Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Leni, Liliku a Lovely, uz jsem myslela, ze zase spite ![]()
jdu zitra v 9,40, myslete na me!!! pak budu v praci, tak se podelim o zazitky ![]()
tehulky, jak se mate???
A co ty Lovely?
Áha, tak vidíš Andri, Lilík měl to samé, ale taky nepíše proč jí ten UTZ dělali
![]()
Leno, díky za info, snad to najdeme v pohodě
Jééé a to je škoda, že se mineme, já tam budu o den později
A ty tam chceš chodit celé těhotenství, nebo potom přejdeš na svojí gyndu
![]()
Andri;s tim ultrazvukem pri Ms je to normalni,me to vetsinou tak vyslo ze kdyz jsem mela termin tak se ta mrcha prihnala
Poja;nastavis davku na spicku,vytahnes pist a je to,pri vtlaceni ti to bude poskakovat,tak musis tlacit do ty doby az se ten pist vice nehne
Leni a jak velký mimísek byl,když jsi tam byla?
Lovely,já měla takový balíček,který nabízí a moje kamarádka,co tam chodí měla to samé obě jsem platili stejně.
je to ICSI, AH,PK a platili jsme 12500!
Slunícko ,já tam byla minulý úterý a podle UTZ měl 6+2tt a podle MS 6+4tt
![]()
Andri, vzhledem k tomu, že jsem ode dneška na neschopence tak budu zítra mít spoustu času držet ti palečky
![]()
Tak me chtej natahnout,se na to vys..... .V sobotu je tam Hradecky,ten mi bude delat ET,Tak se ho zrovna na to zeptam,co to ma znamenat,protoze jsem ted koukala na net a punkci i ET plati pojistovna.
Teda muze byt u me neco normalniho?
![]()
Lilik píše:
Andri, vzhledem k tomu, že jsem ode dneška na neschopence tak budu zítra mít spoustu času držet ti palečky![]()
![]()
to jsi mooooooooooc hodna. A jak jsi na tom? uz mas po OPU nebo i ET? …nestiham…a v seznamku jsi neuplna ![]()
sslunicko píše:
Leni a jak velký mimísek byl,když jsi tam byla?Lovely,já měla takový balíček,který nabízí a moje kamarádka,co tam chodí měla to samé obě jsem platili stejně.
je to ICSI, AH,PK a platili jsme 12500!
…my za to + zmrazeni budeme plati 16 500,–
ale co klinika, to jina cena…
Andri, jsem dnes po OPU, tak se tady válím a nudím, a ten ultrazvuk mi dělali aby se ujistili, že nemam cystu a má cenu začít stimulovat.
No jo Andri,ale ja uz tech 35 platila poprve a to jsme zadne mrazacky nemeli!
A ted se nekonalo ICSI,co je dost drahe,takze i kdybych to hodila na nejakych 20 tis,tak je to stale o 15 vice
Lovely…tak to je teda palka…
Liliku…to mi rekla, ze je to kvuli cyste. Nikdy jsem zadnou nemela, tak doufam, ze zrovna ted ji mit taky nebudu!!!