IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1725
13.7.15 19:42

@bejdulka ahoj kočko, nestresuj se, to je pořád 50 na 50. Špinění ještě nutně nemusí znamenat neúspěch, takových těhotných už bylo. Ale klidně chce MS přijít a utroš to nepovolí. Sečkej a testni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.7.15 08:50

Holky.
mela jste nektera spineni v dobe ocekavane menses a nakonec se to nerozjelo a byli jste tehu? A kolilaty den po ET jste to pripadne dostali a vedeli, ze je konec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
14.7.15 09:45

@bejdulka Ja te nepotesim :-( Ja zacala spinit 7den… do dvou dnu se rozjela menzes :-( Nadeje umira posledni.. Ja bych udelala test..abych se zbytecne nestresovala..a nedoufala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.7.15 10:07

@Ploutvik
manzel jel koupit vlozky a test, takze budu testovat a uvidime ;) jsem dneska 11den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
14.7.15 10:52

@bejdulka držím pěsti at tam jsou // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
15.7.15 09:34

@bejdulka - trochu tě povzbudím, já začala špinit 11 den po ET špinila jsem 6 dní na testu jsem neměla takový hoodně slaboučký dušík, ale z krve mi těhotenství potvrdili a dnes to máme 8TT + 3. :D. Zajímavé je, že ted v pátek kdy jsem normálně měla mít MS jsem zase začala špinit jen teda 2 dny, ale měla jsem z toho nerva. Asi nějaká falešná MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
15.7.15 09:42

@H.Stepinka
prosim te a jakej prubeh melo to tvy spineni od toho 11dne? A kdys mela na testu carku?
Ja furt litam na wc a kontroluji situaci. Oproti vcerejsku je spineni na minimu, ale o to vic me boli bricho jako pri menses :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
15.7.15 11:26

@bejdulka špinění bylo světle hnědý, ale za to bylo dost výrazný. tak tři až čtyři spipový vložky denně. U té falešné MS to byla bolest břicha jako normálně při MS. Než jsem zjistila, že jsem těhotná tak jsem šla k doktorovi, že mě bolí břicho a on mě vlastně předčasně hnal na HCG ( jinak jsem měla jít až 17 den po ET). A tam mi to potvrdili. 11 DC 125. Takže mi sice potvrdili, že jsem těhotná, ale zase den na to jsem začala špinit a to jsem byla na nervy, že je konec. Na testu jsem měla tak slabého dušíka, že přítel hledal a tvrdil mi, že tam není :lol:. Pokud špinění ustává tak je to dobrá zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
15.7.15 18:33

Holky.
psala jsem anonymni dotaz do jednoho CARu a bylo me odepsano, ze pokud nemam 12den po ET s PK pozitivni test, ze to svedci o tom, ze stadium embrya, co me zavadeli se nejspis prestalo vyvijet nebo se opozdene vyviji a tutiz je minimalni sance na uspech 
samozrejme spineni je opet minimalni a kdyby to byla konecna, tak se to rozproudi, neeee?
Tak i tak budu test delat v patek a volat do CARu, co a jak dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
15.7.15 19:03

@bejdulka ahoj, já myslím, že úplně jasno ještě není, že naději ještě máš, a existují holky, co mají třeba pozitivní test až hodně pozdě,…ale že to není moc pravděpodobné. Pokud ti zaváděli 5 denní embryo a jsi 12 dní od ET tak to je vlastně jako 17 dní po ovulaci a to už v drtivé většině případů těhulka bude mít pozitivní test i z odpolední moči a s testem s nižší citlivostí. Pokud bereš Utrogestan, je možné, že právě on brání plnému rozjetí menses. Nicméně, jak jsem psala na začátku, je možné, že budeš ta jedna z mála a druhá čárka na tebe vykoukne třeba zítra :) Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
16.7.15 08:38

Holky.. jdu si pro ne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
16.7.15 08:43

@Ploutvik tfu tfuj kočko :hug: :hug: :hug: já chci taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.15 10:01

Zdravím všechny snažily, mužů se přidat? Sleduji tuto diskusi již několik dni a s manželem taky zkoušíme mimčo. Bejdulko, moc držím pěstičky, ať ti to zítra vyjde… Koukala jsem, ze jsi stejný den po ET jako já, tak snad to vyjde alespoň tobě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.15 10:26

@Ploutvik i tobě držím palečky, ať se jim u tebe jich a na testiku najdeš za čtrnáct dni // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.15 10:50

@Ploutvik oprava - LÍBÍ píši přes mobil, tak mi to tam napsalo jiné slovo než jsem chtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí