IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1725
30.7.15 11:07

@kat kat @Ginuš holky, já mám blbý pocit, že se změnou pojištovny si měla začít do 30.6. aby ta změna nastala s účinností od 1.1.2016. Já měnila 201 na 111. V květnu a řekli mi, že do 30.6. přímo na pojištovně :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.7.15 11:08

@kat kat jojoto jsem myslela, aha, já si myslela že je to do konce 7 měsíce - se mi to teda popletlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.7.15 11:09

@Vena123 jojo máš pravdu tou pojišťovnou, jsem to popletla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.7.15 11:15

Tak já tiše doufám, že žádné takové vyšetření nebude nutné…jen mě to zajímalo… díky, holky ;) a jaká vyšetření se teda dělají na klasickém prvním vyšetření na genetice - resp. co se z nich dá zjistit? jen hemi-poruchy, nebo i něco jiného? Už se moc ptám, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.7.15 11:18

@kat kat mám dole v podpise co mi bylo zjištěno ze všech vyšetření… A vím že se tím zjišťuje Leidenská mutace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.7.15 11:21

@Ginuš jj, koukám na to…ale moudrá z toho nejsem :lol: zkusím poprosit pana Googla, aby mi to vysvětlil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.7.15 11:31

@kat kat jestli google poradí.. Ono se tam zkoumá asi hodně moc věcí a já vím jen to co mi vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
30.7.15 13:00

@kat kat @Ginuš jo zkoumají se karyotypy, pak i nějaký základ na chromozomech a ty trombofilní mutace, dál cystická fibroza a další základní nejčastější dědičný choroby…
@kat kat co imuno? budeš mít také? Určitě bych si ho ošefovala… přeci jen to IVF stojí dost peněz a stresu, tak bych určitě pořešila vše, co by se kde mohlo objevit. Třeba já s tím imuno vůbec nepředpokládala, že něco bude a ejhle.
Ač už ted beru estrofem a chci jít na ten KET, tak jsem si ještě vymyslela, že až zítra půjdu ke gyn pro anopyrin, který mi došel, že si řeknu o žádanku na venerologii na takový ty bordely ureoplasmy a mykoplasmy. V CAR mi dělali jen chlamky, který zaplatpánbuh byly neg. ALe kdoví, prej takový potvory můžou těhotenství bránit a a může je člověk mít léta, aniž by se nějak projevily. je smutný, že člověk tak pátrá po všem, co by mohlo dělat problém na vlastní pěst.
Asi na mě zítra bude mudr koukat jak z jara, co zase vymýšlím, ale když to nenapadne odborníky… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.7.15 13:06

@Vena123 jj karyotyp - máš pravdu u něj máme napsáno, že jsme oba ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
30.7.15 13:12

@kat kat já taky nechápu proč mám ještě volat, prý se může stát zázrak, ale už nevěřím, nemám sílu :,( tobě držím palečky at to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
30.7.15 14:55

Holky me dvojcatka nevysli.. negat TT.. A to jsem tomu tolik verila.. nejradsi bych si sla skocit..ani nevim co dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
30.7.15 15:01

@Ploutvik :hug: :hug: to mě mrzí :roll:.Tak bude další pokus :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
30.7.15 18:59

@Ploutvik moc mě to mrzí, mám podobné myšlenky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
30.7.15 20:47

@Vena123 díky, to zní rozumně (ten počet vyšetření, co se dělají na genetice :) ) imuno řešíme, už jsem to tu psala asi třikrát :mrgreen: byli jsme na pohovoru s imunoložkou a podle povídání (rodinná anamnéza) bychom měli být ok, naberou nás až 13.8. a výsledky budou 24.8. s tím, že kdyby náhodou něco, tak by to šlo řešit vyššíma dávkama léků (toho 24. budu mít asi tak nějak před OPU) - zněla dost klidně, že se vše stíhá, tak doufám, že ví, co dělá :)
@Ploutvik @zdend76 holky, neblbněte :( zklamání je těžký, ale něco si udělat, to snad ne… snad to jsou jen řeči…ale i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
31.7.15 08:54

@kat kat tak jsem jelito no :mrgreen: tak to potom jo…hele těch informací je prosgtě moc a v tom horku mi ten mozeček chorý asi přehřívá…za chvíli letím na UZV tak jsem zvědavá, co tam dole roste :nevim: @Ploutvik @zdend76 kočky, to je mi líto, bohužel i věčný neúspěch k IVF patřří. První dny jsou děsný, konec smyslu života a bezradnost, věčný pláč…ale sami víte, že se to přežene a za chvíli nakopne k dalšímu pokusu. Tak hlavu vzhůru :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí