Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@prcek76: 4?
tak to musim pridat
@kat kat: a
vitej zpatky!
my uz jsme si spolu virtualne pobrecely ![]()
Snad pribudou i dobre zpravy a treba nejake zazraky ![]()
A dalsi cekatelky, nastavajici maminky, piste dobre zpravy! Aspon prinesete malinko radosti do naseho smutku! @H.Stepinka: preji, at ti ultrazvuk dobre dopadne ![]()
Holčiny, vy jdete všechny na krev? Můj CAR krev nedělá, teda aspoň ne rutinně. Člověk si má prostě 14 dní po ET udělat test a když j negativní, tak přestat brát utrogestan. Pokud pozitivní, tak nahlásit CAR a za 2 týdny se objednat na UTZ. vy máte nějaké zkušenosti nebo jste slyšely, že by 14dní po ET někdo měl negativní test a přesto těhu? ![]()
@kat kat Ano, tohle se stava, co to je za car, ktery nedela krevni testy?!
Cetla jsem pribehy devcat, ktera mela negativni testy a krev potvrdila tehotenstvi. Jedine krev je stoprocentni. V zadnem pripade bych nevysazovala leky jen na zaklade testu.
ISCARE, a vím i o jiných. A vím, že například v Anglii nebo v Belgii se taky bžně nedělají.. Tedy pokud je test z moči negativní. Pokud je pozitivní, tak pak se z krve může kontrolovat, jak HCG roste. Myslela jsem, že je to norma, a že na krev si chodí hlavně samoplátkyně pro svůj vlastní vnitřní klid.. až tady u Vás se dočítám, že jsou příběhy těhotenství i s negativním testem (může být tedy negativní po celou dobu těhotenství?)…jsem trošku zmatená a utogedstan už jsem vysadila..
Dobré ránko všem
@Myška87 mít 4 psí slečny přišlo tak nějak postupně ale už to nesmím navýšit
@ kat kat já jsem u Apolináře a přímo ve zprávě pro svého gyn. že máme udělat těhu test ale krevní testy i když přijde menses.- a utrouše nevysazovat.Ve čtvrtek mám ko.
@H.Stepinka
jen skvělé zprávy z ULT.
@Ginuš
ať ti dnešek rychle utíká a za pár dní jen pozitivní zprávy ![]()
Menses.se u mně rozjela naplno
takže už pomalu plánuji se na pár tydnů vrátit do práce spíš pakárny a pak další kolo s drobkem.
@prcek76 Krasne rano vsem. Tento tyden bude hodne napinavy.
ja jdu na krev v patek, to bude 14.den. Tak to je mi moc lito, ale je super, ze je dalsi pokus, ze to zadna z nas nevzda. ![]()
Dobré ráno ženy,
@kat kat - v našem CARu máme instrukce nevysazovat léky dokud se neudělají krevní testy a nepotvrdí se z nich, že jsi nebo nejsi těhotná. Určitě moje známá po IVF měla na testu sněhobílo a pak z krve jí zjistili, že je těhu. Takže bych určitě nevysazovala léky a klidně si krevní testy zaplatila pokud to nedělají automaticky. Ale když vědí jaké jsou ty čůrací testy nechápu, že to všechno co dělá pomyslnou tečku za vaším snažením a čekáním prostě už neřeší… je to divný.
Všem čekatelkám na výsledek… držím pěsti.. včera jsem tady večer zatlačila slzu
strašně bych Vám všem přála aby jste na testu našli //. A věřím, že ještě nic není ztracené, a že Vás jen bobišci napínají.
a zázraky se dějí ![]()
@kat kat vítej zpět
muj dr. říkal, že ten poslední krevní (i když je z moči negativní) dělají i kvůli pojišťovny, že tím oficiálně ukončují cyklus ivf.
Jinak u mě taky žádná sláva holky. Jen mne mate, že bazalka zůstává vysoko. Ve 4 ráno 36,9. Při ms mi hned první den klesá na 36,6 a níže. Takhle vysoko mi zůstala jen jednou, loni v srpnu, kdy se z ivf embryo chytlo a hned zase pustilo. ![]()
Ještě dotaz holky, všechny berete utrouš? Já mám předepsaný gel Crinone a ten se mi teď v podstatě vevnitř neudrží.
Tak si říkám, jestli to taky nemůže mít blbý vliv. ![]()
@aliko Utrouše beru stále jen jiným otvůrkem
když nemůžu spodem tak vrchem docela zajímavý. Bazalka je u mne 36.53 takže u mně je jistý 3IVF ale 2ET jen nevím jak dlouho budu čekat
nejraději bych začala příští měsíc no uvidíme co mi řeknou…
@Evenka nevzdáme se vždyť drobek čeká na každou z nás jen ty cestičky máme trochu klikatý
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď