IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
9.5.06 15:40

Ahoj Leni, Liliku a Lovely, uz jsem myslela, ze zase spite :D

jdu zitra v 9,40, myslete na me!!! pak budu v praci, tak se podelim o zazitky 8O

tehulky, jak se mate???
A co ty Lovely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234

Áha, tak vidíš Andri, Lilík měl to samé, ale taky nepíše proč jí ten UTZ dělali :lol: :lol: :lol:
Leno, díky za info, snad to najdeme v pohodě :! Jééé a to je škoda, že se mineme, já tam budu o den později :lol: :lol: :lol: A ty tam chceš chodit celé těhotenství, nebo potom přejdeš na svojí gyndu :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028

Andri;s tim ultrazvukem pri Ms je to normalni,me to vetsinou tak vyslo ze kdyz jsem mela termin tak se ta mrcha prihnala
Poja;nastavis davku na spicku,vytahnes pist a je to,pri vtlaceni ti to bude poskakovat,tak musis tlacit do ty doby az se ten pist vice nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826

Leni a jak velký mimísek byl,když jsi tam byla?

Lovely,já měla takový balíček,který nabízí a moje kamarádka,co tam chodí měla to samé obě jsem platili stejně.
je to ICSI, AH,PK a platili jsme 12500!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 15:42

Slunícko ,já tam byla minulý úterý a podle UTZ měl 6+2tt a podle MS 6+4tt 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.5.06 15:44

Andri, vzhledem k tomu, že jsem ode dneška na neschopence tak budu zítra mít spoustu času držet ti palečky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.5.06 15:45

Tak me chtej natahnout,se na to vys..... .V sobotu je tam Hradecky,ten mi bude delat ET,Tak se ho zrovna na to zeptam,co to ma znamenat,protoze jsem ted koukala na net a punkci i ET plati pojistovna.
Teda muze byt u me neco normalniho? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.5.06 15:46
Lilik píše:
Andri, vzhledem k tomu, že jsem ode dneška na neschopence tak budu zítra mít spoustu času držet ti palečky :wink: :wink: :wink:

to jsi mooooooooooc hodna. A jak jsi na tom? uz mas po OPU nebo i ET? …nestiham…a v seznamku jsi neuplna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 15:46

No teda Lovely ,začínám o tom silně pochybovat :evil: :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.5.06 15:47
sslunicko píše:
Leni a jak velký mimísek byl,když jsi tam byla?Lovely,já měla takový balíček,který nabízí a moje kamarádka,co tam chodí měla to samé obě jsem platili stejně.
je to ICSI, AH,PK a platili jsme 12500!

…my za to + zmrazeni budeme plati 16 500,– 8O ale co klinika, to jina cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
9.5.06 15:47

Leni,já myslela kolik měl milimetrů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 15:48

Aháááá,měli jsme 1,24 cm,velkej ,co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.5.06 15:49

Andri, jsem dnes po OPU, tak se tady válím a nudím, a ten ultrazvuk mi dělali aby se ujistili, že nemam cystu a má cenu začít stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
9.5.06 15:51

No jo Andri,ale ja uz tech 35 platila poprve a to jsme zadne mrazacky nemeli!
A ted se nekonalo ICSI,co je dost drahe,takze i kdybych to hodila na nejakych 20 tis,tak je to stale o 15 vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.5.06 15:54

Lovely…tak to je teda palka…
Liliku…to mi rekla, ze je to kvuli cyste. Nikdy jsem zadnou nemela, tak doufam, ze zrovna ted ji mit taky nebudu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová