IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
10.4.06 16:39

Stelli,díky mooooooc.Teď jenom vydržať :P :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.4.06 19:15

Leno , to je super!! Tak moc moc moc držím pěsti!!!!

http://bd.lilypie.com/X7TLp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
10.4.06 19:21

Leno, gratuluju a držím palce!

Všechny ostatní zdravím, jsem tu jen na skok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
10.4.06 19:50

Ahojky Leno,
držím palečky a určitě ti to vyjde. :lol: :lol:
Ty už v tom máš zkušenosti, tak určitě jo.

Lovely - já myslím, že tentokrát to tak dlouhý nebude. Těch pár dní v práci ještě zvládneš a pak pěkně v pohodičce … :lol: :lol:

Dario - Slovensko moc neznám ale snažím se - hlavně služebně ale i tak se chystám na slovenský ráj - je tam opravdu krásně, alespoň co jsem stačila vidět.

Jinak se mějte moc pěkně s hlavně pohodu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.4.06 20:22

Pozdrav

Ahojky holky moc Vám všem děkuji za přivítání…

Daria28 - Snažíme se také 3 roky a s pomocí lékařů od srpna 2005 v centru Gest v Praze. Ted jsme ve stádiu schvalování léků před 1.IVF+ICSI. Vybavili nás haldou papírů a informací a máme toho plnou hlavu. Nejvíc asi přemýšlíme nad volbou kolik embryjek pak transferovat chtějí to podepsat ještě před.....těžké rozhodování…Gest volí mezi 1-2 embryjky (3 až při neúspěších nebo u starších pacientek 35 let)

Moc akorát nerozumím těm „protokolům“ to s náma doktorka moc zatím neřešila?!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
11.4.06 08:20

Krásné typicky jarní ráno!
Tady přes noc napadlo 10 čísel sněhu a pořád statečně chumelí, to už si z nás tam nahoře dělají srandu!!! :evil: A já do toho musím vylízt, jdu na kontrolu s tlakem, nějak mě poslední dobou zlobí…
Tak ať to berunky všechno zvládáte! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
11.4.06 09:02

Hezký ráno,tady chčije a chčije :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,udělaly se mi v puse pěkný afty,po celý tváři a pěkně to bolí,já mám taky furt něco :oops: :evil: :roll: :wink:
Jinak se cítím docela dobře akorát jsem unavená,to asi y toho,že to ye mě komečně spadlo :P ,tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
11.4.06 09:07

Hezký pošmourný den,
Leno gratuluju ti k embryjkům - pěkně polehávej, šetři se a hýčkej je.
Dlouho jsem tu nebyla- v rychlosti jsem to pročetla a snad mi nic dalšího zá:,–(ního neuniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 12:39

Ahoj holčičky, krásný den vám přeji,
Leno tak už to máš za sebou, to se máš, určitě se ti krásně mimísci uhnízděj, když jsou to takový siláci a vydrželi 6 dní. Já ani nevím jestli jsem měla prodlouženou kultivaci, na punkci jsem byla v úterý a zamražovali údajně v sobotu. A po manžovi tam chtěli hned na ruku 7000,– za ICSI ale za prodlouženou kultivaci nic, tak jí asi nemám. :? :cry: :x
Já už mám dojem, že se ET snad nedočkám. Teď o víkendu mě zase chytl pěkný strašák, že to nevyjde a úplně jsem se z toho hroutila. Přitom vím, že musím být co nejvíc v poho.
Inkah moc držím palečky, aby to napodruhé vyšlo :wink: :D :! A jak ti je už se cítíš na další pokus :?: :?:
Lovely, to je hodně dlouhý protokol, tak ať je všechno OK. :lol:
Hanahh co ty a mimísek :?: :?: Habi

• Citovat
  • Upravit
1993
11.4.06 13:35

Ahoj Habi,
já teda nevím,jak jsi to s tou prodlouženou kultivací měla ty, ale myslím, že když je zamražují kvůli OHSS /i když se kultivuje dýl/ tak se to neplatí… ani mražení. To mi tak nějak myslím vysvětloval můj dr., protože mi taky hrozila hyperstimulace, ale naštěstí byla jen v lehké formě. Neboj, dočkáš se!!! Určitě brzy - jak nejdřív to půjde dohromady s tvým zdravím…
Já se mám dobře, ale jsem bláznivá, pořád se sleduju. Vyděsil mě možností zamlknutí těhu kvůli vysokému hormonu LH (prý je to v těchto případech častější), tak jsem trochu nesvá. Na UZ jdu příští úterý (7+4tt).
Jenže ten horm. profil mi brali jen jednou, někdy před rokem, takže vůbec nevím, jestli ho ještě mám nebo nemám vysokej.....
No nic, mějte se hezky a dávejte na sebe pozor!!
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 14:01

Hani, to mi chceš říct, že bych měla prodlouženou kultivaci kvůli OHSS zadarmo? To by bylo ale krásné :lol: :lol: Mě brali vajčka v úterý a já nevím jestli hned ten den to dávají v laborce dohromdy se spermijkama. Jestli jo, tak by mi kultivace vycházela opravdu na 5 dní do té soboty. 8O 8O No a v papírech, co manža předával v Pronatalu jsme prodlouženou kultivaci měli zaškrtnutou.
Hani s tím zvýšeným hormonem vůbec nevím o co jde, ale určitě to bude dobré, hlavu si s tím nedělej, je to jen zbytečný stres pro tebe i pro mimíska. :! :! :x UTZ bude určitě v pohodě.
No a já si jdu dál nějak krátit ty dny před ET. Škoda, že není ještě trochu lepší počasí, ať je veseleji. Že bych si něco hezkého koupila?
 Habi

• Citovat
  • Upravit
2446
11.4.06 15:28

Ahoj Habi,já jsem v podstatě celý den prospala,tak nějak :evil:
Já si taky myslím,že u vás byla prodloužená kultivace a pak zamražení : :lol: ,ty se máš ,vy máte mrazáčky :wink: ,já se teď musím modlit aby semi uchytili,lumpové 8O
Hanni,pak dej vědět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
11.4.06 15:40

Habi a kdy jdeš na ET :?: :?: :?: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.06 16:29

Ahoj Leno, jen lež ať je tělíčkov v klidu a mimísci zatím taky :o :D
Já jen nevím kolik jich rozmrazí, jestli jen ty 2 nebo všechny a zase ten zbytek zpět zamrazí. U toho bych měla strach, že mi zase nějací mrazáčkové ubydou. :cry: :?
Na ET půjdu po mršce, kterou mám mít někdy na záčátku května. Tak to vidím kolem půlky května. Přijde mi to jako celá věčnost. :? 8O 8O
Tak jsem si aspoň na všechny víkendy něco naplánovala, aby mi to rychle uteklo :D :D
To je jedno Leno, že nemáš mrazáčky,ty už u tebe nebudou potřeba :! :roll: :roll: A jak ti teď je? Nebolí tě břicho?
 Habi

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.4.06 16:32

Habi ,břicho mi bolí ,tak jako kdybych týden dělala v kuse sklapovačky :evil: :oops: ,nebudu se přihlašovat,dcerunka mi dýchá na záda :cry: :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová