Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MIŠO, tak třeba se tam někdy potkáme v čekárně
Jinak, jak si se ptala, tak mám 26 let. Holky můžu se zeptat? Jak si nastavím na tom peru - Gonal tu dávku k té šipce, tak potom už ten píst jen natáhnu nebo to tam musím taky nějak nastavit? Sem z toho úplně blbá a nepamatuju si, jak mi to ta sestra říkala? díky
Leno to víš, buď ráda, že ta částka nebyla vyšší. Já platila ještě v Medě za punkci asi 2000,–,ale ty jsi to už měla ve Vysočanech, tak tam to má Dr. třeba zadarmiko. Jo a mimochodem, dá se to dobře najít ta poliklinika? A v jakém je Dr. patře a má to tam hezké
![]()
Andri ahoj, tak přeji bezbolestné píchání včeliček. S tím UTZ při menstruaci nevím, ale teď v nemocnici mi ho taky dělali, když už jsem špinila a navlékli na to takový gumový prezervativ, tak mi to přišlo docela hygienické
A oni vědí, že budeš mít zrovna mršku
![]()
Ahoj Habi, no volala jsem sestre s tim, ze jsem MS dostala a zitra mam mit 1.den injekce a ona ze mam prijet, ze dr. udela utz a pichnu si 1.davku
taky jsem pekne
…je mi to neprijemny…snad se tomu vyhnu!!!
Takze oni mi zadna vysetreni nedelali,protoze jsem mela vsechno odsud,na USG jsem byla taky tady a leky jsem uz platila pred tim.Ale pred chili mi volali,ze je tam v sobotu jiny doktor,tak se ho zrovna na to zeptam,protoze pojistena jsem u VZP
ahoj holky,tak mám po 1.UZ.
Mám tam jednoho mimíska se srdeční akcí. těhu odpovídá 6tt+5
To je divné, já si také začínala píchat, když jsem měla mršku, ale dali mi u doktora jen injekce a na UTZ jsem měla jít až po pár dnech, až byli vidět nějaké folíky. Tak nevím, proč tě chtějí vidět na ultrazvuku
![]()
ahoj SLUNICKO!!!!!! To je nadhera!!!!!!!!!!! MOC GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!
a jaky mas pocit? zaris jako slunicko na hnoji ?
![]()
Habi, ja jen doufam, ze sestra byla „chytra“ a nic delat nebudou!!!! nedokazu si to ani predstavit…
Sslunicko,gratuluju k mimiskovi
![]()
Jdes jak na zavolanou,chtela jsem se te zeptat,jestli ti punkci i ET delali v institutu a jestli jste meli ICSi a AH,po me chteji zase nehorentni sumu a na uctu je napsano i punkce a ET,ICSI taky,ale to se ted nekonalo.diky
Ahoj Sluníčko, taky mooooooc gratuluju
![]()
Mám za tebe hroznou radost.
Slunícko moooooc gratuluju
,je ale divný ,že každýmu odpvídá mimčo jiný velikosti a všechno je v pořádku ![]()
Habi ,dr. má dole zvonek ,tam zazvoníš a oni tě pustí dovnitř ,myslím,že ta jsou jen jedny dveře a schody tě vyvedou nahoru do prvního patra ,já tam jedu v úterý 16.5,tak se tam třeba potkáme
![]()
Jo a punkci mi dělal dr. v Iscaru ,oni teď nějak ty služby poměrně o dost zlevnili ![]()
ja nez jsem zacala pichat tak jsem byla taky druhy den na ultrazvuk, taky mi to prislo divne tak jsem rikala sestricce ze mam MSa ona ze je to normalni a bezne se to dela ![]()
Andri neboj to přežiješ, já myslím, že na tebe čekají ještě nepříjemnější věci, než je tohle
Ale fakt nevidím důvod, proč by ti teď měli dělat UTZ, tak jsem zvědavá na to, až se vrátíš. A kdy, že na něj jdeš
![]()
No Andri ,nevím ,asi to tak máš mít,ale já jsem na ultrazvuk šla asi po čtvrtý injekci
,ale třeba máš doktora pečlivku
![]()