Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč myslíš, že to nebude stačit? Mně stačily dvě pera (i když poslední den ta dávka byla nižší, protože mi víc nezbylo, ale odsouhlasil to doktor).
Inka
Lovely a UTZ ti dělají ve Švýcarsku (jestli si zemi pamatuju správně)?
Inka
Ahojky,
tady je taky konečně krásné jaro. Nějak stále nestíhám, ale snažím se sem za váma přijít skoro každý den a přečíst si příspěvky, ať jsem alespoň trošku v obraze.
Nějak jsem se trošku víc pustila do práce ať to dám do kupy, než se pustím do dalšího pokusu a ten už určitě vyjde.
Nechce se mi spustit MS jsem už 31DC a stále nic
- to je u mě více méně normální. Jak to tak vypadá tak opět budu muset na injekci. ![]()
Leno, tak držím palce ať to vyjde.
zdravím Habi, ať tě už pustí domů, a hlavně ať už ti je líp ![]()
hezké ránko
,dneska jsem si trochu přivstala a tak hned nakukuju ![]()
Habi,doufám,že už si OK
![]()
Vledko,díky moc ,budeme si držet pěsti navzájem
![]()
Lovely ,pořád nějaký problém,co
![]()
Zdravím Zuzi a spol.a všechny maminy
![]()
Doufám,že dnes bude zase tak hezky
,včera jsem totiž uklidila zimní bundy,tak doufám,že je nebudu muset zase vytáhnout ![]()
Ahoj, jdu vás opět navštívit. Pročetla jsem všechny příspěvky za pár dní a chvilku mi to dalo.
Chci vám napsat, že jsem dnes testovala. V úterý jsem byla na ET a v úterý po 14 dnech jsem testla - mám tam dvě čárky… Jenom si myslím, že teď se začnu teprve bát - aby to bylo na krvi, na ultrazvuku, v pořádku…
Mějte se moc hezky, tady je zase mlhavo. Včera se ale vybralo a udělal se hezký den, tak doufám, že dnes to taky bude lepší.
Hanka
Jé Hani, tak to potichoučku gratuluji a přeji aby bylo vše OK ![]()
Ráda slyším takovéto zprávičky, protože mě za pár dní taky čeká stimulace ![]()
šelmina
ahoj holky vsechny zdravim!
Leno, tak uz jsi prihlasena?
Hannah, tak to je super! hlavne at to vyjde!!!!!
vsem preji pekny den!
Holky, v CAR mi řekli vy:,–(it prednison (brala jsem 1/2 denně) a ke Crinonu přidat ješte 2 Utrogestany. 1×denně tedy Utroš a 1× denně Crinone. Nějaký Utroš mám z minula, tak to jde. Neznáte to taky některá? Ale jistě to kombinovat jde, jsou to stejné účinné látky a jinak by mi to neřekli…
Hezký den všem!
Ahojky všem,
HABI- věřím,že už to nejhorší má za sebou a brzy ji tu budeme mít zpátky
Moc ji pozdravuju!
MÍŠA- lázně ti moc přeju a určitě ti to tam prospěje
Co může být lepšího než se nechat opečovávat,že jo! A vytoužené mimčo si pak taky rádo vybere krásnou a odpočatou maminku ![]()
LEONA-určitě se vyplatí vylepšit manželovi SPG a tvoje děložní sliznice(peřinka pro mimčo) je taky hodně důležitá
Takže s chutí do vitamínů a pak na IUI ![]()
LENA-doufám,že stimulaci zvládáš v pohodě(nemyslím jen po technické stránce
) a že se ti všechny komplikace vyhnou
Zítra jdeš myslím na kontrolu,ne? Tak aspoň uvidíš jak ti pěkně „raší folíci“ a za pár dní už z nich budou pořádné „kopačáky“ připravené na svůj životní výkop a branku
Tak se snaž(vím že jo) a na konci to bude pořádný GÓÓÓL!
Dej pak vědet ![]()
HANI-tak to ti k // tlusťoučkým moc GRATULUJU
![]()
Pevně jsem věřila,že rozšíříš tu dobrou statistiku Pronatalu
a už je to tady!Určitě bude vše O.K
Teď si myslím,že jediné překvápko bude jestli se ti do peřinky zavrtalo jedno nebo dvě mimča
Vadila by ti dvojčata?Tak se opatruj a dej nám brzo vědět,TĚHULKO ![]()
Já jdu dnes na kontrolu s těma mýma zlatíčkama
a pak pokud mi bude fajn,zkusím přikoupit další věci do výbavičky
Tak se tu mějte všechny moc fajn a já sem asi večer zase nakouknu,co máte nového ![]()
Pa pa Zuzi a spol.(26tt.)
Ahojda holky, děkuju vám všem za gratulace. Selmino, držím palečky atˇmáš na testu taky //.
Jsem ráda, že Habi už je líp, hyperstimuláku se u mně taky báli. Víc doktoři než já, ale naštěstí mě minul - prý byl jen 1. stupně, což je dobré.
4.4. jdu na kontrolu do Arlety, je to 21 dní po ET. Myslíte, že už bude dělat UZ nebo jen krev?
Mějte se moc hezky, přeju sluníčkový den…tady už se mlha trhá a sluníčko leze ven!
Inkah!
Ja stimuluji 225 jednotkami,mam 3 pera po 450 a jedno po 900 jednokach,k tomu jeste od 5 dne kazdy druhy den 75 jednotek k tomu,potrebuji davku pro kone
,na leky pri prvnim IVF jsem reagovala pomalu,mela jsem sice 22 foliku,ale rostli strasne pomalu.Uz pred tim jsem musela dokupovat leky,protoze na poslani z Cech nebyl cas.A pero Gonalu 900 stoji u nas v lekarne 26 tis. a tady bude jeste o neco drazsi ![]()
Jinak USG mi delaji tady,nasla jsem si 5 minut ode me soukromou kliniku,Takze uvidime jaky jsou doktori tam
Hannah , super zpráva! Mooooc gratuluju!
![]()
Máme další těhulku! Hurá!!!
Já mám taky strach, ale musíme tomu věřit a když tam miminka zůstaly, tak už tam musí těch 9 měsíců vydržet!
Mně brali krev a dělali UTZ hned druhý den po testu, hcg bylo a na UTZ zkontrolovali vaječníky a sliznici a bylo to OK. Další kontrolu mám v pátek. Tak si myslím, že ti UTZ budou dělat a už by mohlo být něco vidět
.
Inka
Lovely , strašně moc ti přeju, aby všechno proběhlo a dopadlo dobře! Posílám ti hodně štěstíčka!
Inka
Hannah!
Gratulujuuuuuu
,jestli to tak pujde dal,tak tu ze vsech snazilek budou tehulky
![]()
Inkah!
Dekuji!Vcera jsem byla v nemocnici vyzvednout partnera a vedle je poradna pro maminky,a celou dobu co jsem tam cekala se to miminkami jenom hemzilo,ten muj se tim nakazil a ted chce dvojcatka
![]()