IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
27.3.06 11:32

Ahoj Holky,

LENO-taky doufám,že bude Habi co nejdříve v pořádku,ale nedá se to takto dopředu říct. Až si půjde pro „eskymáčky“ tak už nebude muset podstupovat hormonální léčbu,maximálně pokud je potřeba tak se podpoří růst děložní sliznice :D

HELLI-nějak mi asi uniklo,že už znáš pohlaví obou svých zlatíček :D Alespoň podle seznámku to tak vypadá :wink: Takže ti dodatečně gratuluju k Lukáškovi a Nikolce :lol: a přeju jim i tobě, ať se u tebe „upečou“ pěkně do zlatova :wink:

Mějte se všechny krásně :D Pa Zuzi a spol.(26tt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.3.06 11:34

barbanku diky moc!
tady uz trochu taky leze slunicko, asi to co nam poslala Helli!
diky moc!
jo, tak do lazni jedu uz pristi patek!!!!! trochu me to zaskocilo!
ale uz to fakt potrebuju! je to do Klimkovic, byla tam kamoska a pry by tam hned jela znovu, ze pry me budou opecovavat! :)
takze tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
27.3.06 11:58

Ahoj holky,
tak u nás taky vykouklo sluníčko, ale teď možná zase zalezlo za mráčky, nicméně už je jaro ve vzduchu a je hned lepší nálada!

Míšo , na Klimkovice jsem slyšela jen samou chválu, pěkně si to tam užij a odpočiň si. Asi už jsi to psala, ale můžu se zeptat, proč tam jedeš? A na jak dlouho?

Mějte se všechny krásně

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.3.06 12:20

Míšo , to je teda rychlost!!! To jsem nečekala! Takhle na jaře to musí být v lázních super,moc ti to přeju!!!

Zuzi , díky! Víš, ona ta holčička pořád není úplně 100%-ní. Ale dr.mi minule na genet. UTZ už potřetí řekl, že si myslí, že to je (tentokrát se sice otočila, ale pro změnu měla mezi nožičkama pupeční šňůru, stydlivka jedna :roll: ), tak už to tak s manžílkem prostě bereme. I tak nějak vnitřně cítím, že to tak je. Teď ve středu mě čeká zase velkej UTZ, tentokrát u jinýho dr., tak uvidíme, co nám řekne ten. :wink:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
27.3.06 12:41

Snažilky:
Habi : 1.IVF (3/2006, Pronatal+Meda), 27 let
Irja : 2.IVF (1. ISCARE 1998, 2. Pronatal 2/2006), 32 let
IvKo : 1. IVF 1/2006 CAR Zlín, teď pauza před KET, 27 let
Lena : 1.IVF (4/2006 Meda-Pronatal), 36 let
Lovely :1.IVF(IVF inst. Plzeň)31 let
Míša : 1. IVF + 1. KET, CAR Zlín, 31 let
Sutka : 3.IVF, 04/2006, CAR Praha, 38 let
Vlaďka :1.IVF (2/2006 UNICA)28let

Těhulky:
Barbánek : 2.IVF+ICSI (11/05, ART ČB), chlapeček, TP 29.7. 2006, 27 let
Helli : 1.IVF (11/2005 IVF inst.Plzeň), 2 mimi (Lukášek a Nikolka), TP 14.8.2006, 29 let
Inka : 1.IVF 3/2006 REPROMEDA, 26 let, TP 22.11.2006
Stella : 1. IVF ET 7.11 2005 CAR Motol, chlapeček (Sebastian), TP 29.7.2006, 39 let
Welinka : přirozeně, TP 8.11.2006, 23 let
Zuzi : 1.IVF (10/2005 ICSI,Pronatal, 2mimi (Samuel a Nikolka), TP 3.7.2006,28 let

I ja všechny zdravím, těhulkám přeji hodně zdraví, snažilkám hodně sil a optimismu a lázeňským „povalečům“ trošilinku závidím- užij si krásně lázně, budeš mít nádherné počasí.
A jak se vede Welince? Ta nám dala na frak, co/ale moc ji to přeji a navíc prolomila dlouhou zimu radostnou zprávou/?Tak třeba se takový zázrak stane i u někoho z nás… Já čekám na schválení RL a pak hurá do toho ( alespon se budu moci vymlouvat, že mám břicho, protože jsem těhotná a ne tlustá:-))), hubnout se mi teda fakt nedaří…
tak ahoj a hezký den všem a Habi ať je líp
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.06 13:39

