IVF Gennet Liberec 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
28.1.16 18:33

Tak zavedena 1× Blastička AA. Zavádění úplně bezproblému. Od dneška mi k Estrofemu a Utrogestanu přibudou injekce Clexane. Problém právě nezjištěn :?. Tak se přidávám k tobě do čekárny na //čárky :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.1.16 00:16

@mikous 08 super, tak už zbývá jen čekat :-D já se rozhodlauž v neděli možná v pondělí vyzkoušet testík. Od oplodnění by to mělo být v neděli 11tý den, tak to už byse mohlo něco ukázat :-) no ale zítra s mám píchnout ještě poslední injekci Pregnylu tak možná test spíš až v pondělí… No ale docela ti závidím ten Utrogestan, já odvážná si odsouhlasila ten Agolutin a už teĎ nevím kam to píchat, zadek mám jak jehelníček… A až do dvanáctého týdne? No budu muset asi vždycky nechat tu jednu půlku pár dní zahojit :-D :zed: Tak si můžem tady v čekárně čas od času napsat a zkrátit chvilku… Mě přijde že to embryjko tam stále cítím… :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.1.16 00:21

@mikous 08 a taky jsem chtěla říct že AA to je kvalitka, to se vám povedlo… Hele a psali ti nějakou propouštěcí zprávu? Máš u toho AA i nějaké číslo? Já tam měla -4 AB a bylo mi řečeno že mám embryjko v celkem dobré kvalitě ale o tomm čísle ani zmínka a než jsem si všimla už jsem byla z institutu pryč tak jsem se ani nemohla optat? Ta čtyřka se mi celkem líbila ale ten mínus mě trochu vylekal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.1.16 18:47

@mikous 08 tak jak se cítíš pár dní po KET. Já dnes 5tý den, bolesti už žádné, jen občas nějaké popíchnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.1.16 22:52

Abych řekla pravdu šlo to tam jak na bjěžícím pásu. KET i s cestou na sál a ze sálu trval 10 minut. ve zprávě mám napsáno 4AA ale byla už krásně hatchující. No teda tak to tě obdivuju takovejch injekcí 8o. Ale pokud nám výjdou //čárky tak já budu ten Claxene taky píchal prý až do konce šestinedělí :roll: a to po třech mužu říct, že pod kůží pálí jako čert :cert:.A píchá se do břicha dokonce prý i když už je velké a moc to nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
31.1.16 19:40

@mikous 08 Jo, Clexane jsem si taky užila po stimulaci. Jelikož jsem nešla hned na ET kvůli OHSS tak jsem si ho píchala až do MS… Vzpomínám si. Jako řeknu ti že ten Agolutin, cosi píchám, tak mě strašili jak to bude bolet mnohem víc než ty do břicha a teď jsem ráda, protože ten Clexane jak říkáš pálí jako blázen. Ten Agolutin když mi dobře příte píchne, necítím vůbec nic :-) Tak se drž… Pro miminko je to jen to nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
31.1.16 19:45

No 4 AA to je asi super kvalitka :-) :potlesk: a jestli tto trvalo takovou chvilku tak bud ráda… poležela jsi si po KET ještě tam nebo tě rovnou poslali domu? A jak se cítíš… no dost se za to stydím, ale od zítra trpím nadýmáním jako blázen…, vůbec nevím z čeho?! :mrgreen: ty bláho, snad to brzo přejde :-D abych vůbec mohla mezi lidi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.2.16 17:57

Ležela jsem tam přes 30 minut. Já nějak nemám čas se hlídat ale když tak nad tím přemýšlím necítím na sobě žádné změny co ty? :nevim: A co zakladatelka @VeronikaP84 už něco nového poztivního na obzoru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.2.16 18:10

@mikous 08 prvních pár dní mě bolelo v podbřišku, teď 8. den po KETu už mě nic netrápí, jen občas náké popíchnutí ale jinak se cítím dobře… Dneska a včera jsem dělala test, nejak jsem nedokázala už být trpělá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.2.16 19:55

Ty jo ty teda dokážeš šponovat 8o tak co už vidíš ducha??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.2.16 21:53

@mikous 08 he he jo vidím ducha :-D no možná to už ani neni duch ale fakt čárka :D chceš vidět fotku? :mrgreen: No ještě samozřejmě nejásám, ale teoreticky by právě teď mělo být embryjko už 13 denní… první test byl nejdřív jen taková i trochu zkouška jestli mám v sobě ještě nějaký Pregnyl, ale když jsem udělala druhý test dneska, tak čárka zesílila… no koupila jsem mimo tyhle dva testy ještě jeden digitál, ale ten už opravdu nechám až n pondělí kdy mám testovat :-) No jsem už prostě taková povaha, chci mít vždy hned jasno a vytěžit z každé situace maximum :-) No jo, každý se musí v životě učit, pro mě to je trpělivost pro někoho zas jiné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.2.16 09:50

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jasně že chci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.2.16 09:57

@mikous 08 tak tady jsou, je to včera a předevčírem… dneska je témeř stejný, možná jen malilinko tmavší než ten včerejší, tak jsem ho nefotila:-) no uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.2.16 10:08

@mikous 08 no tak teda přece jenom jsem tam dala i ten dnešní :-)

Tak že dnes 9. den po KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.2.16 18:05

No to je krásný :potlesk: :pankac: :hug: mě dávala sestra v Genetu test a říkala až za 14 dní dřív to nemá cenu nemusí se to ukázat a ty už 7 den a tak pjekná druhá čárka a krásně sílí moc, moc gratuluju :palec: :palec:. A jinej těhu příznak nepocituješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.