Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mitule děkuji
no já jsem na jednu stranu ráda, protože mám malá prsa
ale ty strie to je děs! Začala jsem poctivě mazat BIo-lem…ale zatím nic
asi to uvidím za delší dobu
@Kali77 a kdy budeš testovat? Ja to nevydržela a testovala uz 6.den po et…a byla tam
Sice taková mini ale byla…a pak už jen silila. Tak drží palečky at to všechno dobre dopadne ![]()
My uz máme
a začínáme 8.tyden ![]()
@1Evuli tak to je supééér
no 14 to bude 6.9.15… já jsem zvědavá jak dlouho to vydržím já
![]()
@1Evuli tys testovala uz 6ty den po ET?? Ja mam dnes deset a premlouvam se k tomu jeste vydrzet.. ale je to hroznej boj
Tolik bych si to prala, aby tam ty dva cipisci byli..
@Kali77 nee uz 3.pokus (1. neúspěšný, 2. velmi úspěšný, cekali jsme dvojcatka, ale skoncilo to spatne ve 22.tt
a mrazacky jsme nikdy neměli, nebylo z čeho).
@Ploutvik vždy jsem tak testovala a když se povedlo tak jsem si užívala toho jak carecka sílí…ale je to hodně individuální, někomu to test poprvé ukáže až třeba 12. den po et…či později.
Ahoj holky prosím, jaké jste měly hodnoty.
AMH+FSH. Čekan as teď 4 ivf.
Děkuji za info
Holky, tak nám to tu nějak utichlo. Nikoho ted nic nečeká, než čekání??
@Ploutvik @Kali77 tak co testíky?? Byla radost??
Ahoj ženy, gratuluju těhulkám a snažilkám přeju hodně trpělivosti a kuráže
@Vena123 čau kočko, co ty, kdy bude konečně ten KET?
Já půjdu zítra nebo v pondělí na vstupní injekci k dlouhému protokolu a kolo se roztáčí znovu
Držte palce ![]()
holky včera sem podstoupila OPU po minimálce, ze3folíků bylo jen jedno vajíčko, dnes sem si volala a bohužel se nepodařilo oplodnit
mám si volat ještě zítra, ale má to smysl
prosím nemáte některá podobný příběh a jak to dopadlo? děkuji za odpovědi, už nemám na nic sílu…
@kat kat držím Ti moc a moc palce
a jak genetika atd? Kdy budou výsledky? Budeš je mít asi až po IVF co
@kat kat tak to je super, rozjíždíš to ve velkým opět ![]()
když vše dobře půjde a nebude opět „zase“ nějaká jobovka tak kolem 10.8. by měl být KET
optimismus už mě dávno pustil a nemůžu se přeladitna to, že by to mohlo konečně vyjít. Už dopředu žiju v tom, že to bude zbytečný. A proto jsem sama na sebe nakakaná ![]()
@zdend76 to mě strašně mrzí
minimálky jsou nevypočitatelné… akorát nechápu, proč si máš ještě zítra volat, když se jediné vajíčko nepodařilo oplodnit
ale zkusíte to ještě jednou, ne?
@Ginuš díky, kočko
Na imunologii jsme byli minulý pátek, ale naberou nás až 13.8., výsledky budou 24.8., což už budu asi stimulovat, nebo těsně před OPU, ale ta imunoložka říkala, že se to stíhá, i kdyby tam byl nějaký problém, že prý se dají vyšší dávky před ET a působí to stejně jako nižší dávky dlouhodobě.. Každopádně ale z rodinných anamnéz usoudila, že by ji docela překvapilo, kdyby nám tam vyšel nějaký problém, prý se to zdá ok… No a na genetiku jdeme v pondělí, ale jdeme až na 17.15 tak doufám, že nás hned naberou
protože na ty výsledky se pak taky nějakou dobu čeká a pokud vím, tak když vyjde problém v genetice, tak se pak dělá PGS nebo něco podobného na embryích - takže usuzuju, že výsledky genetiky by měly být nejpozději okolo OPU. Nevíte holky, některá přesně (já mám jen domněnky), jestli se krev na genetiku bere nalačno? A jak dlouho se na ty výsledky čeká? A co se děje, když vyjde něco špatně?
@Vena123 neblázni, proč by to bylo zbytečné? však to bude první pokus, a určitě to klapne
akorát sis musela teda hustě dlouho počkat, ale odměna bude sladká ![]()