IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6153
7.4.06 10:43

Ahojky!
Zuzajdo , tak už jsi naše! :lol:
Dario , děláš mi pěkný chutě, vínečko já ráda, i teď si občas dám, ale jen tak 2 deci jednou za 14 dní. V „chytré“ literatuře jsem vyčetla, že od druhého trimestru dvojka červeného prospěje. Tedy občas, ne každý den :lol: . Problém ale budu mít teď o víkendu, jedeme do Znojma do sklípku, budu tam slintat jak bernardýn. Jede nás 10 a všichni v párech, tak jsem nechtěla manžílka nechávat samotnýho. Snad to nějak přežiju…
Mějte se, berunky! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.4.06 13:34

Ahoj holky!
ZUZAJDO!Vitam Te mezi nama :D :D :D :D
LENI!Ja mela brisko jak v 5 mesici asi do 10 dne od punkce,pak uz trochu povolilo
MILI!Ja mela parkrat ledvinovou koliku,musela jsem pit hektolitry urologickeho caje a od te doby se na nejaky bylinkovy caj nemuzu pudivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.4.06 13:47

INKAH!Je vsechno v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
7.4.06 14:12

Leno , tak já těhu kalhoty teď nosím. :oops: Ale ono není poznat, že jsou těhu. Jsou na provázek a pas je volnější, takže se pak dají povolovat. Mám je od kamarádky.
Ale neměla jsem hyperstimulační syndrom, jen mi nebylo příjemné nosit své obvyklé rifle, vzala jsem si radši sukni. A při stimulaci mě pobolívalo břicho jako při OVU - ale víc.

Lovely , kontrola dopadla dobře, UTZ mi teda nakonec nedělali, ale hcg je úplně na nule. Jsme domluvení, že až se na to budu cítit, tak přijdu a udělají mi stimulační protokol a dají eskymáčky…
Příští týden se budu objednávat ke svému gynekologovi na pravidelnou prohlídku, mám žádanku na hematologii, tak uvidím, jestli na něco přijdou. V CARu mi dělali trombofilní mutace a jsou negativní. Já teda stejně nevím, co to je :oops: . A v pondělí jsem objednaná na rehabilitaci, začnu chodit na Mojžíšovou, tak mi doktor předepíše cviky, ve středu jdu přímo za rehabkou, která se Mojžíšovou zabývá…
V pondělí se vracím do práce, mám toho docela dost… :lol: Ale aspoň nebudu myslet na blbosti, že jo?

Co vy ostatní, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.4.06 14:17

Inkah!
Presne tak,kdyz jses dost zamestnana tak brzo prijdes na jine myslenky :wink:
Jinak jsem rada,ze jsi v poradku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
7.4.06 14:36

Inko,taky jsem ráda ,že jsi v pořádku :lol:
Lovely tak už jsem v klidu,říkala jsem si .že to snad není normální ,jsem taky jak v pátým měsíci 8O
Zítra budu volat kolik nám zbylo mímísků :lol: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.4.06 14:37

Ahoj holky :D :D :D
Inko , jsem moc ráda, že jsi v pořádku!!!! :D :D :D
Ted si dej určitě pauzu, mysli na něco jiného a za chvíli to zkuste znovu po testech :D :D :D !!!

Leni , jak se cítíš? Snad už bříško tolik nebolí :D A jdete určitě v pondělí na ET? Já jen, abych věděla kdy mám na Tebe myslet!!! :D :D :D

Lovi , aha tak proto, to se Ti ani nedivím, že je nepiješ. Ale třeba za čas Tě to přejde :D A už je kolika zahnaná? :D

Barbánku , sklípek Ti zavidím a nějaké dobré vínko bych si dala také :D Hezky si to tam užijte a opatruj se!!!!Těhulko!!!! :D :D :D :D :D

Dari,Šelmi,Zuzi, zdravím vás!!! Jak se máte??? :D
Dneska je opravdu moc hezky, doufám, že to už vydrží!!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
7.4.06 14:40

Mili,cítím se už mnohem líp,vždycky vstanu s elánem ,že mi už nic není ,ale pak za dvě tři hoďky mě to skolí zase do postele :evil: ,vypadá to ,že určitě v pondělí si jdeme pro mimča ,zatím je vše tak jak má být :P :lol: ,ale jak jsem říkala,doufám,že do té doby alespoň trochu splasknu :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.4.06 14:45

Leni,
tak to jsem ráda, hlavně ještě odpočívej a uvidíš, že do pondělí Ti bude lépe :D :D :D A můžu se Tě zeptat kolik si budete zavádět embrijek?
My jsme měli dvě, ale vím, že někdo si třeba nechá jen jedno nebo i tři.
Určitě na Tebe budu v pondělí myslet!!! V kolik jedete? Odpoledne nebo dopoledne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.4.06 14:47

LENI!
Ted si muzes predstavit,jak za tech 5 mesicu budes vypadat :wink: :lol:
Ja se do niceho nevesla,ale ted uz to nebude takovy problem,je teplo a satecku mam dost :D
MILI!
To bylo asi pred 17 lety :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
7.4.06 14:50

Tak to ja si tam necham dat 3 :twisted: ,predtim se mi chytlo jenom jedno,takze s tech trech by se mohla chytit dve,teda jestli jich vubec tolik budeme mit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
7.4.06 15:27

Lovi ,
aha já myslela, že si ji měla nějak ted, tak to je dobře, že už to je dlouho :D
Máš hezký metříček!!!! :D :D :D :D

Holky a vám v Caru nabídnou, kolik si jich můžete zavést? Vím, že nejvíc můžeš 3. Ale nás se teda mě vůbec neptali a dali mi rovnou 2.
Ale asi proto, že nám zbyly „jen“ 4. A dvě zmrazili.
Já vám tak zavidim, které vás v nejbližší době čeká ET!!!
Já si musim ještě počkat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
7.4.06 15:59

Mili , mě se ptali, kolik jich chceme a dohodli jsme se na dvou. Tři nedoporučují kvůli možnému riziku trojčat a jedno by se zase nemuselo uchytit. Takže jsme se domluvili na dvou a já se hrozně těšila na dvojčátka… Tak třeba příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
7.4.06 16:37

Holky, s tím počtem je to strašně složitý, kdyby se dalo poznat, kolik se jich chytne, co? :lol: Já měla napoprvý 2, ale dvojčata jsem nechtěla. Ale měli jsme jen 2 embryjka a nemělo cenu jedno zamrazovat. A podruhý jsme neměli žádný dilema, snad jen jestli to vůbec má cenu. Ale byla tam se mnou holčina na KETu a dávali jí 4(!) mrazáčky a čeká jedno mimčo. Jo, kdyby měl člověk záruku, že jedno se chytne, tak si jich nechá dát třeba 10…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
7.4.06 20:30

ahojky všichni :lol: :lol:
tak se zase jednou hlásím. Byla jsem na služebce na Slovensku tak nebyla možnost se na Vás sem přijít podívat. Nějak nestíhám.¨Všechny zdravím.
Leni, blahopřeju k 8 - to je super :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová