IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
9.5.06 15:07

MIŠO, tak třeba se tam někdy potkáme v čekárně :lol: Jinak, jak si se ptala, tak mám 26 let. Holky můžu se zeptat? Jak si nastavím na tom peru - Gonal tu dávku k té šipce, tak potom už ten píst jen natáhnu nebo to tam musím taky nějak nastavit? Sem z toho úplně blbá a nepamatuju si, jak mi to ta sestra říkala? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.5.06 15:14

Leno to víš, buď ráda, že ta částka nebyla vyšší. Já platila ještě v Medě za punkci asi 2000,–,ale ty jsi to už měla ve Vysočanech, tak tam to má Dr. třeba zadarmiko. Jo a mimochodem, dá se to dobře najít ta poliklinika? A v jakém je Dr. patře a má to tam hezké :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Andri ahoj, tak přeji bezbolestné píchání včeliček. S tím UTZ při menstruaci nevím, ale teď v nemocnici mi ho taky dělali, když už jsem špinila a navlékli na to takový gumový prezervativ, tak mi to přišlo docela hygienické :! :! A oni vědí, že budeš mít zrovna mršku :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.5.06 15:24

Ahoj Habi, no volala jsem sestre s tim, ze jsem MS dostala a zitra mam mit 1.den injekce a ona ze mam prijet, ze dr. udela utz a pichnu si 1.davku :roll: taky jsem pekne 8O …je mi to neprijemny…snad se tomu vyhnu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.5.06 15:27

Takze oni mi zadna vysetreni nedelali,protoze jsem mela vsechno odsud,na USG jsem byla taky tady a leky jsem uz platila pred tim.Ale pred chili mi volali,ze je tam v sobotu jiny doktor,tak se ho zrovna na to zeptam,protoze pojistena jsem u VZP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
9.5.06 15:28

ahoj holky,tak mám po 1.UZ.
Mám tam jednoho mimíska se srdeční akcí. těhu odpovídá 6tt+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.5.06 15:30

To je divné, já si také začínala píchat, když jsem měla mršku, ale dali mi u doktora jen injekce a na UTZ jsem měla jít až po pár dnech, až byli vidět nějaké folíky. Tak nevím, proč tě chtějí vidět na ultrazvuku 8O 8O 8O :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.5.06 15:31

ahoj SLUNICKO!!!!!! To je nadhera!!!!!!!!!!! MOC GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!!
a jaky mas pocit? zaris jako slunicko na hnoji ? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.5.06 15:31

Habi, ja jen doufam, ze sestra byla „chytra“ a nic delat nebudou!!!! nedokazu si to ani predstavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.5.06 15:33

Sslunicko,gratuluju k mimiskovi :D :D :D :D
Jdes jak na zavolanou,chtela jsem se te zeptat,jestli ti punkci i ET delali v institutu a jestli jste meli ICSi a AH,po me chteji zase nehorentni sumu a na uctu je napsano i punkce a ET,ICSI taky,ale to se ted nekonalo.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.5.06 15:33

Ahoj Sluníčko, taky mooooooc gratuluju :! :! :! :! :D :D :D :D
Mám za tebe hroznou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 15:34

Slunícko moooooc gratuluju :lol: :lol: :lol: :lol: ,je ale divný ,že každýmu odpvídá mimčo jiný velikosti a všechno je v pořádku 8O
Habi ,dr. má dole zvonek ,tam zazvoníš a oni tě pustí dovnitř ,myslím,že ta jsou jen jedny dveře a schody tě vyvedou nahoru do prvního patra ,já tam jedu v úterý 16.5,tak se tam třeba potkáme :lol: :lol: :lol:
Jo a punkci mi dělal dr. v Iscaru ,oni teď nějak ty služby poměrně o dost zlevnili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.5.06 15:34

ja nez jsem zacala pichat tak jsem byla taky druhy den na ultrazvuk, taky mi to prislo divne tak jsem rikala sestricce ze mam MSa ona ze je to normalni a bezne se to dela 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.5.06 15:36

:D :D :D :D :D Andri neboj to přežiješ, já myslím, že na tebe čekají ještě nepříjemnější věci, než je tohle :lol: :lol: :evil: :twisted: Ale fakt nevidím důvod, proč by ti teď měli dělat UTZ, tak jsem zvědavá na to, až se vrátíš. A kdy, že na něj jdeš :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 15:37

No Andri ,nevím ,asi to tak máš mít,ale já jsem na ultrazvuk šla asi po čtvrtý injekci :wink: :roll: ,ale třeba máš doktora pečlivku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
9.5.06 15:38

pridavam se ke gratulaci a uz se loucim!
ahoj zitra
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová