Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Helli moc gratuluju je to super.K těm genetikům jen chci dodat také se mě pořád ptala co ta amnio už jste se rozhodla?Všechny testy byli ok i gen.UTZ a ona pořád se ptala no a já šla nakonec za svojí gynekoložkou a řekla jí že jsem se rozhodla na annio nejít a ona mi to schválila prý dělám dobře.Pokud jsu testy a vše ok tak proč že?Ty nervy jsou děsný.Hlavně že je vše ok moc ti gratuluju k párečku
Helli , gratuluju k holčiče, samozřejmě i chlapečkovi! Hlavně, že jsou oba zdraví!
Habi , myslím na tebe!
Inka
Ahoj holky ,dneska se nebudu přihlašovat,je totiž přihlášený synátor a nechce mě sem pustit
,lump jeden,tak jsem se jen na rychlo vetřela , abych podala zprávu co a jak
,takže první UTZ v pořádku ,mám na jedný straně 2 flolíky a na druhé 6
,což je lepší,dr.říkal,že vše v normě
![]()
Jinak nastala zase změna dr.už nedělá v Medě a tím pádem ani nespolupracuje s Pronatalem,takže odběr a ET mi budou dělat v ISCARE,
,no,alespoň nebudou cestovat a vezme se to jedním vrzem ![]()
Dnes mě dr.téměř přesvědčil ,aby jsme si nechali udělat mrazáčky
,pro jistotu
,tak si je asi nacháme nějaký zamrazit
,teda jestli něco zbyde ![]()
Lena
Krásný ránko,raníčko,jsem už vzhůru,jak jinak
![]()
Gratuluju Helli k párečku,vezmeš to jedním vrzem ,viď
Ostatní na tom musejí pracovat a ty
Krásný
Moc ještě jednou gratuluji
.
Lovely jak se vede
Už to máš taky za pár,no,teda skoro
![]()
Habi posílám pozdrav do špitálu
,ať už si konečně doma
a můžeš si zajít do skladu pro mrazáčky
,my jsme se včera s manžou dohodli,že si necháme taky zamrazit
![]()
Kde jste všichni
.Včera taky prázdno ,no jo ,jaro
![]()
Dneska mám 7 injekci ,jo folíci jsou velký 14 mm,tak snad OK ![]()
Ahoj holky!!
Zuzi - myslím na tebe, opatruj se, všechno dobře dopadne! A brzy napiš, všechny na tebe moc myslíme!
Helli - to jsou skvělé zprávičky, páreček chci taky, snad se povede 2.IVF. Včera jsem na tebe myslela, byli jsme s manželem pracovně v Tachově, je to hezké město, ale my to máme přes celou republiku (jsme z Českého Těšína - koukni na mapu
)
Vladko - na tebe si pamatuji, když jsi začínala se stimulací, v té době jsem nějak zrovna dostala MS 13.den po ET, tak už jsem pak na tuto diskuzi moc nechodila, snažila jsem se dostat do psychické pohody a myslet na jiné věci. A povedlo se mi to skvěle! Až si myslím, že mi to lyžování, vínečko ajiné příjemné věci budou chybět..ale co by člověk nevydržel pro miminka!
Takže už se těším, až si začnu píchat
a pak budu zase 14 dní ležet a šetřit se ![]()
Přeji všem úspěšný, sluníčkový den!
Daria
Ahoj Leni, já sem také pořád nakukuju a nikde nikdo. Asi všichni kontrolují vodu. Tak co ležíš, odpočíváš?
Leona
ÁÁÁle neležím,ale ne ,že bych se předřela,to zas ne
![]()
U nás teče Berounka ,je taky vylitá,ale docela to jde,my jsme naštěstí na kopci,zítra jdu na předoperační vyšetření a na druhý UTZ ,tak bude zase celej den zabitej
![]()
Ležet se chystám až po transféru
.A co ty jak se vede ![]()
Ahoj holky!
Leni!
Za par to mam,ale udelam si jeste tehu test,nez si zacnu pichat,je mi nejak divne,nevolno,unavena atd.
Ja budu lezet uz po punkci,posledne jsem to s tou praci prehnala a je dulezite,aby si cele brisko stihlo odpocinout do ET.Jinak velikost foliku je ok,kdyz maji 20 tak jsou pripraveny k odberu.
Dario!
Kdy mas dalsi cyklus?
Helli!
Gratuluji k parecku
to ja bych taky rada
![]()
Helli, gratuluju. Páreček je nádhera!!
Habiina stsřičko, to je škoda, že jí ještě nechtějí pustit domů. Ale zase oni vědí kdy to je zcela v pořádku… Tak ať je to brzy a hlavně ať je jí už dobře.
Dnes jsem byla na gyndě pro lístek na peníze a můj obv. gynekolog, že mi zkusí udělat UZ, jestli už to tam je vidět (16.den po ET)- tak tam našel jednoho bobečka! Dal mi fotku, prý si mám založit album ![]()
Do CAR jedu až v úterý, ale už jsem klidnější než když jsou jenom // na testu z moči.
Hani moc gratuluju.
Leni, já jsem po 1. IVF, kdy mi řekli v Caru, že jsem těhotná, ale pro jistotu ať přijdu ještě za týden jednou na kontrolu. A den přeed tím než jsem tam měla jít, tak jsem začala krvácet a potratila jsem. Takže jsem si „těhotenství“ užila měsíc. Teď mám mít měsíc pauzu a pak že se vrátíme zpátky k IUI do doby, než budu mít výsledky z genetiky. Jenže na genetiku jsem objednaná až na 15.5. a na výsledky se čeká další 2 měsíce. Takže nic moc. Tak teď poctivě papám i s manžílkem všelijaké vitamínky, chodím cvičit Mojžíšovou a objednala jsem se k homeopatovi. Tak jsem zvědavá. Překvapil mě i manžel, že chce jít se mnou. Je to prostě moje sluníčko. Moc Ti přeji, aby Ti to vyšlo. Chodíš do práce? Jenom odpočívej.
Lovely, tak to by bylo velké překvapení. To by bylo super. Dlouho nás nenapínej.
Leona
Ahojky,
ráno jsem začala krvácet a potratila, hcg je negativní.
Z nejhoršího mě snad dostala kamarádka, strašně dlouho jsme si vykládaly. Ale stejně nemám do ničeho chuť, říkám si, proč se zase snažit to zkoušet znovu a znovu, ale vím, že to chce čas a stejně do toho znovu půjdu, protože bez dětí si život neumím představit… Jen kdyby to aspoň nebylo tak psychicky strašně náročné… I když jsem tomu tak moc moc věřila, stejně jsem měla strach a ten už budu mít vždycky…
Manžel říká, že nás život pěkně zkouší… Ale pěkně škaredě.
Co já bych všechno dala za jedno zdravé miminko…
Holky, strašně moc vám přeju, ať se vám povede otěhotnět (i když to bude třeba trvat ještě nějakou dobu) a ať u vás ti mimísci vydrží!
Inka - nesnažilka opět na úplném začátku ![]()