IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
6.4.06 16:19

Hanni,

každý to dělá asi jinak. Mě v Caru dali Pin kod a když jsem tam třeba volala, tak jsem ho nahlásila a bylo to. Zase nejsme pražský, tak to bych se tam musela nacestovat pokaždý, kdybych se na něco chtěla zeptat nebo tak.

Jinak vám taky přeji krásný den!!! At už je teplo a svítí sluníčkoooo!!!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.4.06 16:27

Inko ,
kontrola Ti dopadne určitě dobře!!!! :D :D :D No mě se taky občas nechce do školy akórt když mám třeba depresi ze všeho !!!! Ale pak si zas řeknu, že aspon na to pořád tolik nemyslim a mám i jiné starosti. A to je dobře!!!
Aspon na chvíli zapomeneš…

Koukám, že jsme stejný den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
6.4.06 18:58

Ahojkýýýý!
Holky, mě třeba v „mém“ CARu skoro nakázali, že musím volat ohledně embryjek. Abych věděla, jak se vyvíjejí a kdy bude ET. Taky jsem si před odběrem naplánovala PK i AH, ale díky manžovo opravdu špatným spermijkám se oplodnilo strašně málo vajíček a 3.den po OPU bylo už jen jedno jediný embryjko, tak na nějakou PK nebylo ani pomyšlení. (Už jsem to tu psala, tak těm „starším“, co můj příběh znají, se omlouvám).
Mili , jestli máš pocit, že ten KET nevyjde, pak je to myslím na dobré cestě. Já byla vloni v létě přesvědčená o úspěchu, dali mi 2 krásně se vyvíjející embryjka (víc jsme jich ani neměli), sliznice ukázková, na imunitu jsem zobala prednison, prostě všechno bylo ok… a nic. Napodruhé zbylo jen to jedno jediný, to jsem i přemýšlela, že bych ten pokus vzdala, aspoň by se mi nepočítal pokus, kdyby nedošlo k ET. Ani embryoložka tomu moc nevěřila - to teda nepodpořilo, ale na druhou stranu jsem byla ráda, že s námi jednají na rovinu a neslibujou hory doly jen aby z nás dostali peníze. Ale šli jsme do toho a ani trošku nevěřili… a je z toho kluk jako buk! Snad to u tebe dopadne taky tak! :wink:
Stelííí , zdravím, ten můj chlapík taky kope jak vzteklej, dokonce i do tatínka a vůbec do všech, kdo si chce sáhnout. Až je mi to někdy nepříjemný a ukecávám ho, ať dá chvíli pokoj.
Míšo , tfuj tfuj tfuj na cestu a ať se ti tam líbí! A hlavně - ať to splní účel!!! :wink:
Holčičky, hezky odpočívejte, papejte vitamínky a poctivě píchejte ty hormony, ať máme ten seznámek brzy co „nejtěhulkovatější“! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
6.4.06 19:01

** Snažilky:
Daria: 1.IVF 1/06), Gyncentrum OV, 28let
Habi: 1.IVF (3/2006, Pronatal+Meda), 27 let
Inka: 1.IVF 3/2006 REPROMEDA, 26 let
Irja: 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let
IvKo: 1. IVF 1/2006 CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let
Lena: 1.IVF (4/2006 Meda-Pronatal), 36 let
Lovely: 1.IVF(IVF inst. Plzeň)31 let
Milil: 1.IVF+ICSI, Iscare, 24 let
Míša: 1. IVF + 1. KET, CAR Zlín, 04/2006 lázně, 31 let
Sutka: 3.IVF, 04/2006, CAR Praha, 38 let Šelmina: 1.IVF (5/2006, ISCARE), 30 let
Vlaďka: 1.IVF (2/2006 UNICA), 28let
**Zuzajda:
4.IUI, 1IVF+ICSI (05-06/2006, Gest), 28 let

** Těhulky:
Barbánek: 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), chlapeček, TP 29.7. 2006, 27 let
Helli: 1.IVF (11/2005 IVF inst.Plzeň), 2 mimi (Lukášek a Nikolka), TP 14.8.2006, 29 let
Stella: 1. IVF ET 7.11 2005 CAR Motol, chlapeček (Sebastian), TP 29.7.2006, 39 let
Welinka: přirozeně, TP 8.11.2006, 23 let
**Zuzi:
1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal, 2mimi (Samuel a Nikolka), TP 3.7.2006, 28 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.4.06 19:06

Ahoj Barbánku ,
děkuji za povzbuzení, snad nám to taky dopadne dobře jako vám!!!! :D :D :D A jak se jinak cítíš? Je u Tebe tedy u vás vše ok? :D :D :D
Vidim, že si holky už připsala. Snad se taky za chvíli sesunem dolů, k vám těhulkám!!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
6.4.06 19:17

