IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
4.4.06 10:02

ahoj Leno, no, uz se tesim, hlavne protoze ze mi pani vedouci dava moc prace, a je fofr :)
no, ja mela asi 18 folikulu… ale prece asi nezalezi na poctu ale na kvalite ne?
tak drzim pesti!!!!!
Lovely… ty uz testujes?
habi uz jsi zpatky nebo je tu segra?
vubec nemam cas vas cist :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
4.4.06 10:41

Ahoj holčičky, moc Vás všechny zdravím, tak už jsem konečně zpátky :lol: :lol:
Nebudu vše číst zpět, ale od ségry toho vím dost.
Inkah je mi to moc líto, ale posílám ti hodně hodně síly na další pokus, dneska už vím, že my ženský toho vydržíme opravdu hodně. Tak se drž :! :!
Leno, to je přeci krásný 12 folíků, z toho bude pěkných pár embryjek :D :D Jen zbytečně neplaš a nestresuj se. Ale s tím Bartákem jsem úplně vedle. Musím mu dnes zavolat a sjednat si schůzku, abych věděla, jak to bude. Vím, že chci rozhodně transfer v Pronatalu i kdybych měla vyměnit doktora. :? 8)
Hani tobě moc moc gratuluju, tak jsi se konečně taky dočkala. :D :D
Míšo, ty pořád ještě nejsi v těch lázních, já bych teď hned jela s tebou. :cry: :lol:
A co je se Zuzi :?: :?: :?: Neleží ona s nohama nahoře? Copak má za problém :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
4.4.06 10:59

Habi, moc te zdravim!!!!!!!!!!!!!! takze uz je vsechno v poradku?
tak pojed se mnou… jeste nemam sbaleno, tak te muzu pribalit :)
Zuzi, na tebe jsem uplne zapomela… jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.06 11:52

Ahoj Habi ,neboj dr. to s tebou určitě dořeší :lol: ,my jsme na to přistoupili kvůli té cestě s těmi vajíčky :evil: ,bylo nám jich líto,tak jak se cítíš :?: A kdy půjdeš pro mrazáčky 8O :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
4.4.06 11:54

Dobre rano!
LENI!
Ja ten test vcera koupila,ale bojim se ho udelat :oops: :roll:Ten muj stale do me husti,ze si ho mam udelat :roll:Jenze ja nad tim premyslela,kdyz tam budou //,ja jsem v ty dobe brala leky a jeste par dni HA
MISO!
Ja nejsem po stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.06 12:02

Lovely ,jen do toho ,já myslím ,že to bude v pohodě :oops: ,že tam nebudou :P :lol: ,jinak bych musela říct-ZÁZRAK :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
4.4.06 12:07

Leni!Tak to si tam das aspon 3,ne :lol: :lol: :lol:,no me to prinejhorsim jeste vsechno ceka :wink: :D
Ale muj sef v praci se bavil s mym zaskokem a rekl ji ,ze prijdu az kolem 20,25 kvetna nazpatek,tak jsem si aspon nemusela nic vymyslet :twisted: :lol: a celou dobu stimulace budu doma :) :) :)
Jo a moje maminka prijela,vse mi vyzehlila a uklidila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.06 12:10

Lovely 3 :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,tak to určitě neeeeeeee,stačí dvě :P ,bohatě :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
4.4.06 12:12

Tak to ja si tam dam dat 3 :wink: :lol: :lol: ,aby z toho 2 zbyli…ten muj je pozitivne naladeny na dvojcatka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.06 12:19

No ,ten můj taky a děti taky ,tak doufám,že tam zůstanou 2 :lol: ,ale když ne ,tak se nebudu zlobit za jedno :roll: :oops: :wink: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
4.4.06 12:44

Leno, tobě se nechtělo přes celou Prahu až do Pronatalu :?: :?: 8O Proto jsi radši? Mě už je dobře, mám v břiše už jen trošku vody, ale ta už se dostane ven přirozeně. Vaječníky mám hodně zvětšené a prý se budou srovnávat tak měsíc až dva. Takže se musím domluvit s Dr. kdy bude dobré jít pro mrazáčky :twisted: :evil: No moc doufám, že aspoň v dalším cyklu, tedy v květnu :o :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.06 13:13

Habi ne přes celou Prahu,teda jo,s těma vajíčkame ,víš :lol: :P ,tak to v Iscere vezmem jedním vrzem :wink: ,takže budeš čekat až do května :?: :P :lol: To já snad doufám,že už budu mít mimča u mě v teploučku :roll: hlavně jestli mi tam zůstanou :lol: :P :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.4.06 13:14

Ahoj holky,

to je dobré téma - dát si 2 nebo 3? Zeptám se na to svého Dr. Mě dávali 2, chceme dvojčátka, ale stejně se žádné nechytlo. Ale na druhou stranu, když se chytnou všechny 3, pak se musí na redukci :cry: no nevím.

Nemáte některá zkušenost, jak se dá (jestli to vůbec jde :?: :?: :?: ) zlepšit spermiogram? Máme pomalé spermijky..teď zkoušíme Selesan na doporučení jedné holky, co taky psala to této diskuze na 1.straně, 2.příspěvek - od firmy Finclub, je tam selen + zinek + vitamin C, ale nevím, jesti to není jen reklama, bylo to dost drahé :?

Daria
(jo jo pořád nepřihlášená, ale oni mi ještě neposlali nové heslo, když jsem se odhlásila)

• Citovat
  • Upravit
938
4.4.06 13:14

Lovely, tak ja tomu ted nerozumim… :(
Habi, neboj, dockas se…
Leno, dej si tri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.4.06 13:22

Míšo 3 :?: 8O 8O ,to by jsme fakt nezvládli :oops: nechtěla bych jít pak na redukci ,pro ten pocit,víš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová