Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to je jasne! ja si delala legraci… promin!
pak bys pomalu zalozila Klabzubovu jedenactku ![]()
Míšo
,no právě,už teď to bude hustý
,taková normální rodinka ![]()
Jinak Míšo ,lovely má pocit ,že je těhu,má příznaky ,ale má neprůchodný vaječníky
,tak jestli jí to vyjde,tak snad se začnu modlit
![]()
Holky ,tak já se s vámi pro dnešek loučím,zítra jdu na odběr ,tak pa pa pa
![]()
Leno, tak držím palečky ať je vše OK. Já už volala doktůrkovi, tak opravdu půjdu v tom květnu.
Ale já se dám zatím aspoň do pořádku a užiju si první měsíc teplého počasí někde na zahrádce u buřtíků.
![]()
Holky a který den cyklu se chodí na KET????
A berou se před tím nějaké léky
![]()
Ahoj Darjo, já si říkala, že jsi dlouho ne emiminku nebyla, moc mě mrzí, že ti to nevyšlo, ale neboj na podruhé už určitě jo. Jen už si nepamatuji , ty máš zmrzlíky nebo jdeš znova na celé IVF
![]()
Habi, ja uz nevim ktery den to bylo, ale asi podle toho jak mas vysokou sliznici… a berou se nejake prasky, prave na zvetseni… ale vic ti nepovim ![]()
ad KET uz jsee to jednou psala, u mne to bylo tak, ze mne pozvali na kontrolu asi 6-8? den cyklu( a ted fakt nevim presne kolikaty den cyklu) a dle velikosti folikulu ci sliznice ci ceho rozhodli kdy na KET - coz bylo cca kolem 16-18 dne - zalezi urcite na tvem homrnom, profilu a delce cyklu. zadne hormonalni pripravy neprobihali, soupli mrazacky, davala jsme si uterogestan a 14 dni cekala, zda-li to vyjde nebo ne…
A jak se maji nase tehulky? Fetus, Cami, Barbanek??? Uz k nam ani nezavitate…
Drzim vsem pesti a preji kraasne jaro Sutka
Ahoj Šelmi,
tak to máme trochu podobný problém… já už se na Ket chystám hodně dlouho, ale vždy to musím oddálit kvůli špatné kultivaci… dr. mi vždy najde pozitivní ureoplasma a kvůli nim na Ket nemůůůůžu
![]()
Ve čtvrtek jdu na po měsíci na kontrolu, tak snad mi už konečně řekne, že je vše ok!!!
![]()
Na Ket stejně půjdeme asi v červenci, tak budu muset jít ještě jednou na kultivaci, výsledky prý chtějí 14 dní staré, tak se modlim už ted, abych to už měla v pořadku!!!! Čekat už dál nechci ![]()
Ješte čekáme na výsledky genetiky a imuna. Počítám, že tak příští týden by už mohly být.
Leni, Tobě jsem napsala na diskuzi Iscare.
Jinak zdravím ostatní holky!!!!
![]()
No právě že my mražáčky nemáme. Měla jsem hodně folíků, ale nechtěla jsem vědět kolik přesně - to srovnávání mě děsně znervozňuje
ale pak zisk 8 oocytů (dost málo), 6 se oplodnilo, měli jsme prodlouženou kultivaci, AH + další nadstandarty, vše co nám nabídli, celkem nás to stálo necelých 20 tis. a zbyly mi právě ta dvě embryjka, která mi zavedli a kterým se u mě nelíbilo ![]()
Takže zase celé odznova. Ale asi budu mít jiné léky, možná i jiný protokol, nechám se překvapit. Dá se to přežít, akorát ta narkoza, a to ležení pak bylo asi nejhorší, kdyby člověk mohl po ET „žít normálně“, tak by to bylo lepší. Pořád jsem se pozorovala..
Daria
Ahoj Dari,
už jsi psala té holčině na mejla z 1.strany ? Myslím ohledně tech vitamínu?.
Já jsem znala taky jednu kamarádku, která taky tyhle výrobky preferuje a nedá na ně dopustit. Také nemohla otěhotnět, a prý ji pak pomohly.
Já jsem si od ní nechala poslat Chloremax- prý se používá na detoxikaci těla a Macu pro partnera. Myslim, že jsme platili kolem 1000,– takže to taky není zrovna levný
A ten Sele… mi taky doporučovala pro manžu. Ten jsme ale neměli.
Jestli pomohly nevím, ale prý je to vše přírodní, tak snad to neuškodí když už.
Ahoj Mili,
tak to jsme myslím psali té samé. Tuším, že se jmenuje Lucka, ale každopádně má e-mail mujmailaposta a něco - to si pamatuju. Taky jsem brala Chloremax!!! Ale žádné příznivé účinky to nemělo, neotěhotněla jsem, ale mám skvělou krev podle Dr, a vůbec jsem až moc zdravá, mám možná příliš silnou imunitu, která zahubí vše cizí a tudíž i embryjka, bojím se , že problém bude asi zde, proto taky mám Prednison na oslabení imunity, beru ho už od ledna, napřed při stimulaci na 1.IVF, a teď preventivně 3 měsíce před 2.IVF.
Jak jsi byla spokojená s vitamíny ty? Myslím trošku, že to je jen reklama. Například teď jsem měla kopřivovou kúru a jsem pročištěná nádherně, vlasy se lesknou, pleť čisťounká
a stálo to pár korun ![]()
Dari ,
tak to asi jo. Taky se jmenuje Lucka,takže to bude ta samá. Občas si s ní vyměnim mejla.
No na mě nějak zvlášt nepůsobil. Ze začátku mi bylo trošku špatně, ale to mi řikala, že se to stává. Myslim, že jsem ho brala 3× denně a musela jsem ho zapít asi litrem vody.
Jinak jsem si ho už nekoupila.
My ted čekáme na výsledky z imuna, takže ještě nevim jak na tom jsem.
A jakou jsi měla tu kopřivovou kuru? Jestli se můžu zeptat? Myslim, že by to bylo lepší.
A objednávalas ještě něco u ní?
LENI!!!!!!!
Tak si to zitra pekne uzi,a at to probehne vse v pohode
![]()
MISO!
Ja uz mam delsi dobu takove zvlastni pocity,jinak bych mela brzo zacit stimulovat
MiliL - to s tou ureopl. je teda děsný, co? Já ji měla asi před rokem ve stěrech a měla jsem 10 dní ATB, ale jen já. Pak jsem četla, že by měl být přeléčen i partner, jinak se to přenáší. Na gyndě mi dr. zas řekla, že to má 80% lidí a že ona by to nechala být
No a teď to tam mám zase.
Včera jsem vyfasovala taštičku léků na to. 14 dní ATB a pak týden ještě něco na doléčení a máme to brát oba a pak kontrola. Tak snad to bude OK, abysme IVF stihli příští měsíc
![]()
Daria - já si tě také pamatuji z diskuse Inseminace. Bohužel se tam hrozně dlouho nikomu otěhotnět nepodařilo
a postupně se přesouváme sem. Tímto zdravím Leonu ![]()
Šelmina
MiliL: kopřivový čaj normálně z lékárny, půl litru ráno na lačno a půl litru večer před usnutím. Občas jsem si ho dala i přes den.
Šelmi: u nás IUI už je pasé, Dr říkal, že s takovým spermiogramem jako má manžel je šance minimální, pro nás prý rovnou IVF, IUI je jen ztráta času
Takže teď nás čeká 2.IVF + ICSI + zase všechny nadstandarty, co nám nabídnou.
U nás je to trošku začarovaný kruh. Manžel je podnikatel a workoholik, pracuje i přes víkend - vliv na spermijky, zhoršily se od té doby (když byl ještě student, otěhotněla jsem normálně, ale bohužel to bylo zamlklé těhu). Aspoň že jsou penízky na IVF, ale zase kdyby méně pracoval- možná by to šlo přirozeně. Už jsem někdy z toho všeho zoufalá, teď zase tak maká, aby bylo na 2.IVF, je mi ho líto
![]()
U nás sněží, venku je „psota“
doma dobře
rychle někdo přispějte s pozitivní zprávičkou ![]()
Daria