Holkýýýýýý , kde jste????
Tak jsem tu asi sama :( :( :(
Večer se budu dívat na Ordinaci, už se na ni moc těším!!! :D :D :D
Taky se na ni dívate? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 19:57

Někdo se ptal na kopřivový čaj, já myslím, že je jedno jestli je sypaný, nebo v sáčku, „fajnšmekrům“ vadí, že pijou i ten papírový odvar, já to ale na chuti nepoznám a je to rychlejší a praktičtější. :lol: :lol: :lol:

Taky sleduju Ordinaci, minule když jsem byla na punkci, a probírala se z narkozy, tak jsem slyšela, jak se doktoři na sále o tom baví, že to je fakt dobrý seriál, ze života, zrovna probírali, jak rodila ta „přírodovědkyně“ dvojčátka a jedna holčička umřela při porodu :cry: to bylo smutné :cry:

Tak se s váma loučím, jdu se zavrtat do postele, ale ještě si zobnu Prednison a něco sním :P :D :D :D

Daria

• Citovat
  • Upravit
307
6.4.06 20:06

Ordinace je super!!!
Ze začátku jsem na ni nedívala, ale ted si nenechám ujít jediný díl :D :D :D

Holky, přeji vám všem krásnou dobrou noc!!! :D :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.4.06 20:08

Snažilka do party

Ahojky holky - snažilky i těhulky,

ráda bych rozšířila vaší skupinu…přelom 05-06/2006 mě čeká 1.IVF+ISCI, mám za sebou 4 neúspěšné IUI. Je mi 28 let, vdaná …a zatím se pokouším o prvního mimíska. Od 08/2005 se léčím v
centru Gest Praha.

Zuzajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.4.06 06:35

Ahojky Zuzi,
moc Tě zdravííím!!! :D :D :D
Určitě se k nám přidej, jestli chceš. Všechny tady máme podobné problémy.
Nebyla jsi už taky i v jiné diskuzi?Mám pocit, že Tvoje jméno odněkud znám nebo to bude asi schoda jmen respektive nike.

Krásný den přeji všem!!!! :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.4.06 06:36

Pardon - shoda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
7.4.06 09:17

Dobré ránko holkýýý :D

Barbánku díky za dopsání do sesnámku :D

Zuzajda - jasně že se přidej :D :D

Včera u zubáka jsem strávila skoro 2 a půl hodiny, z toho přes hoďku na křesle :roll: Pěkně nadával na mého býv. zubaře a na jeho fušerskou práci :x Zub mi nakonec zachránil, trhat se naštěstí nebude muset, bude mi ho dodělávat silikonem, ale budu o 15 stoveček lehčí.

Daria - já měla 1 měsíc dávku Prednisonu 1× denně a po měsíci mám 1/2 tablety denně do odvolání. Naštěstí mi po něm špatně není, jen jsem hrozně uzívaná 8O a dopoledne mám co dělat, abych udržela oči :D Blbě mi je z těch ATB co mám teď na tu ureoplazmu jako Mili.

Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
7.4.06 09:58

Ahojky,
Zuzajdo , vítej mezi námi :lol:

Já jedu za hodinku na UTZ, tak doufám, že bude vše OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.06 10:13

Ahoj Zuzajdo,
vítej mezi námi. Jak dlouho už se snažíte? My 3 roky (teď na jaře to jsou přesně, a oficiálně :lol: už 3 roky :cry: ).

Dneska máme krásný sluníčkový den, takže žádné chmury.. :lol:

Budeme hodně pracovat a máme i nějaké „vyjížďky“, koupím si ve městě dobré vínečko a večír si dáme do nosu :lol: :lol: (samozřejmě jen my, co můžem!!) Přesně takhle jsme se navzájem dobíraly s holkama v jiné diskuzi, aby taky těhulky mohly někdy snažilkám závidět, jak si užíváme, že jo??? Jinak stejně ale závidím těhulkám a hned bych s nima měnila :D :P :P :P

Daria

• Citovat
  • Upravit
2446
7.4.06 10:41

Ahoj holky,vítám novou tvářičku :lol: ,jen ať je nás víc,hlavně pak v tom dobrém výsledku :lol:
Dnes je mi zase o trochu líp :P ,nr že bych si vyskakovala ,to ne ,ale je to lepší :wink: .Břicho mi asi jen tak nesplaskne ,už si děláme doma srandu,že bych měla začít nosit těhu oblečky :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: .Holky jak jste to měly vy :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová