje? Počítám že dnes jsi už také testovala? Sílí? 🙏 😊 💐 💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.26 06:36

@Liskulaska @Ann2506 Díky, asi záleží, jaký daný problémy pár má. Já jsem úplně v pořádku dle vyšetření, ovulace přirozená, krevní testy, hormonální profil žádný problém, jen tedy vyšší amh, přičemž mám strach z toho syndromu….
Ale muž měl horší spermio v říjnu a potom 2× vše v normě. Biochemko bylo, tak průchod by taky nemusel být. Chodíme do Pronatal, kde na nás vůbec netlačí, o ivf z jejich strany nebyla ani zmínka a to jsme na prvním iui byli v říjnu. Půjdu tam v půlce měsíce, tak pak dam vedet, jaky bude postup :D

• Citovat
  • Upravit
1416
2.6.26 07:17

To mate v podstate dost podobne problemy co jsme meli my :)
Ja uplne v poradku, vyssi AMH, ovuluji vzdy normalne, muz horsi spermio, ale za tu dobu si ho zlepsil.
Doktorka mi nakonec rekla, ze si mysli, ze mi nestihne vajicko dozrat v normalnim cyklu, ale nestihlo se dal nic testovat :mrgreen:

A hyperstimulak jsem bohuzel mela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.