Ahojky holky,všechny zdravím :lol: :lol: :lol:
Míšo , no tak konečně hurááááá :! :! :wink: Člověk furt čeká a čeká a pak se divíme ,že už je to tady :wink: ,jsem na tom podobně 8O
Zdravím Habi ,posílám pozdrav do nemocnice :P 8) :lol:
Sutko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,taky jsem si myslela ,že se budu vymlouvat na břicho ze stimulace,ale zatím to vypadá,že je pořád to moje tlustý,asi tam mám víc prostoru :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Je tu kráááááásně ,svítí nádherně sluničko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dnes jsem byla na odběru krve na předoperační ,mám za s sebou 4 injekci a musím říct ,že už mi to ani nepřijde,že si něco píchám :lol: 8O ,občas cítím vaječníky ,ale to tak asi má být ,alespoň doufám ,jinak nic zvláštního nepociťuju,ve středu jdu na kontrolní ultrazvuk -první ,tak uvidíme ,doufám,že moje tělo reaguje tak ,jak má 8O :wink:
nepřihlášená Lena

• Citovat
  • Upravit
234
27.3.06 14:04

Ahoj holky, dneska je tak krásně. Kéž by to už vydrželo.
Teď jsem zrovna mluvila se ségrou po telefonu a četla jí Vaše zprávičky. Moc Vám všem děkuje a všechny a všechny vaše dětičky pozdravuje. Dnes je jí o něco lépe, tak už to snad půjde k lepšímu. Ten týden tam ale ještě bude.
Míše mám vyřídit ať se jí moc líbí v lázních, ať si pořádně odpočine. :D
Leně přeje hodně štěstí, ET se jí pomalu blíží. Ať máš hodně vajíček.
Zuzi děkuje moc za soukromou zprávu, hodně ji povzbudila :)
Tak snad jsem všechno vyřídila, tak se mějte čau ségra Habi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
27.3.06 14:19

ahoj holky, diky moc… urcite si to tam uziju… az na ty skotske striky… ja jsem hrozna zmrzlina :)
ale venku je fakt krasne, takze se zacinam tesit… akorat me zaskocilo ze to je tak brzo…
habi, diky moc… a opatruj se a at jsi brzo v poradku!
Inko, no, neni mi vlastne nic :) ale ne… ve zprave jsem mela napsane, ze vlastne nam nejak nejde otehotnet a taky ze jsem mela cystu a jeden vajecnik nepruchodny… asi jim to stacilo!
Leno, takze tobe se to taky blizi…
Helli, urcite to bude parecek a jmena jsou super!
Sutko, uz mas lepsi naladu?
vsechny urcite moc pozdravuju, protoze jsem 100% na nekoho zapomela… omlouvam se… ted budu muset v praci zabrat…
ale sak beze me se tu svet nezbori :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.06 14:35

Míšo ,tak doufám,že až přijedeš budu hlásit // :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 Lena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.3.06 14:59

Holky právě jsem zakřikla,že mi nic není,mám břicho jak balóóón :roll: :wink: :oops:
 Lena

• Citovat
  • Upravit
1028
27.3.06 15:48

Ahoj holky!
Tak jsem zase tu,ted jsem 2 dny prospala :oops: :lol: :lol:
U nas je uz druhy den nadherne,vcera 18 a dnes 22 stupnu,hned mam jinou naladu :D
Ted jsem prave koukala do meho stimulacniho kalendare a zjistila jsem,ze jsem posledne stimulovala 15 dni a ted mam injekce jenom na 10 dni,tak doufam ze folici budou taky tak rychle rust 8O :roll:
Ma tu nekdo zkusenosti s Gonalem f,a jak dlouho jste stimulovali do punkce? :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
27.3.06 17:29

Lovely , já jsem měla Gonal F a stimulovala asi 12 dní, byla jsem s ním spokojená, žádné problémy jsem neměla.
Tak ať ti to vyjde!

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
27.3.06 17:35

Ahoj Lovely, já jsem stimulovala Gonal F 3 dny po 150, pak 6 dní 225 jednotek. To bylo na recept dotovaný pojišťovnou, pak jsem si šla dokoupit další injekce na 2 dny (6injekcí). Na odběr oocytů jsem šla 15. den. Přeji Ti moc štěstíčka.
Vám holky ostatní také hodně štěstíčka, aby se Vás mimísci drželi.
Zuzi, chtěla bych se prosím zeptat, zda všechny ty vitamíny pro manžílka a pro mě čajíček, Calibrum baby, je účinné i při IUI. Moc děkuji.
Leona
Snažilka, 1.IVF 2/06, teď měsíc pauza, pak IUI (do výsledků genetiky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
27.3.06 17:51

Leico , já si myslím, že vitamíny mají smysl vždycky před otěhotněním. Sice jsem byla na IVF, ale předtím po konzultaci s doktorkou jsem brala právě Calibrum Babyplan a listovku (to jsem teda jen dojedla zbytek, co jsem měla doma), teď už beru jen to Calibrum - kromě ostatních léků na předpis.

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.3.06 18:59

Inkah a Leica!
Dekuji vam za odpoved,tak to budu urcite dele stimulovat zase dlouho a zase mi to nebude stacit :roll: ,to se muzu pripravit na zbytecnou cestu do cech navic :roll: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová