IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
755
28.3.06 13:50

sestřičko od Habi , pozdravuj Habi, snad už se cítí líp? Myslím na ni :lol:

Lovely , tak jsem si tě nespletla :) A moooc přeju, ať se vám další mimísek nebo mimísci povedou! :lol:

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
28.3.06 15:21

Ahoj Holky,

tak se vám hlásím po kontrole,která pro mě dopadla dost špatně :? Za dva týdny co byl čípek 4,5cm byl dnes jen 2,5 :cry: ,navíc polotuhý a cervix skore už mám 3(což vůbec není dobré).Dostala jsem Diazepam(abych jen spala a ležela,WC mi můj gynekolog dovolil :? ) a zvýšené dávky magnézka-už 8tablet denně.Hlavně mě dost vystrašil a za týden mám znovu kontrolu,po které se rozhodne jestli mě pošle do nemocnice!Toho se obávám,ale víc samozřejmě o mimča-fakt sem nechtěla mít dětičky jak stažené králíčky :? Takže se s váma (doufám,že jen na chvíli)loučím abych mohla jen poctivě ležet a udržela se 3v1 :wink: Snad se za týden ozvu s lepšíma zprávama a nebudu vás muset opustit na delší dobu.To byste mi fakt chyběly.
Všechny se tu opatrujte-jak těhulky,tak čekatelky :D
Já jdu zalehnout,už mi účinkuje ten Diazepam :?
Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
28.3.06 15:26

Zuzi, moc moc na vás tři myslím, domluv mimískům, ať u tebe vydrží co nejdýl! Buď co nejvíc v klidu, manžílek ať vás teď obskakuje a rozmazluje :!

Držím palce a hodně štěstí :lol:

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.3.06 15:27

Zuzi,hezky hajejte ať to vyhajáte a věřím,že bude líp ,drž je tam a nepouštěj :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.3.06 16:35

Zuzi , moc moc na tebe a tvoje mimísky myslím!!! Hezky lež, ať to u tebe vydrží co nejdýl!!!!!

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
28.3.06 18:07

Ahoj Vladko,
tak jak Ti to dopadlo s tím genetickým a imunologickým vyšetřeřím?
Už jste objednaný? My už máme obě dvě vyšetření za sebou, ted jen čekáme na výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
28.3.06 18:41

Ahojky Mili,
tak jsem se konečně objednala :) -genetiku mám 12. a imunologii 13. - už se nemůžu dočkat. Jsem zvědavá za jak dlouho budou výsledky. :(
Teďka s nedočkavostí čekám na MS (nechce se jí mršce), tak jsem si pro jistotu dnes zašla na injekci - tak doufám že brzo přijde. Při třetí MS mám přijít opět co caru a začnu se připravovat na KET. A tohle má být teprve moje první normální MS :? Jinak papáme s manžou vitamínky a snažím se být v pohodě.

Hanah :D :D :D :D blahopřeji, držím palce ať je vše v pořádku

Dario, já jsem byla neúspěšná v IVF v únoru a od té doby neberu žádné prášky (pouze vitamínky a na štítnou žlázu - to musím) a hlavně mi říkal být v pohodě a nemyslet na to. Tak se o to alespoň trošku snažím.

Zuzi, ať se tobě i mimískům daří dobře. Držím pěsti. Pěkně lež a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.3.06 19:04

Zuzi, pěkně hajat a mimísky nepouštět. Moc na Tebe myslím a brzo se ozvi se samýma dobrýma zprávama.
 Leona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.3.06 19:31

Zuzi!
Hlavne klid a setri se jak rekl doktor,uvidis ze vse dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.3.06 19:48

Leni!
tak se zitra ozvi co a jak! :wink: :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
29.3.06 10:02

Tak ještě jednou, při odesílání mi to celé spadlo…
Zuzi, moc držím palečky, aby vše bylo lepší. Pěkně lež a opatruj se.
Sestřičko od Habi, jakpak jí je a kdy už lí pustí domů. Snad už brzy, ne?
Mějte všechny pěkný den, i když leje jako z konve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
29.3.06 10:31

ahoj holky, omlouvam se ale nemam ted cas psat…
chtela bych vas jen vsechny pozdravit a hlavne Zuzi, at je vsechno v poradku!
papa
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
29.3.06 12:21

Pozdrav pro fetus

Zuzi- fetus- jsi nase pokladnice moudrosti a kazdému poradis, tak ti moc drzim palce,aby bylo vse v pohode, pekne spinkej a odpocivej, dekuji za vsechny rady a bud v poradku spolu s mimisky. Sutka

A ostatni zdravim samozrejme tez, novym tehu gratuluji a novym pokusum drzim palce- já stále cekám na schváleni RL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
29.3.06 14:41

Ahojky všem!!
Koukám, že je tu dneska nějak mrtvo, tak sem musím vnést trošku dobré nálady!! :lol:
Vděčím za ní dnešní prohlídce. Byli jsme v nemocnici u údajně nejzkušenějšího doktora přes ultrazvuky. U jednoho mimi už po cystách v hlavičce není ani památky, u druhého už jsou jen dvě a to menší než minule.Všechno ostatní úplně v pořádku. Dr. byl moc spokojenej a stejně jako ten „náš“ minule nás uklidňoval, že to nic není a cysty zmizí. Když jsme se mu zmínili o názoru genetiků, zatvářil se tak,že bylo naprosto jasný, co si o nich myslí. Tak se mi konečně taaaaak ulevilo! Jen mě štve, že jsme kdy vůbec na tu genetiku lezli, zbytečný 4 týdny nervů. Jo a dneska se nám naprosto úžasně pochlubilo i druhý mimi, líp už to snad ani nejde - mělo roztažený nožičky a vystrčilo na celou obrazovku to svoje místečko. No, nebudu vás napínat, je to holčička, takže budeme mít opravdu páreček!!! Je to zvláštní, ale já to fakt cítila od prvního okamžiku. :wink:
Tak papa, mějte se všechny hezky!!!

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.3.06 14:45

Ahoj holky, přeji hezký spací den. :o :o
Zuzi, moc držíme se ségrou palečky, ať se ty tvoje dětičky, drží ještě dlouho u tebe. Ty se taky drž a odpočívej. Posíláme ti hodně energie.
Hanah: Ségra ještě vůbec neví, kdy půjde domu. Zatím se to moc nelepší, i když jí samotné už je líp :cry: :cry: :cry: Dostává dobrůtky kapačkou, které by jí měli pomoci. Také už bych si moc přála, aby byla doma a v pořádku.
Zatím Vás pozdravuje přese mě. :roll: :roll:
Tak čau a všechny se držte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová