IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.3.06 15:01

je mi to moc lito, Inkah, bud statecna, drzim palce, odpocin si a uvidis, ze to zas vyjde…

Vis casto si rikam, jaky je rozdil mezi nepovedenym ET ci IVF a potratem a popravde receno to zklamani je vzdy stejne, i kdyz je asi potrat trosku horsi, protoze mas uz vetsi nadeji pak to asi boli vic. Alespon v duchu te hladim a preji hodne sil
 Sutka

• Citovat
  • Upravit
131
30.3.06 15:07

Inkah, je mi to moc líto, vím co prožíváš, já jsem takto dopadla 19.3.2006. Od té doby jsem fakticky dost špatná, ale mám hodného manžela, který se fakt snaží, ale bečet bečím pořád. Musíme věřit, že příště to bude lepší. Doumlouvala jsi se s Dr. co teď?
 Leona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
30.3.06 15:34

Ahoj holky,
moc vám děkuju. Příští týden jdu na kontrolu. Vypadá to, že nebude nutná revize, tak to zkontrolují. Na příští pokud bychom tak mohli jít od příští MS, máme „eskymáčky“, tak bude jednodušší stimulace.
Ale já se na to momentálně psychicky vůbec necítím, vím, že to chce čas a teď se o tom ani nechci rozhodovat…
Myslela jsem si, že když už se embryo nebo embrya uchytí, tak je větší šance, že to bude v pořádku, stejně jsem měla strach, ale říkala jsem si, že když vyřešili genetický problém, tak to prostě musí dopadnout dobře. Nemůžeme pro to udělat vůbec nic ani doktoři pro to nemůžou nic udělat… Můžeme to jen zkoušet znovu a znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
30.3.06 17:05

Ahojky všem!

Inko , drž se !!!! Je mi to tak moc líto. Neumím si to vůbec představit. Buď hodně statečná! Ale jestli se ti chce třeba brečet, tak breč a breč, ať se ta bolest z tebe celá vyplaví a můžeš se zase těšit beze strachu na nový pokus!!

Hani , gratuluju k pecičce!! :wink:

Všem díky za gratulace! Jsem hrozně moc šťastná. Ale nejen kvůli párečku, hlavně se mi včera moc ulevilo, když už jsem nezávisle od třetího doktora slyšela, že jsou oba broučkové v pořádku. Sice jsem tomu celou dobu věřila, ale stejně to ve mně pořád hlodalo a měla jsem z toho noční můry.

Dario , dík za pochvalu městečka. Já bych v ošklivém nebydlela! :wink: Ba ne,pravda je spíš taková, že jsem pěkný pecivál. Narodila jsem se tu a od tý jsem se odtud nehnula. :roll: :lol: Jo a příště, až sem pojedete, dej předem vědět, pozvu vás třeba na kafe!! :wink:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
30.3.06 18:23

Ahoj holky,

tak jsem tak strašně smutná z toho, že ti to Inko nevyšlo. Moc mě to mrzí. Někdy je holt ta cesta k tomu vytouženému miminku trnitější, ale za ten výsledek to stejně stojí. Držím palce a věřím,že příště to URČITĚ vyjde.
Helli gratulejeme se ségrou k pěknému párečku :lol: :lol: :lol:
Leni, gratulujeme k báječným folíkům.Říkala jsem ségře, že jsi psala, že doktor již nespolupracuje s Pronatalem a nějak ji to vzalo.Chtěla by,aby ji ET dělali tam. Snažila jsem se ji uklidnit,že když tam má eskymáčky, že určitě budou. Nějak se jí do ISCARE nechce. Nevíš Zuzi, jestli jí to budou dělat i tak v Pronatale?
Lovely-přejeme,aby to byla pravda. To by bylo úžasný!!!! :D :D :D
Hani-blahopřejeme k tomu pulečkovi :lol: :lol: :lol:
Ségra má již odpojený vývod a všechny údaje se zlepšují :D :D Doufáme, že po víkendu už tu bude s námi. Na ET však nejdřív půjde v květunu. Prý ta rekonvalescence trvá déle.
Tak se mějte a hlavu vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.3.06 18:37

Inko.....co říct :?: Je mi to fakt moc líto :evil:
Habi neboj,udělají ti to tam zřejmě určitě v Pronatale,máš tam přece zmrzlíky :lol:
Inko a nezoufej :! DOUFEJ :! Posílám ti trochu síly na zotavenou,dobře to dopadne uvidíš :oops:
 Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.3.06 18:40

Leonko,trpělivost růže přináší,uvidíš taky se dočkáš :lol:
Teď jsem přijela z Podolí-kamarádka je těhotná a začala špinit a jelikož už 2× samovolně potratila ,tak měla strach :evil: ,ale naštěstí vše OK :lol: :P 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
30.3.06 18:42

inko, je mi hrozně líto jak to dopadlo :cry: :cry: Musíš být statečná a zkusit se z toho dostat.

