IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
29.6.15 14:22

@Éčka Jak víš, že to nevyšlo? Pouze na základě negativního testu 9. den po ET a krvácení? Já jsem zrovna docela odpůrkyně takového toho natahování doufání až za hranice 17 dne a opakovaného braní krve, aby se potvrdilo, že i když je tři týdny nebo jak dlouho negativní test a menstruace, tak že opravdu, ale opravdu nejsem těhotná…ale… 9. den po ET se mi zdá opravdu ještě brzo na házení flinty do žita :think:
Otázka sice nebyla na mě, ale myslím, že v rozumném CAR tě nechají rozhodnout samotnou, kolik embryí chceš zavést, nebo alespoň na tvé přání berou ohled. Samozřejmě záleží i na dalších faktorech, které můžou mít na úspěšnost vícečetného těhotenství vliv, např. tělesná konstituce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
29.6.15 17:04
@Éčka píše:
@Ploutvik promiň, že otravuji, ale jak stimuluješ? Jdu teprve ve středu k doktorovi a nevím co mě čeká… slyšela jsem, že i u KET se píchají hormony? Děsím se, že mi bude stejně mizerně, jako u IVF. A jak si docílila, že Ti dají hned 2 embrya? Mě řekli, že už dávají jen jedno, obzvlášť když jsem měla OHSS… Je mi už 37, bezdětná, tak bych si klidně dala hned dvě najednou, vzhledem k věku… :roll:

Hele ono je to slozitejsi..ja sla na kontrolu asi az 20ty den cyklu po tom co jsem to dostala. Zjistili ze po stimulce a ohss se vse vratilo do normalu - voda a zvetsene vajecniky a ze pristi cyklus muzem zkusit KET. Kdyby porad doznivala prestimulace, tak se ceka jeste dalsi cyklus. KET se v prvni rade snazi nasadit do prirozeneho cyklu, tzn musis ovulovat a musi rust sliznice. Pokud to tak nemas, tak se prvni den menz nebo tak nejak nasazuji hormony. A beres je pak snad cely prvni trimestr. Takze ja to chci zkusot ted jestli to bude ok, tak pichaji jen pregnyl a pak vkladaji embrya. Ja chtela dve uz poprve, ale doktor mi to vymluvil. Ze rizika a ze jsem mlada a zdrava a ze 60% sance na uspech a moznost tezkyho zhorseni ohss. Kulovy 60%. Ted uz jsem rekla, ze proste chci obe. Stejne jsou zmrazene po dvou a to jedno by museli mrazit znovu. Kdyby byl nekdo proti, tak si to vydupu. Myslim, ze zakazat ti to nemuzou. A po neuspechu ET ani tvrdit jak je vysoka sance nai uchyceni obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
29.6.15 17:20

A ja teda z duse nesnasim falesnou nadeji.. takze ja kdyz sedmej den zacala spinit, tak jsem pockala do druheho dne, udela test, snehobilo a proste jsem to u sebe ukoncila. Uz tisickrat jsem si rikala ze spineni jeste muze byt sance a nikdy to tak nebylo. Verim ze jedne ze sta to treba vyslo.. ale me ne. Takze kdyz zacnu spinit, tak vim ze je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.6.15 19:36

@Ploutvik
kdy po odberu se ti objevil ohss?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.6.15 21:07

Holky, jak dlouho po odberu jste meli bolesti a krvaceli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
29.6.15 21:25

@bejdulka tys byla dnes na OPU, viď? Jak to dopadlo, kolik vajíček jsi snesla :) Já měla po OPU bolesti asi čtyři nebo pět dní, ale postupně se to zlepšovalo. Hlavně bolest a tlaky při močení, ty mě trápily skoro týden. Nekrvácela jsem, ale vím, že spousta holek jo, většinou myslím, že by mělo krvácení (mírné) ustat do dvou, max tří dnů. Pokud je to déle, nebo to není jen špinění, ale opravdu krvácení, tak bych kontaktovala CAR pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
29.6.15 22:57

@bejdulka ohss prisel hned po opu.. treba druhy den.. zvetseni bricha.. strasna bolest pri moceni.. chuze v predklonu..Krvacela jsem relativne dost dva dny.. treti jen spineni a pak uz nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.6.15 06:07

@kat kat
18folikulu a z toho bylo 9vajicek ;)
Po 8hodine volam do CARu, jak se to vyviji, ak jsem trosku nervozni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
30.6.15 07:06

Dobré ráno :mavam: @bejdulka tak držím palečky at je ten nej výsledek :palec: @H.Stepinka moc gratuluji k :srdce: @prcek76 do třetice to vyjde :hug: @bejdulka moc krásný výsledek :palec: @Éčka ještě neztrácej naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.6.15 08:21

@Vena123 no to vůbec nee před ET jsem měla bolesti a břicho jak balon, že jsem ani do práce nemohla a pak jsem 6 dní špinila..
@Ploutvik - těsně před ET jsem byla u Dr. a bolesti jsem měla, že jsem lezla po čtyřech…, ale je lepší kontrola když se necítíš. Jak už tady někdo napsal raději zbytečná než pozdě.
@kat kat - to bylo dojetím nečekala jsem, že tam bude srdce čekala jsem, že nebude nic vidět a jak jsem ho tam viděla tlouct tak jsem začala fnukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.6.15 08:25

Takze mam cerstve info z laboratore a z odebranych 9vajicek bylo zralych jen 7 a oplodnit se jich podarilo 5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.6.15 08:26

@Éčka - tobě sex nezakázali??? já ho mám zakázaný do 12 tt?? Také mě přemlouvali abych si dala jen jedno, ale trvala jsem na dvou, protože si myslím, že 65% šance otěhotnění je více než 45%. Šla bych do toho znova a nenechala si to rozmluvit. Je pravda, že jsem neměla OHSS, ale doktor říkal, že mírný je fajn :lol:, že pak se lépe chytají.. moc tomu nerozumím…
jinak já špinila od 10 dne ET cca 5 dní. a máme potvrzené z minulého týdne srdce… zatím není nic ztraceno… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.6.15 08:32

@bejdulka - to je super výsledek.. jink po OPU mě bolelo břicho jako brutálně, ale nešpinila jsem… myslela jsem, že je něco špatně…, a tak jsem raději šla těsně před ET na kontrolu.. a vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.6.15 08:39

@H.Stepinka jj, super, že máte srdíčko…a právě proto ty krokodýlí slzy nechápu :roll: Slzy dojetí jo, ale krokodýlí… No nic, to nevadí :)

@bejdulka :pankac: 5 embryí je fajn! Kdy budete transferovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.6.15 08:47

@kat kat - dojatej krokodýl.. :lol: jako po těch letech bych nečekala, že budu mít jen vlhké oči… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí