IVF Gennet Liberec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
16.1.16 22:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.16 14:11

Ahoj holky, tak ja jsem musela stimulaci přerušit, a to z důvodu cysty. Chodím na UZ kontroly a modlím se, aby zmizela nebo se zmenšila. Doufám jen, ze v únoru uz se stimulace dočkám. Zatím budu držet pěsti, aby Vam to vyšlo a snad se k vam později přidám i se svými zkušenostmi. Krásnou neděli Vam přeje Veronika :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
17.1.16 19:41

@VeronikaP84 Ahoj Veru, to je jasné že se brzo přidáš, já si nejdřív říkaa že to čekání je hrůza že se to nedá vydržet a najednou už stojím skoro na konci své cesty… :-) mě naštěstí přerušili léčbu až po odběru vajíček a musela jsem čekat měsíc a půl než jsem mohla začít přípravu na KET. Ale uteklo to jako voda, rozvíjela jsem mezi tím své zájmy, zajela si na dovču, užila Vánoce a Nový rok a zítra už jen ultrazvuk a snad vše bude v pohodě a už mi ty embryjka rozmrazí :-)
Tak doufám i za tebe že ta cysta se rozpustí… je to tvé první IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.1.16 12:10

Hezké šance @TerezkaDol. Dnes se teda dozvíš kdy budeš mít KET :potlesk: Máte jich teda požehnaně :palec: Kolik budete zavádět? @VeronikaP84 Neboj, dočkáš se lepší počkat až bude vše OK. A nedá se ta cista nějak odsát? Hlavně se ted ženy vyvarovat všem těm co prskaj chřipky o sto šest :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.16 13:42

Ahoj holky, @TerezkaDol.. ano, ano je to mé první IVF, možná právě proto jsem tak nedočkavá. Byla jsem z toho dost zklamaná, ale teď už je to lepší. Chodím na UZ kontroly a sledujeme velikost cysty a zda má vliv na mou ovulaci. @mikous 08 máš pravdu, dá se odsát, ale doktorka mě od toho odrazuje, prý se může znovu naplnit. Je to pravděpodobné, ale pokud tam bude i před další ms, tak si ji nechám odsát. nebudu už čekat, Medrol mě tlačí..nemohu ho užívat moc dlouho a zkusím štěstí, třeba už se ke mě nebude otáčet zády. :) Já se nemocem moc nevyhnu, pracuji jako učitelka v mateřské škole, takže si to asi umíte představit. :lol: Budu na Vás moc, moc myslet. Opatrujte se a brzy ahoooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.1.16 14:06

@mikous 08 no abych řekla pravdu, chtěla jsem dvě embrya ale nakonec jsem se rozhodla pro jedno. chtěla bych dvojčátka protože i já sama jsem s dvojčat… ale zdraví je důležitější. Do pátku mám možnost ještě změnit rozhodnutí ale myslím že zůstanu u toho jednoho. Kontrola dopadla dobře, sliznice vyrostla na 7,6 - 7,7 mm ale pan doktortrvá alespoň minimálně na 8 mm tak mě nechal ještě do pondělí. Dostala jsem akupunkturu jako dárek k vánocům od institutu, tak mi to udělalo radost :-D sice ty jehly nejsou zrovna moje ale má to pomoci prokrvit sliznici atd. tak že mě čeká, od zítra Pregnyl inj. 3× po pěti dnech, od středy Agolutin inj. každý den jednu do zadku až do testování na HCG, každý den Estrofem 4×1, 25.1. Ráno 9ti bodová akupunktura, hned potom KET :-) a po KETu zase Akupuktura 8mi bodová a pak domů, den po KET mi přibyde ještě jedna inj. Decapepthylu a pak už jen píchat inj, odpočívat a vyčkávat..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.1.16 14:08

Jako řeknu Vám mě už se chtělo brečet jen co mi o těch injekcích vyprávěli. Dost by mě zajímalo jak to zvládají některý ženský, myslím ty injekce do zadku, to už je jiná než ty malé jehničky do břicha, no mám z toho hrůzu :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.1.16 14:16

@VeronikaP84 No i já na tebe budu myslet ať ta cysta už je pryč a můžeš pokračovat…
Já jsem s každým dnem víc a víc nervóznější… :D a teď ještě týden čekat. Tak v pondělí držte palce ať mám dobré embryjko a ať se drží jako klíště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.1.16 14:23

@mikous 08 a kdy to vůbec má dorazit tobě? A co ten Utrogestan nebo jak se to jmenuje, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.1.16 19:26

Já už se snad ve čtvrtek taky dozvím datum KETu.Jedu na UZ kontrolu snad bude vše v pořádku po tom co baštím grepíky který přímo nesnáším a červené víno taky zrovna nemusím + blé čaj ale co by ženská neudělala aby to už konečně vyšlo :pankac: @TerezkaDol Lék Utrogestan obsahuje přírodní progesteron (ženský pohlavní hormon, který se podílí na přípravě těhotenství a jeho udržení) shodný s progesteronem vylučovaným ženskými vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.1.16 19:50

@VeronikaP84 Tak to musíš být odolná už proti všemu když děláš ve školce tam se všechno šíří nadzvukovou rychlostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.1.16 20:31

@mikous 08 takže grepy a červené víno? to jsou nejaké babské rady? :-)
jo to uteče jako voda uvidíš.. poraď co bych ještě za ten týden čekání mohla pro tělo udělat před tím KETem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.1.16 09:07

Ano babské rady :D na růst a prokrvení sliznice kontryhelový čaj, čerevené víno, grepy a říkají po zavedení začít na lepší uhnízdění zase ananasa a pokud je špatné imuno tak i čili. Tak s chutí dotoho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.1.16 12:34

Tak to ráda vyzkouším, jestli tady nekdě teda seženu červené víno a ak ananas..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.1.16 11:30

Ahoj holky :mavam: jak to tu pročítám už jste všechny daleko držím pěstičky ať dostanete samé dobré zprávy :palec: já jsem objednaná do gennetu na březen jdu na KET máme 5 mrazáčků tak jsem taky nervózní jako blázen doufám, že všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.