IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
25.7.15 21:21

@mitule děkuji :) no já jsem na jednu stranu ráda, protože mám malá prsa :oops: :D ale ty strie to je děs! Začala jsem poctivě mazat BIo-lem…ale zatím nic :nevim: asi to uvidím za delší dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.7.15 21:23

@Kali77 je dobře, že příjemně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
25.7.15 22:17

@Kali77 a kdy budeš testovat? Ja to nevydržela a testovala uz 6.den po et…a byla tam :think: Sice taková mini ale byla…a pak už jen silila. Tak drží palečky at to všechno dobre dopadne :hug:

My uz máme :srdce: a začínáme 8.tyden :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.7.15 22:44

@1Evuli tak to je supééér :kytka: no 14 to bude 6.9.15… já jsem zvědavá jak dlouho to vydržím já :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.7.15 22:48

@1Evuli a to byl 1 pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
25.7.15 23:23

@1Evuli tys testovala uz 6ty den po ET?? Ja mam dnes deset a premlouvam se k tomu jeste vydrzet.. ale je to hroznej boj :-( Tolik bych si to prala, aby tam ty dva cipisci byli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
26.7.15 09:08

@Kali77 nee uz 3.pokus (1. neúspěšný, 2. velmi úspěšný, cekali jsme dvojcatka, ale skoncilo to spatne ve 22.tt :,( a mrazacky jsme nikdy neměli, nebylo z čeho).

@Ploutvik vždy jsem tak testovala a když se povedlo tak jsem si užívala toho jak carecka sílí…ale je to hodně individuální, někomu to test poprvé ukáže až třeba 12. den po et…či později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
26.7.15 09:28

Ahoj holky prosím, jaké jste měly hodnoty.
AMH+FSH. Čekan as teď 4 ivf.
Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
30.7.15 09:46

Holky, tak nám to tu nějak utichlo. Nikoho ted nic nečeká, než čekání??
@Ploutvik @Kali77 tak co testíky?? Byla radost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.7.15 09:58

Ahoj ženy, gratuluju těhulkám a snažilkám přeju hodně trpělivosti a kuráže :) @Vena123 čau kočko, co ty, kdy bude konečně ten KET?
Já půjdu zítra nebo v pondělí na vstupní injekci k dlouhému protokolu a kolo se roztáčí znovu :pankac: Držte palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
30.7.15 10:00

:mavam: holky včera sem podstoupila OPU po minimálce, ze3folíků bylo jen jedno vajíčko, dnes sem si volala a bohužel se nepodařilo oplodnit :,( mám si volat ještě zítra, ale má to smysl :think: prosím nemáte některá podobný příběh a jak to dopadlo? děkuji za odpovědi, už nemám na nic sílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.7.15 10:03

@kat kat držím Ti moc a moc palce :hug: a jak genetika atd? Kdy budou výsledky? Budeš je mít asi až po IVF co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
30.7.15 10:31

@kat kat tak to je super, rozjíždíš to ve velkým opět :pankac:
když vše dobře půjde a nebude opět „zase“ nějaká jobovka tak kolem 10.8. by měl být KET :dance: optimismus už mě dávno pustil a nemůžu se přeladitna to, že by to mohlo konečně vyjít. Už dopředu žiju v tom, že to bude zbytečný. A proto jsem sama na sebe nakakaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.7.15 10:35

@zdend76 to mě strašně mrzí :,( minimálky jsou nevypočitatelné… akorát nechápu, proč si máš ještě zítra volat, když se jediné vajíčko nepodařilo oplodnit :think: ale zkusíte to ještě jednou, ne?
@Ginuš díky, kočko ;) Na imunologii jsme byli minulý pátek, ale naberou nás až 13.8., výsledky budou 24.8., což už budu asi stimulovat, nebo těsně před OPU, ale ta imunoložka říkala, že se to stíhá, i kdyby tam byl nějaký problém, že prý se dají vyšší dávky před ET a působí to stejně jako nižší dávky dlouhodobě.. Každopádně ale z rodinných anamnéz usoudila, že by ji docela překvapilo, kdyby nám tam vyšel nějaký problém, prý se to zdá ok… No a na genetiku jdeme v pondělí, ale jdeme až na 17.15 tak doufám, že nás hned naberou :think: protože na ty výsledky se pak taky nějakou dobu čeká a pokud vím, tak když vyjde problém v genetice, tak se pak dělá PGS nebo něco podobného na embryích - takže usuzuju, že výsledky genetiky by měly být nejpozději okolo OPU. Nevíte holky, některá přesně (já mám jen domněnky), jestli se krev na genetiku bere nalačno? A jak dlouho se na ty výsledky čeká? A co se děje, když vyjde něco špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.7.15 10:36

@Vena123 neblázni, proč by to bylo zbytečné? však to bude první pokus, a určitě to klapne 8) akorát sis musela teda hustě dlouho počkat, ale odměna bude sladká :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí