Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Zuzajdo , tak už jsi naše! ![]()
Dario , děláš mi pěkný chutě, vínečko já ráda, i teď si občas dám, ale jen tak 2 deci jednou za 14 dní. V „chytré“ literatuře jsem vyčetla, že od druhého trimestru dvojka červeného prospěje. Tedy občas, ne každý den
. Problém ale budu mít teď o víkendu, jedeme do Znojma do sklípku, budu tam slintat jak bernardýn. Jede nás 10 a všichni v párech, tak jsem nechtěla manžílka nechávat samotnýho. Snad to nějak přežiju…
Mějte se, berunky! ![]()
Ahoj holky!
ZUZAJDO!Vitam Te mezi nama
![]()
LENI!Ja mela brisko jak v 5 mesici asi do 10 dne od punkce,pak uz trochu povolilo
MILI!Ja mela parkrat ledvinovou koliku,musela jsem pit hektolitry urologickeho caje a od te doby se na nejaky bylinkovy caj nemuzu pudivat
Leno , tak já těhu kalhoty teď nosím.
Ale ono není poznat, že jsou těhu. Jsou na provázek a pas je volnější, takže se pak dají povolovat. Mám je od kamarádky.
Ale neměla jsem hyperstimulační syndrom, jen mi nebylo příjemné nosit své obvyklé rifle, vzala jsem si radši sukni. A při stimulaci mě pobolívalo břicho jako při OVU - ale víc.
Lovely , kontrola dopadla dobře, UTZ mi teda nakonec nedělali, ale hcg je úplně na nule. Jsme domluvení, že až se na to budu cítit, tak přijdu a udělají mi stimulační protokol a dají eskymáčky…
Příští týden se budu objednávat ke svému gynekologovi na pravidelnou prohlídku, mám žádanku na hematologii, tak uvidím, jestli na něco přijdou. V CARu mi dělali trombofilní mutace a jsou negativní. Já teda stejně nevím, co to je
. A v pondělí jsem objednaná na rehabilitaci, začnu chodit na Mojžíšovou, tak mi doktor předepíše cviky, ve středu jdu přímo za rehabkou, která se Mojžíšovou zabývá…
V pondělí se vracím do práce, mám toho docela dost…
Ale aspoň nebudu myslet na blbosti, že jo?
Co vy ostatní, jak se máte?
Inkah!
Presne tak,kdyz jses dost zamestnana tak brzo prijdes na jine myslenky ![]()
Jinak jsem rada,ze jsi v poradku
![]()
Inko,taky jsem ráda ,že jsi v pořádku ![]()
Lovely tak už jsem v klidu,říkala jsem si .že to snad není normální ,jsem taky jak v pátým měsíci ![]()
Zítra budu volat kolik nám zbylo mímísků
![]()
Ahoj holky
![]()
Inko , jsem moc ráda, že jsi v pořádku!!!!
![]()
Ted si dej určitě pauzu, mysli na něco jiného a za chvíli to zkuste znovu po testech
!!!
Leni , jak se cítíš? Snad už bříško tolik nebolí
A jdete určitě v pondělí na ET? Já jen, abych věděla kdy mám na Tebe myslet!!!
![]()
Lovi , aha tak proto, to se Ti ani nedivím, že je nepiješ. Ale třeba za čas Tě to přejde
A už je kolika zahnaná? ![]()
Barbánku , sklípek Ti zavidím a nějaké dobré vínko bych si dala také
Hezky si to tam užijte a opatruj se!!!!Těhulko!!!!
![]()
Dari,Šelmi,Zuzi, zdravím vás!!! Jak se máte??? ![]()
Dneska je opravdu moc hezky, doufám, že to už vydrží!!!!
![]()
Mili,cítím se už mnohem líp,vždycky vstanu s elánem ,že mi už nic není ,ale pak za dvě tři hoďky mě to skolí zase do postele
,vypadá to ,že určitě v pondělí si jdeme pro mimča ,zatím je vše tak jak má být
,ale jak jsem říkala,doufám,že do té doby alespoň trochu splasknu
![]()
Leni,
tak to jsem ráda, hlavně ještě odpočívej a uvidíš, že do pondělí Ti bude lépe
A můžu se Tě zeptat kolik si budete zavádět embrijek?
My jsme měli dvě, ale vím, že někdo si třeba nechá jen jedno nebo i tři.
Určitě na Tebe budu v pondělí myslet!!! V kolik jedete? Odpoledne nebo dopoledne? ![]()
LENI!
Ted si muzes predstavit,jak za tech 5 mesicu budes vypadat
![]()
Ja se do niceho nevesla,ale ted uz to nebude takovy problem,je teplo a satecku mam dost ![]()
MILI!
To bylo asi pred 17 lety
![]()
Tak to ja si tam necham dat 3
,predtim se mi chytlo jenom jedno,takze s tech trech by se mohla chytit dve,teda jestli jich vubec tolik budeme mit ![]()
Lovi ,
aha já myslela, že si ji měla nějak ted, tak to je dobře, že už to je dlouho ![]()
Máš hezký metříček!!!!
![]()
Holky a vám v Caru nabídnou, kolik si jich můžete zavést? Vím, že nejvíc můžeš 3. Ale nás se teda mě vůbec neptali a dali mi rovnou 2.
Ale asi proto, že nám zbyly „jen“ 4. A dvě zmrazili.
Já vám tak zavidim, které vás v nejbližší době čeká ET!!!
Já si musim ještě počkat ![]()
Mili , mě se ptali, kolik jich chceme a dohodli jsme se na dvou. Tři nedoporučují kvůli možnému riziku trojčat a jedno by se zase nemuselo uchytit. Takže jsme se domluvili na dvou a já se hrozně těšila na dvojčátka… Tak třeba příště…
Holky, s tím počtem je to strašně složitý, kdyby se dalo poznat, kolik se jich chytne, co?
Já měla napoprvý 2, ale dvojčata jsem nechtěla. Ale měli jsme jen 2 embryjka a nemělo cenu jedno zamrazovat. A podruhý jsme neměli žádný dilema, snad jen jestli to vůbec má cenu. Ale byla tam se mnou holčina na KETu a dávali jí 4(!) mrazáčky a čeká jedno mimčo. Jo, kdyby měl člověk záruku, že jedno se chytne, tak si jich nechá dát třeba 10…
ahojky všichni
![]()
tak se zase jednou hlásím. Byla jsem na služebce na Slovensku tak nebyla možnost se na Vás sem přijít podívat. Nějak nestíhám.¨Všechny zdravím.
Leni, blahopřeju k 8 - to je super
![]()