Ségro od Habi - pozdravuj a ať pěkně odpočívá - květen je taky moc pěkný měsíc a za ten odpočinek to stojí

Heli - gratuluju k párečku. Jo, to je opravdu nádhera. Pokud by mi někdy vyšli dvojčátka tak bych to taky brala :wink: :lol: ale hlavní je, že jste všichni 3 v pořádku

Leno - to máš pěkně rychlý postup - už to máš opravdu za pár. :lol:

Lovely - překvapuješ. Dej vědět jak to dopadlo8)

Hanah - gratuluju - drž se a odpočívej:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
30.3.06 19:54

Ahoj Vladko,
a kdy se chystáte jít na Ket? My asi v červenci, teda jestli budou vysledky ok. Dřív nám to bohužel nevýjde.
Už se na něj tešim,ale na druhou stranu mám i strach, ale to určitě znáš.
Přeji hodně štestíčka, aby Ti dopadla vyšetření dobře :D :D :D

Inko: Také mi to je strašně moc líto, co se Ti stalo :cry: :cry: :cry: Příště Vám to už určitě vyjde!!!! :D :D :D Musíme věřit!!! :D Přeji Ti hodně štěstí a síly do dalšího snažení!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.06 20:06

Inko,
je mi to moc líto, taky jsem si to prožila..v březnu 2004. Někdy si říkám, že bych už byla máma kdyby to tehdy vyšlo..ale na druhou stranu jsem prožila spoustu pěkných věcí, které bych s miminkem asi neprožila.

ale stejně bych nejradši měla už to miminko!!! žádné super dovolené ani nic ho nenahradí. Rodina je pro mě nejdůležitější.

Já jsem měla IVF v lednu, a další připadá v úvahu v dubnu, musela jsem mít 3 měsíce pauzu (podle Dr z CARu), a nějak se mi natáhl cyklus a teď MS (druhá od ET) je zase už týden - ach jo!

Ahojte,
Daria

• Citovat
  • Upravit
1028
31.3.06 15:23

Ahoj holky!
Inkah!
je mi moc lito,ze to takhle dopadlo :cry:,ja uz to mam parkrat za sebou,ale hlavu vzhuru,nekdy to dopadnout musi :wink:
Leni a spol!
To by byl for,ze :?: :twisted: :lol:Me je uz tyden nevolno a je to cim dal horsi,udelalo se mi male brisko ktere nezatahnu ,pribrala jsem 2 kila a mohla bych spat den a noc.prsa mam nalita,ale neboli nejak.Takze podle stareho cyklu bych mela dostat MS 4.4.,tak si udelam radsi test,protoze nemocna nejsem a do prace chodim jenom 3 dny v tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.06 15:57

Tak jsem tu a podávám informace :oops: ,folíky rostou,mají 15,5 mm ,na pravý straně 4 ks a na druhý 8 ks ,prý vše v normě ,ba přímo předpisově 8O
Už jsem ale opravdu nafouklá jak balon ,tak už se těším na punkci :evil:
Tak lovely to by byl fakt gol,já bych tomu snad ani nevěřila-zázrak :lol:
 Lena

• Citovat
  • Upravit
755
31.3.06 16:24

Holky, děkuju za podporu.
Pokud nebude nutná revize (to se dozvím asi za týden na kontrole), tak můžeme jít na další pokus po první MS, ale nejsem si jistá, jestli se na to už budu cítit. No to teď nechci rozhodovat…

Chtěla jsem se vás zeptat, jak probíhá KET? Na začátku cyklu mi zase „uspí“ tvorbu vajíčka a zhruba uprostřed (v době OVU) udělají transfer rozmrazených embryí? Zbytek probíhá asi stejně jako po ET, že?

Děkuji, mějte se hezky, všem vám držím palce, aby to vyšlo.

Hannah , tobě jsem ještě nepogratulovala k srdíčku (?)… Moc ti to přeju, teď už to dopadne jenom dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
31.3.06 20:54

Ahoj Inko,
já jsem ješte na Ketu nebyla ale v nejbližší době se chystáme.
Myslim, že podle ultraz. se určí jestli bude Ket se stimulací nebo bez ní, podle toho jestli Ti sami dozrávaj vajíčka a pak ET. Já mám docela starost, aby to rozmražení vůbec přežila, máme „jen“ dvě embrijka. Ale snad ano. A kolik mražáčků máte vy?
Držim Ti moc palečky, aby Ti to vyšlo!!!! :) :) :)
Ale zdá se mi po mesíci je to moc krátká doba, možná bych počkala tak 3 měsíce, at si Tvoje tělo odpočine a nebere nový síly… Ale je to jen vaše rozhodnutí a taky podle toho jak se cítíš… Každopádně Ti přeji mooc mooooc štestíčka :D :D :D
A ješte se Te chci zeptat, jestli si byla taky na genetice nebo na imunu?
Možná by to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
31.3.06 21:26

Ahoj Mili ,
máme 4 eskymáčky. Budu mít nějakou jednodušší stimulaci, ze začátku cyklu bych si měla lepit nějaké náplasti, ale zatím jsem se o to víc nezajímala, neměla jsem na to sílu… Myslela jsem, že při KETu se vajíčka neodebírají a cyklus se upraví jen na transfer?
Protože to vypadá na samovolný potrat a pravděpodobně nebude nutná revize, tak můžeme jít do dalšího pokusu po 1. MS. Vím, že tělo bude připravené a jakoby „pohnojené“, jak se říká. Ale já se musím rozhodnout spíš podle psychického stavu a to mi asi bude ještě nějakou dobu trvat… Těžko říct, kdy dostanu MS. Když jsem byla po revizi, tak to bylo po šesti a pěti týdnech. Teď je to možná jakoby opožděná MS a já mám dlouhé cykly, takže uvidíme…
Dělali nám genetiku (kvůli té jsme šli na IVF a PGD), dělali nám spoustu testů, na některé se chci ještě příští týden zeptat. Včera paní doktorka hledala, kde by mohl být problém, ale všechno, co by to mohlo způsobovat, máme negativní. Takže můžeme jenom zkoušet dál :( Ale vlastně naštěstí můžeme zkoušet a máme ještě naději…

Taky ti přeju, aby to vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová